>
В наявності
2749 грн
2159 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

540 шт.
0 шт.
35.4 × 9.1 × 19.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5248 грн
4084 грн
+ =
2898 грн
2285 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли Ви думаєте про Рослину-піранью з ігор Super Mario, миттєво з'являється уявлення про те, як вона виринає з труби, щоб пожувати Маріо або його друзів. Не турбуйтеся, набір конструктора LEGO "Рослина-піранья" нікого хапати не збирається.  Натомість ви можете весело провести час, складаючи рослину і налаштовуючи деякі з її елементів. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71426 був випущений в рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 540 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши й облаштувавши знамениті локації. 

Рослина-піранья з конструктора ЛЕГО

Відтворити легендарного зубастого ворога в наборі ЛЕГО 71426 запропоновано за кілька етапів. Перша частина представлена створенням самої рослини. Для цього необхідно зібрати зелене стебло з двома вигнутими зелено-салатовим листками і велику червону голову з білими плямами і губами. У роті знаходиться рожевий язик, а також 6 гострих зубів. І оскільки традиційно Рослина-піранья перебувала в трубі, то її збірка в наборі також включає круглу зелену трубу, в яку ворога з гри необхідно встановити. Доповнена збірка моделі двома золотими монетами Грибного королівства, які символізують нагороду за перемогу над рослиною. 

Набір містить деякі функції, які дають змогу взаємодіяти з рослиною і налаштовувати її на свій розсуд. Це також дає змогу імітувати незабутнього ігрового ворога. Функції включають:

  • нахил стебла;
  • поворот і нахил листя;
  • нахил голови і можливість відкрити великий зубастий рот. 

Декоративний набір

Завдяки своєму готовому зовнішньому вигляду, набір стає чудовою прикрасою для полички або будь-якого іншого місця, присвяченого Super Mario. Також можна стверджувати, що комплект є незвичайним доповненням до рослинної колекції. Демонструвати цю рослину, зокрема, й нескладно, оскільки, в зібраному вигляді, її розміри сягають 23 сантиметри заввишки, 11 завширшки та 19 завдовжки. 

І через те, що набір орієнтований на складання дорослими людьми і демонстрацію після завершення, в ньому відсутні цифрові функції. Це говорить про те, що пограти з Рослиною-піраньєю за допомогою застосунку LEGO Super Mario, відсканувати qr-коди, перемогти її за допомогою Маріо, Луїджі або Піч, а також виконати інші подібні дії неможливо. 


Набір ЛЕГО "Рослина-піранья" пропонує віддати данину одному з найвідоміших ворогів Super Mario, а також в процесі його створення переконатися в тому, що він не такий вже й страшний. Зрозуміло, якщо пам'ятати про техніку безпеки і не пхати пальці між гострих зубів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 лис, 2023
    Складати цей набір - просто насолода, особливо знаючи, що він з твоєї улюбленої гри дитинства. Вигляд вже складеного набору просто чудовий. Яскраво-червона голова, пишні губи і ці ікла. Наче дрібниця, але навіть листки мають поєднання темно та світло зеленого. Мені також сподобалось, що навіть у такого, здавалось би набору для виставок, є немало рухомих деталей (стебло, листя, голова та можливість відкривати зубастий рот). На цьому певно все, важко писати розлогі відгуки, але набір справді вийшов справді класним та атмосферним.
    Достоинства:
    Компактний дизайн, який виглядає точно по відношенню до зубастого ворога з гри. Доволі міцна конструкція - як би я не нахиляв або не обертав рослину, вона залишається цілою. Горщик - цікава збірка, яка насправді не така просто як виглядає. У дні спеціальне віконечко, де сховані монети.
    Недостатки:
    Не так багато варіантів для позування і відсутність якого небудь qr-коду для поєднання з серією.
  • 5.0

    14 лис, 2023
    Повинен сказати, що коли я побачив кількість деталей цього набору, я був засмучений. Побудувавши Блок зі знаком питання та Могутнього Боузера, я був готовий до комплекту з 2,000+ цеглинок. Проте склавши цей, я був приємно здивований, наскільки ж він класно виглядає. Мені подобається ідея середнього розміру наборів Маріо. Квітка ідеально підходить і виглядає просто неймовірно поруч з моїми іншими наборами. Що ж сказати з приводу кольорів - вони ніби зі справжньої гри, чудово передані. Монети також стали приємним доповненням. Загалом це доволі простий набір, але він навряд чи залишить вас рівнодушними. Слідкуйте за іклами, ця рослина не жартує!
    Достоинства:
    Компактний дизайн, гідний дисплея. Рухлива голова та стебла додають індивідуальності і дозволяють трішки змінювати пози. Є монети, які можна покласти у трубу або затиснути між зубами. Відносно доступна ціна. Немає підключення до LEGO Mario.
    Недостатки:
    Обмежені ігрові можливості.

Рекомендуємо подивитися ці товари