>
В наявності
1049 грн
811 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

174 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся запалити, адже в сьогоднішній програмі концерт за участю Діксі Конг і Сквокса. Об'єднавши спів і гру на гітарі в наборі LEGO "Імпровізація в джунглях Діксі Конґ. Додатковий набір" вони не залишать нікого байдужим, особливо з огляду на можливість приєднатися до виступу.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71421 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 174 якісні деталі, доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Super Mario і призначений від 7 років. Тематика набору - тварини. 

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації. 

Персонажі на сцені

Додані в набір ЛЕГО 71421 збірні персонажі прибули прямо зі світу Донкі Конга і це:

  • Діксі Конг - горила, подружка головних героїв. Вона має коричневе тіло, довге жовте волосся і рожеву сукню. Фігурка має рухливі руки. Її музичний інструмент - це гітара; 
  • Сквокс - папуга, що мешкає в печері. Його тулуб зібрано із зелених деталей, дзьоб і лапи жовті, а хвіст червоний. Сквокс співає і щоб діставати до мікрофона, він сидить на підставці.

Show must go on

Збірка цього набору представлена у вигляді коричневої сцени, встановленої в трав'яному біомі. Ліворуч від неї встановлені барабани, а праворуч - електрогітара. Всюди на галявині є зібрані квіти різних відтінків. За сценою росте 2 пальми, між якими натягнуті жовті ліхтарики. Їх можна регулювати, розміщуючи ширше чи вужче. 

Однак досить ходити навколо, адже головна зірка набору - це сцена. Нагору ведуть невеликі сходинки, а сам майданчик розділений на 3 частини, що повертаються - шестерні. Ліворуч і праворуч стоять Діксі та Сквокс, тоді як центральне місце з QR-кодом залишено для головного героя. Ним може стати Маріо, Луїджі або Піч, залежно від того, який зі стартових наборів Ви маєте. Щойно персонаж поміщається на QR-код, фігурка одразу його сканує і на екрані з'являється сердечко. У той час, як Ви обертаєте шестерні, на обличчі фігурки з'являється радість, лунають задоволені скрики, а на баланс додаються монетки. За бажання, фігурці можна дати в руки електрогітару, яка стоїть поблизу.

Не тільки весело проведіть час, а й у процесі заробіть монетки в наборі ЛЕГО "Імпровізація в джунглях Діксі Конґ. Додатковий набір".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 сер, 2023
    Отличный небольшой стартовый набор для малышей от 6 лет и старше. Собирать не очень сложно, через инструкции в цифровом виде. И могу сказать, что ребенку так даже интереснее. Конкретно этот набор сосредоточен на создании сцены для выступления и двух музыкантов - Дикси Конг и Сквокса. Они яркие, узнаваемые и со своими инструментами. Всегда интересно узнать, как Марио будет реагировать на новые штрих-коды. Так вот здесь он может держать в руках гитару и выступать с ней на сцене. Она собрана из шестеренок и может полностью проворачиваться по кругу.
    Достоинства:
    Небольшой набор, которым можно интересно расширить стартовый. Соглашусь, что в зависимости от того, когда происходит сборка и игра, набор имеет атмосферу как вечернего выступления, так и дневного шоу. Дикси имеет подвижные руки, а Сквокс может выбирать между барабанами и микрофоном. Сцена может вращаться со всеми 3 артистами. Дополнительно можна настроить как висят фонарики, поиграв с пальмами.
    Недостатки:
    Был бы в наборе еще сам Донки Конг, цены бы ему не было.
  • 5.0

    26 сер, 2023
    Мій син обожнює Лего, тому я придбав цей набір близько місяця тому. Не хвилюйтесь, в нас є набір з Маріо, тому без хейту, чому все не працює)) Складати Діксі Конг та Сквокса було весело. Їхня крихітна сцена чарівна і чудово поєднується з іншими наборами Донкі Конга. З цього особливо відмічу ліхтарики над сценою. Їх небагато, однак вони створюють якусь особливу вечірню атмосферу, можливо, навтіь романтичну. Коли Маріо поміщається в центр сцени і ви починаєте крутити його, починає грати музика. Тому це крутий набір з музичною пригодою.
    Достоинства:
    Набір чудово справляється зі створенням світу джунглів Донкі Конга. Фігурки добре зроблені з великою увагою до деталей та їх можна розміщувати по різному. Набір інтерактивний, з лозою, що гойдається та сценою, що обертається.
    Недостатки:
    Просто тихенько зазначу, що треба треба базовий набір мати, щоб повністю насолодитися.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари