>
В наявності
359 грн
278 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

106 шт.
0 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1708 грн
1317 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Носоріг - досить небезпечна тварина. Однак Маріо та його друзі знайшли підхід до величезної тварини і тепер використовують її для їзди та збивання предметів. Спробуйте також покататися на ній в наборі LEGO "Носоріг Рамбі. Додатковий набір".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71420 було випущено в рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 106 якісних деталей, доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Super Mario і призначений від 7 років. Тематика набору - тварини. 

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши й облаштувавши знамениті локації. 

Носоріг Рамбі

Попри досить грізний вигляд, носоріг Рамбі, який вперше з'явився в Donkey Kong Country 1994 року, став надійним союзником горил. Він використовував свій ріг для атаки ворогів, а також розбивав тендітні стіни, що ведуть на бонусні рівні. Отримавши таким чином популярність, Рембі почав з'являтися як відсилання також в іграх про Маріо. У наборі ЛЕГО 71420 вони нарешті можуть зустрітися і разом вирушити в пригоду. 

Носоріг - єдина традиційна збірка набору, тому все починається з нього. Його створення починається з тулуба, всередині якого використовуються кольорові деталі для спрощення процесу. Одразу приєднується хвіст і починають додаватися сірі зовнішні деталі. Зверху тулуба встановлюється блок з QR-кодом, необхідним для гри. Потім увага переходить до шиї, ніг і нарешті збірка завершується головою. Вона має великий ріг, принтовані деталі з очима та маленькі вушка. 

Зібраний Рембі сягає 6 сантиметрів заввишки, 11 завдовжки та 5 завширшки. Він може нахиляти голову, погоджуючись таким чином або приймаючи їжу. 

Пригода з носорогом

Коли носоріг зібраний, залишається лише спорудити невелику вежу з 3 кам'яних блоків. Вони встановлюються один на одного і розміщені на зеленій плитці, яка символізує траву. Усередині блоків також необхідно заховати банан - відсилання до всесвіту Донкі Конга. 

Усе готово - час для гри. Помістіть фігурку Маріо, Луїджі або Піч на спину носорогу, прямо на QR-код. Коли Ви рухаєте Рамбі, збиваєте ним кам'яну вежу або виконуєте інші маніпуляції, фігурка головного героя видає відповідні звуки. У подарунок за це, можна знайти захований банан, а також кілька монет, якщо Ви додатково маєте трубу для початку рівня та платформу для його закінчення. 

Прокатайтеся на носорозі і випробуйте його силу, розбиваючи кам'яну вежу в наборі ЛЕГО "Носоріг Рамбі. Додатковий набір".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 сер, 2023
    Коли ви купуєте цей набір, то просто повинні знати, чого очікувати. Це не повноцінний набір, для збірки знадобиться додаток, без фігурки Маріо (можна ще обрати Луїджі, чи Піч) все це не запрацює. Коли з такими деталями розібрались і берете набір як розширення - все супер. Тому якщо уважно все читаєте, критика не приймається. Я все це знав перед покупкою, тому і мені, і сину невеличке розширення сподобалось. Збірка простенька, але тільки говорячи про кроки. Сам же носоріг виходить пропорційно-правильним, детальним і може нахиляти голову. На спині штрих-код для їзди. Невелика башня з блоків звичайно не тягне на рівень для Рембі, однак може стояти разом та створювати більш цілісну картину.
    Достоинства:
    Невеликий набір, якщо хочется для себе замутити інтеграцію з Донкі Конгом, але не брати щось велике. Збірка швидка, але носоріг від того не страждає і виходить впізнаваним. Фігурка може їздити на ньому.
    Недостатки:
    Недоліків немає, якщо уважно читати що це за набір.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари