>
В наявності
1849 грн
1461 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

500 шт.
0 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не часто, але все ж у Маріо, Луїджі та Піч бувають вільні дні, коли вони можуть відпочити від битв із монстрами. Один із таких показано в наборі LEGO "Пригоди Доррі на затонулому кораблі. Додатковий набір", де герої вирушають досліджувати затонуле судно, але і там не все може піти гладко. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71432 було випущено в рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 500 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO® Super Mario™) і призначений для 7 років. Тематика набору - морські пригоди.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації. 

Персонажі під водою

У наборах серії ЛЕГО Супер Маріо відсутні стандартні мініфігурки, замість них представлені збірні персонажі, які трапляються в іграх. Конкретно в цьому наборі, це:

  1. Доррі. Морський динозавр виконаний в блакитному кольорі, має 4 рухомих плавника, подовжену шию і маску для плавання. На спині у Доррі є qr-код. Помістивши на нього Маріо, Луїджі або Піч, у них на екрані з'явиться зображення води, зазвучать радісні звуки і в нагороду за катання збільшиться кількість монет;
  2. Чіп-Чіп. Поширений підводний ворог зібраний із червоних деталей тулуба, жовтого плавця та білих крил. На зворотному боці супротивника є qr-код, відсканувавши який можна перемогти Чіп-Чипа й отримати монети;
  3. Блупер. Кальмар складається з білих деталей, які формують його тіло і щупальця. Аналогічно з Чіп-Чипом, зі зворотного боку розташований qr-код, розрахований на отримання монет;
  4. Чіп-Чомп. Останній персонаж і за сумісництвом родич Чіп-Чіпа складається з фіолетових деталей тулуба, великого рожевого рота і зелених плавників. Qr-код розташований усередині рота і потрапивши туди, головний герой опиняється в пастці. Отримати монети, можливо, вибравшись звідти.

Затонулий корабель

Збірка набору ЛЕГО 71432 традиційно відбувається в мобільному додатку LEGO® Super Mario™. Однак для тих, хто полюбляє друковані інструкції, в коробку також додано 1 буклет. Створення розділене на кілька етапів, на початку кожного з яких показується, що має вийти:

  1. Доррі;
  2. Блупер;
  3. зруйнований ніс корабля з різними водоростями;
  4. частина палуби з щоглою;
  5. Чіп-Чомп;
  6. ділянка корпусу судна з вікнами;
  7. кольорові водорості.

Закінчивши складання рівня, можна спробувати, додані до нього можливості: збити Чіп-Чіпа з водорості, покататися на Доррі, повалити щоглу, знайти спосіб отримати скарб із черепашки, відшукати й дістати скриню, відсканувати блок зі знаком питання. 

Не бійтеся намочити ноги, адже все найцікавіше приховано саме під водою в наборі ЛЕГО "Пригоди Доррі на затонулому кораблі. Додатковий набір".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари