>
В наявності
2499 грн
1981 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

280 шт.
1 шт.
31.7 × 9 × 26.2 cm
6+
2 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
5248 грн
4126 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зустрічайте Луїджі — нового головного героя серії ЛЕГО Супер Маріо. Цей персонаж з нетерпінням чекає, щоб приєднатися до Ваших пригод. Будьте впевнені, набір ЛЕГО "Пригоди з Луїджі. Стартовий набір" здивує і потішить Вас не менше, ніж набір з його старшим братом.

Знайомтеся — Луїджі

Луїджі — молодший брат Маріо і його напарник по пригодах. Від Маріо відрізняється в першу чергу високим зростом, зеленим одягом і скромністю. Хоча також є і багато схожого, ті ж легендарні вуса, які є у обох братів. Через невелику лякливість, він часто залишається в тіні свого брата і поступається йому місцем на п'єдесталі. Пора б показати, що він теж здатний на подвиги, Вам так не здається? Власне, це Ви і робитимете з наборои ЛЕГО 71387. Натискайте "увімкнути" і полетіли!

Що значить стартовий набір?

Набір ЛЕГО "Пригоди з Луїджі. Стартовий набір" є стартовим, що зрозуміло з назви. Але що це означає? А значить це те, що в наборі є фігурка Луїджі — персонажа, який може проходить створені Вами траси. До цього стартовим набором був лише набір з Маріо, тому в свої пригоди Ви могли взяти лише його. Тепер же до нього може приєднатися його молодший брат. І приєднатися в прямому сенсі, оскільки Ви можете грати як тільки за Луїджі, так і за нього разом з Маріо.

Пригоди Луїджі починаються

Фігурка Луїджі в наборі ЛЕГО "Пригоди з Луїджі. Стартовий набір" — точна копія персонажа з ігор Нінтендо. На ньому зелена кепка з буквою L, зелена сорочка, сині штанці і коричневі черевики. Звичайно ж, не можна обійти стороною його шикарні вуса. Саме в такому амплуа йому і доведеться вирушити назустріч пригодам.

Для того, щоб відстежувати успіхи Луїджі, на грудях у нього є ЖК-екран, на якому буде відображатися основний рахунок гри. Він же відповідає за реакцію Луїджі на різні предмети. Але реагувати персонаж буде ще й за рахунок виразу обличчя, яке буде змінюватися в залежності від виду взаємодії.

Луїджі також не дасть Вам занудьгувати, оскільки у нього є вбудований динамік, який відтворює звуки і музику з гри. Зберіть трасу з деталей, запропонованих в наборі ЛЕГО 71387, доповніть її деталями з інших наборів, заселіть лиходіями і вперед, бігати, стрибати і крутитися на шляху до фінішу.

Увага! Працює Луїджі від 2 батарейок типу ААА, які не входять до набору.

Кого ж зустріне Луїджі?

Супроводжувати Луїджі в наборі ЛЕГО 71387 будуть відразу кілька персонажів. І якщо хтось буде намагатися допомогти, то інші зроблять все, щоб Луїджі не дійшов до фінішу.

Рожевий Йоші. Цей рожевий динозаврик — хороший друг Луїджі, який врятував його в дитинстві. Зустріч з ним принесе Вам приємний бонус.

Бум-Бум. Цей жовтий товстун є поплічником Боузера, тому буде всіляко заважати Луїджі. Нумо, переможіть його.

Кістяний Гумба. Великоокий противник хоч і виглядає злим, на ділі ж досить слабкий. Але не розслабляйтеся, інакше навіть він застане зненацька.

Сподіваємося, вороги не зможуть перешкодити Вам досягти своєї мети і Луїджі добереться до фінішу цілим і неушкодженим, попутно зібравши побільше монеток.

Що дасть скачування програми?

Для отримання повної насолоди від гри з набором ЛЕГО "Пригоди з Луїджі. Стартовий набір", обов'язково потрібно встановити додаток ЛЕГО Супер Маріо. Там ви зможете:

  • підключитися до фігурки Луїджі;
  • збирати свою цифрову колекцію;
  • використовувати вбудовані інструкції;
  • дивитися навчальні відео;
  • відслідковувати кількість монет;
  • виконувати різноманітні завдання;
  • поділитися своїми досягненнями.

Швидше приєднуйтесь до Луїджі і вирушайте в пригоди! Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

  • 5.0

    31 сер, 2021
    Какой же тут милый Йоши, розовый цвет ему очень к лицу. Если был бы он был зеленый, то сливался бы с Луиджи. Наконец-то у братьев появился полноценный друг, а то все враги и враги. И биомов здесь достаточно, не только трава. Возможно, если выбирать между Марио и Луиджи, то сейчас я бы взял второго. А так, то у меня есть оба. Когда племянник приходит, то играем вместе.
    Достоинства:
    Есть ЛУИДЖИ!!! Можно собрать собственный уровень, который Луиджи должен будет пройти. Совместимо с другими наборами.
    Недостатки:
    Фигурка Гумбы здесь обычная. Как для такого набора, то могли и кого поинтереснее всунуть.
  • 4.0

    31 сер, 2021
    Луїджі не розчаровує, тим більше, що є безліч взаємодій між ним та Маріо. Одним з наших улюблених реакцій було занепокоєння, яке проявляють брати, коли інший падає. Буквально перший запуск приніс нам 114 монет (грали двома фігурками). Додаткові отруйні болота та шматки піску є цінними, особливо перші. Варто відзначити, що початкове встановлення може зайняти багато часу (дуже багато). Минуло достатньо хвилин, перш ніж екран Луїджі засвітився.
    Достоинства:
    Граючи з кимсь можна отримати багато монет. Луїджі начебто схожий на брата, але по своєму цікавий. Добре реагує на все, що навколо.
    Недостатки:
    Встановлюється так довго, що ми вже думали, що фігурка зламана.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Этот набор дает старт приключениям Луиджи, ведь его можно получить только здесь. Луиджи в данном случае - главный герой. Луиджи анимирован, глаза, рот и нагрудник анимированы для встроенного дисплея. В базе Луиджи есть своего рода считыватель QR-кода, который используется для взаимодействия с другими частями. Он также считывает цвет фигур: зеленый, фиолетовый, желтый, голубой, красный, коричневый. Каждое взаимодействие меняет выражение лица, нагрудник и провоцирует звуки. Возможность имитировать вживую то, что мы до сих пор видели только в видеоигре, действительно хороша.
    Достоинства:
    Действительно бесконечный набор. Внутри 2 плохих парня и друг Йоши. Луиджи реагирует почти на все.
    Недостатки:
    Занимает много памяти. Более 1,55 гб.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Купил в основном ради фигурки Луиджи, чтобы играть вместе с сыном. Я почти ничего не знал о режиме на двоих, пока мы не попробовали. Я был просто потрясен. Вы получаете бонусы в виде монет за совместное выполнение задач (например, по очереди топая на Бум бума) и вы даете друг другу пять, когда достигнете цели. Фигурки милые, особенно Йоши. Конечно, конструктор стоит недешево, но играть будет супер-интересно.
    Достоинства:
    Цифровые инструкции можно найти, загрузив бесплатное приложение. Набор с динамиком, который точно воспроизводит звуки игры и цветным ЖК-экраном. Интересно играть с кем-то.
    Недостатки:
    Первый раз долго подключался. Цена.
  • 5.0

    14 сер, 2021
    Сборка была относительно простой, как и ожидалось. Мне нравится розовый Йоши и то, как они сделали так, будто с ним можно играть. Йоши съест все, что составляет одну жизнь, и даст вам по три монеты за каждого врага вместо одной. Что касается фигуры Луиджи, он взаимодействует так же, как Марио, но с другим голосом. Он может носить те же костюмы, что и Марио, но костюмы с пропеллером, котом, строителем и пожарным ему не подходят, так как они красные, а на шляпе есть буква М. Надеюсь, что вскоре выйдут костюмы с буквой Л.
    Достоинства:
    Начальный набор с Луиджи. Луиджи очень похож на Марио. Если фигурка долго лежит, то засыпает и храпит. Можно играть вдвоем.
    Недостатки:
    Инструкции в цифровом приложении давали сбои, цвета были блеклыми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари