>
В наявності
94999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 863 шт.
6 шт.
58.2 × 17 × 48 cm
12+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
95368 грн
95284 грн
+ =
96398 грн
96091 грн
+ =
99448 грн
98470 грн
+ =
95368 грн
95295 грн
+ =
96398 грн
96105 грн
+ =
98998 грн
98359 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Найбільший, найпопулярніший, найдетальніший і ще багато разів най-най - набір LEGO "Гірська печера". До того ж, з моменту виходу в 2017 році, набір уже встиг стати раритетним. Він переносить пригоди в, здавалося б, простий біом. Однак завдяки своєму масштабу та кількості персонажів цікава гра ніколи не закінчується.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21137 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 2863 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 12 років. Тематика набору – біоми.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Мешканці печер

Величезному набору потрібно багато фігурок і в наборі ЛЕГО 21137 їх більш ніж достатньо для створення будь-якого вигаданого сценарію.

  1. Алекс - головна героїня гри, яка вирішила дослідити печеру в алмазній броні поверх зеленої кофти. Прогулянка напевно виявиться небезпечною і для цього дівчина має щит і алмазний меч;
  2. Стів - ще один головний герой, одягнений у блакитну кофту та сірі штани. Поверх неї також кріпляться деталі залізної броні. Зброя – зачарована кирка;
  3. вівця – доброзичливий моб у наборі збирається з маленьких деталей та має чорний колір вовни;
  4. 2 кажани - мешканці печер виконані у чорно-коричневому кольорі, маючи крила та закріплюючись на 1 точці;
  5. вовк - збірна фігурка тварини складається з сірих деталей, має червоні очі та рухливий хвіст;
  6. вовченя - маленький родич виконаний так само, будучи меншим за розміром і закріплюючись на колі;
  7. зомбі - любитель ночі, що має принти синього светру і золоті штани. Також має деталь золотого шолома. Зброя – залізна лопата;
  8. скелет - кістяний супротивник у наборі складається виключно з білих кісток, а також має золотий нагрудник. Зброя – дерев'яний лук;
  9. ендермен - моб, що телепортується, збирається з чорних деталей і набагато вище інших персонажів. У руках може тримати блок;
  10. печерний павук - додатковий мешканець печер у наборі з'являється у спавнері і складається з синього тіла та чорних ніжок;
  11. заряджений крипер - ударений блискавкою ворог комбінує зелені ділянки тіла, а також напівпрозорі блакитні;
  12. великий слимак - ворожий слимак у наборі напівпрозорий і має зелений колір. Обличчя виконане простими точками;
  13. 2 маленькі слимаки - маленькі копії великого ворога виконані так само, з різницею тільки в розмірі.

Надземні та підземні пригоди

Складання, а тим більше дослідження набору, який в кінцевому варіанті досягає розмірів 30 сантиметрів у висоту, 53 завширшки і 29 завдовжки може зайняти дні. Представлений біом можна поділити на кілька ділянок: ліс, печери, снігова вершина з водоспадом. Кожна з них має безліч захованих деталей, які відкриваються відважним шукачам пригод: водоспади лави, павучий спавнер, загін для тварин та інші. Перевести дух між битвами та дослідженням можна, сховавшись у простому притулку біля підніжжя гори або в облаштованій кімнаті.

Гірська печера має модульну структуру. Це означає, що фрагменти набору створюються як єдине ціле, але їх можна змінювати місцями, щоб створити інший макет, не розбираючи всю модель. На звороті інструкції є кілька альтернативних варіантів для натхнення, і, звичайно ж, Ви також можете зробити свій власний.

Головною ігровою особливістю набору є прокладена траса для вагонеток. Вона проходить через всю модель, а також включає ліфт. Щоб досягти плавного ходу та поворотів, у наборі використовуються нові вигнуті плитки, а також сполучні деталі. Крім вагонетки та ліфта, є багато інших функцій. Це включає підрив тротилу, викид лави, пастки і багато іншого. Додатково урізноманітнити набір може допомогти світловий блок, який можна поставити в різних місцях, щоб підсвітити павуків, обертальний спавнер, стіну з червоного каменю, ліхтар з гарбуза, кімнату або вхід.

 

Приміряйте на себе роль відважного дослідника, приєднавшись до Стіва та Алекс у їхній подорожі до центру гори у наборі ЛЕГО “Гірська печера”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 січ, 2023
    Просто уявіть, набір, який на офіційному сайті давно рахується закритим можна без проблем купити в магазині Конструкторс, що я власне і зробив. До речі, тут взагалі можна знайти багато раритетних або ексклюзивних наборів, а навіть якщо немає в самому магазині, то пошукають через постачальника. Тепер до набору з гірською печерою. Перше, що скажу - він величезний. Ми з сином хотіли закінчити його за суботу, а у неділю вже грати, проте збірка займає майже цілий день і довелося розділити. Всередині це справді схоже на печери, взагалі без питань. Пересувний червоний ліхтар чудовий із такою кількістю опцій, але я планую докупити ще 5, тому що шкода не мати світла там, де все можна підсвітити. Мініфігурки також чудові - особливо кажани, крила яких можуть складатись та великий слимак, який перетворюється на 2 маленьких. Розумію, що коштує така радість недешево, але ми все одно не можемо натішитися.
    Достоинства:
    Наявність набору. Більшість збірки виконана з блоків або напівблоків. Присутні водоспади, як лавові, так і з водою. Функції вибуху та підсвітки. Фігурки мають багато броні, можуть рухати окремими частинами та мають спеціальні можливості (кажани висять вниз головою, слайм розділяється, ендермен тримає блоки).
    Недостатки:
    Висока ціна. Вагонетка іноді злітає на поворотах.
  • 5.0

    23 вер, 2020
    Мне кажется, этот набор больше подойдет мальчикам постарше. Интересно собирать, играть, устраивать погони. Все яркое, подвижное. Детали не разваливаются после сборки.
    Достоинства:
    качество, прочность деталей
  • 5.0

    23 вер, 2020
    Качественная фигурка, из пластика, упакован в коробку, есть инструкция. Подсветка зелёная, правда неудобно менять время, нужно удерживать кнопочки. И я думала, что будет весёлый смех Джокера, но звук оказался обычный. В целом, интересный будильник, советую покупать детям постарше.
    Достоинства:
    качество, необычный дизайн
  • 5.0

    27 лис, 2018
    набір класний - багато деталей і броні, і багато аксесуарів, таких наборів скоріше за все взагалі більше не існує.багато хто скаржиться на вагонетку.Але! Якщо подумати про минулі набори, то ви згадаєте: там давалося кілька варіантів збірки, для різних людей з різними смаками. ЦЕ ЗРОБЛЕНО ДЛЯ ІНТЕРЕСУ! Може і тут також? Я про те, що ми можемо САМІ придумувати: а як же вона буде кататися? Ми зможемо робити цікаві відкриття,як зробити щоб вагонетка каталася. Навряд - я зрозуміло пояснила, але цей набір класний

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари