>
В наявності
349 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
0 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Набір ЛЕГО "Маріо-жаба. Бонусний костюм" не є ігровим, це лише костюм, який Ви можете надіти на героя.

Переходимо до костюму

Ігри про Маріо виходять вже більш 30 років (першою грою стала Mario Bros., випущена далекого 1983 року). З тих пір цей сміливий водопровідник приміряв на себе не один цікавий костюм. У наборі ЛЕГО "Маріо-жаба. Бонусний костюм” Вас чекає нове перевтілення, на цей раз в милу жабку.

Історія костюма

Наряд Маріо-жаба спочатку з'явився в Super Mario Bros. 3 (пізніше був доданий в Super Mario Maker 2 в одному з оновлень). У ньому відважний герой міг не тільки плавати, але і покращено стрибати і навіть ходити по воді. Однак, популярності костюм так і не отримав. Ходять чутки про те, що фанати визнали костюм дурним, так як голова вусатого водопровідника стирчала прямо у жаби з рота.

P.S. Зрозуміло, ми не вважаємо костюм дурним, як ЛЕГО версію, так ігрову версію. У ньому Маріо виглядає дуже навіть мило.

Вміст набору і здатності костюма

У наборі ЛЕГО 71392 Ви виявите 11 деталей, в тому числі сам костюм жаби і деталі води з ліліями. Крім того, що деталі води можна додати до Вашого рівня і весело пострибати на них, вони виконують також демонстраційну роль. Адже коли Вам не буде потрібний костюм, Ви зможете повісити його на ці підставки.
Сам костюм складається з двох деталей:

  1. зелений низ (штани);
  2. мордочка жабки з великими очима (капелюх).

Костюм з набору ЛЕГО "Маріо-жаба. Бонусний костюм” дозволяє Маріо (або Луїджі) стрибати по воді. Ви отримаєте додаткові монети кожен раз, коли Маріо (або Луїджі) буде стрибати, а також почуєте характерний сплеск під час приземлення.

Універсальний костюм

Костюм жаби з набору ЛЕГО 71392 є універсальним і підійде як Маріо, так і Луїджі. Навіть в тому випадку, якщо Ви захочете пограти удвох з кимось і обидва будете мати цей костюм, Вам ніхто не заборонить одягнути його на обох героїв і весело провести час, стрибаючи по рівню.

Вперед, одягайте на Маріо або Луїджі костюм жаби, ставте їх на стартову трубу, зчитуйте код і стрибайте по рівню, заробляючи додаткові монетки.

  • 5.0

    16 сер, 2021
    Если что, помимо самого костюма, в набор входит несколько деталей воды, которые можно будет добавить к своему уровню. Казалось бы мелочь, но приятно. Звуковое сопровождение в виде плеска воды не надоедает, а способность прыгать по воде стала полезной при игре с недавно приобретенным набором “Небесный мир Лакиту”.
    Достоинства:
    Набор дает костюм и несколько деталей воды. Совместимо с другими наборами серии. На фигурке сидит хорошо.
    Недостатки:
    Цена...за просто костюм.
  • 5.0

    16 сер, 2021
    Минутка информации от фаната игр о Марио, может кому интересно будет. В Super Mario Bros. 3 костюм давал возможность не только плавать, а и вытащить смертельно опасную рыбу. А в игре Super Mario Odyssey вообще можно было вселяться в лягушку и высоко прыгать по открытому уровню. Возможно, на Луиджи этот костюм будет выглядеть не так интересно, потому что у него и так зеленая форма, но вот на Марио он сидит суперово
    Достоинства:
    Культовый костюм, который появляется во многих играх. Возможность прыгать по воде. Характерное звуковое сопровождение. Разнообразие для игрового процесса.
    Недостатки:
    !нет!
  • 5.0

    16 сер, 2021
    Придбала і цей костюм, і костюм бджілки. Щоб, так сказати, мати змогу пройти всюди. Тепер це не Маріо, а всюдихід)) Якщо серйозно, то костюм сидить міцно, приємний на дотик, вдало підібраний саме цей зелений колір. Маріо в ньому мілашка.
    Достоинства:
    Гарний зелений колір. Міцні деталі, у ньому Маріо не страшні падіння. Виглядає гарно.
    Недостатки:
    Костюм повністю зелений.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари