>
В наявності
11499 грн
8892 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 807 шт.
0 шт.
57.8 × 47.5 × 12 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
11848 грн
9186 грн
+ =
14098 грн
11076 грн
+ =
11648 грн
9018 грн
+ =
11828 грн
9169 грн
+ =
12198 грн
9480 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Слухайте всі! Я викрадатиму Піч, поки не загнуся! А цього ніколи не станеться! Поразництво – для слабаків! Я Боузер! А Боузер не здається!” - Боузер (Mario & Luigi: Dream Team Bros, 2013)

Викрадайте добряків стільки, скільки Вам завгодно зі збірною фігуркою безстрашного Боузера з набору LEGO “Могутній Боузер”. Він не зупиниться ні перед ким у своєму бажанні довести свою силу та владу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71411 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 2807 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серії відеоігор по вусатому водопровіднику. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Хто такий Боузер?

Для тих, хто не грав у ігри про Маріо і не знає, хто такий Боузер буде корисна коротка інформація про лиходія. Він був створений дизайнером Сігеру Міямото і з'явився в Super Mario Bros, як головний противник. Якщо в перших частинах він був просто злісним персонажем, то пізніше отримав характер і відкрився для геймерів з інших сторін. Сам по собі Боузер є Головним купою – черепахоподібною істотою та може дихати вогнем. Тіло виконане у жовтому кольорі, а панцир у зеленому. Щоразу він намагається захопити Грибне королівство і викрасти принцесу Піч. Останнє він мотивує по-різному, від кохання та до стародавнього прокляття.

Лиходій з конструктора LEGO

Набір LEGO 71411 зображує Короля купів у найбільшому його розмірі. Він стоїть на кам'яній підставці і разом з нею досягає 32 сантиметри заввишки, 41 завширшки і 28 завдовжки. На основі він відображається разом із 2 вогняними вежами та блоком POW.

Така велика модель не могла залишитися статичною, тому Боузер доповнений керованими рухами та можливістю запускати вогняну кулю, що відображає величезні та потужні його риси. Щоб відтворити його грізний вигляд, для рухомої фігурки використовуються нові елементи шипів, розміщені на його зеленому панцирі. Крім запуску вогняних куль і кнопки для управління рухами голови та шиї Боузера, його рот, руки, ноги та хвіст також рухливі, тому фанати можуть відтворити жахливий характер Короля купів, якого вони знають і люблять.

Могутній Боузер має штрих-код, розміщений на його панцирі. Шанувальники, які мають один із стартових наборів з Маріо, Піч або Луїджі, можу битися зі своїм ворогом, що перенесе гру в цифрову реальність. Але не можна втрачати пильності — Боузер озброєний вогняною кулею і не боїться дати відсіч героям, що зазівалися!

Станьте на бік зла і віддайте данину культовому лиходію в наборі LEGO "Могутній Боузер". Можливо, Вам вдасться розгадати його секрети і зрозуміти, чому він насправді творить усі свої звірства. Або можете просто насолоджуватися його силою і трощити неприємних героїв. У будь-якому разі, з ним нудно не буде.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 жов, 2022
    Незважаючи на те, що він такий біса дорогий, тому що це ліцензійний продукт Nintendo, я б все одно віддав за нього навіть більші гроші. Цей хлопець масивний, важкий і громіздкий. Сама конструкція неймовірно цікава і використовує деякі вражаючі техніки для створення оболонки та рухомих кінцівок без надмірного повторення. Є також кілька кумедних секретів для кожного, хто отримає шанс створити його. Створивши його, я відчуваю до нього емоційну прив’язаність і починаю думати, що він не поганий хлопець, просто його неправильно зрозуміли… P.S. додав фото не готової моделі, а під час створення, тому що він виглядає прикольно і хочу, щоб усі це побачили.
    Достоинства:
    Він виглядає так, ніби вийшов з гри. Кожна частина Боузера має певний діапазон руху, що справді оживляє його. Наприклад, обидві його ноги трохи згинаються, щоб він міг стояти на будь-якій поверхні, а хвіст рухається, щоб адаптуватися до будь-якої висоти, яка йому потрібна.
    Недостатки:
    Спершу не міг розібратися як стріляти тою кулею.
  • 5.0

    16 жов, 2022
    Вааау, оце то Боооузер. Це, безперечно, один із найкрутіших наборів, які я коли-небудь створював. Він надзвичайно детальний і має багато чудових функцій. Різні механізми набору від обертової головки до рухомої щелепи та вогняного подиху роблять його одним із небагатьох великих наборів, з якими насправді цікаво грати. Міміку також можна змінити, рухаючи бровами та очима. Остаточна конструкція дуже міцна і її можна легко перемістити. Найприємніше те, що немає наклейок. Усі частини надруковані.
    Достоинства:
    Дуже цікаво спостерігати як звичайний конструктор стає гладким та починає мати фантастичний вигляд. Багато функцій, які не надто очевидні, якщо судити по фото. І так очевидно, але зовнішній вигляд дуже схожий на ігрового Боузера. Немає наліпок.
    Недостатки:
    Не надто ігровий набір, скоріше для демонстрації (маю на увазі з додатком Маріо).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари