>
В наявності
2599 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

862 шт.
0 шт.
54 × 8 × 28 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Увага! Для гри з набором LEGO Super Mario "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень" знадобиться основний набір з фігуркою.

Переходимо до набору

Той, хто коли-небудь грав в гру про Маріо, точно впізнає цих величезних трицератопсов, розміщених на дерев'яному колесі. Але навіть якщо Ви без поняття хто це такі, це абсолютно не вплине на задоволення від гри з набором ЛЕГО "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень". Хапайте Маріо або Луїджі, а краще їх обох і вперед перемагати цих динозаврів!

Хто ж такий Резнор?

Особливо якщо Ви не знайомі з серією ігор про водопровідника, у вас виникне питання, хто ж такий Резнор з набору ЛЕГО 71390. Так ось, це трицератопс сірого кольору, який бореться проти героя. Допомагає йому в цьому ще один трицератопс. Знайти Ви їх можете, стоячими на платформах, які закріплені на великому дерев'яному колесі.

Найбільша сила Резнорів — в їх кількості, а слабкість — в тому, що вони стоять нерухомо на своїх платформах. Використовуйте стовп з шипами, щоб збити трицератопсів з платформ і завершити рівень перемогою.

Ще вороги будуть?

Звичайно, будуть! Набір ЛЕГО "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень" не дасть Вам занудьгувати, адже крім Резнорів, Ви зустрінете також шипоката. Шипокат або ж Грррол — це кам'яний ворог з шипами, який не упустить можливості розплющити Маріо або Луїджі. Він перекочується на спеціальній платформі, намагаючись завдати шкоди ігровим персонажам.

Врятуйте Тоада

Якщо придивитеся, то на вершині дерев'яного млина в наборі ЛЕГО "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень" кричить про допомогу синій Тоад — гриб, який часто допомагає Маріо в його пригодах. Він виглядає як маленький чоловічок з великим капелюшком в сині точки. Саме його — вірного помічника Принцеси Піч Вам і буде потрібно врятувати в наборі ЛЕГО 71390.

Унікальні можливості

Набір ЛЕГО 71390 зберігає в собі 2 цікаві можливості, які зроблять проходження рівня ще більш веселим і цікавим.

  1. Блок "?" — обов'язковий атрибут гри, який героям потрібно буде стукнути і отримати бонус;
  2. Швидкісну трубу для того, щоб проходити рівні ще швидше.

Скористайтеся цим при грі з набором ЛЕГО "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень", або приєднайте їх до інших збірок.

Гра удвох

У набір ЛЕГО "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень" можна і потрібно грати разом з кимось, адже так буде набагато простіше перемогти. Покличте друга, у якого є фігурка Маріо або Луїджі, візьміть свого героя і весело проведіть час, намагаючись розкрутити і скинути Лакіту вниз. Мало того, за спільну гру Ви також отримаєте додаткові монетки — суцільні плюси.

Підключившись до гри удвох, Ви зможете:

  • разом збирати монетки;
  • виконувати спільні дії (ходьба, перевороти, стрибки);
  • проходити випробування;
  • ділитися нагородами;
  • змагатися між собою.

Що дасть скачування програми?

Для отримання повної насолоди від гри з набором ЛЕГО "Сутичка з Резнором. Додатковий рівень", обов'язково потрібно встановити додаток ЛЕГО Супер Маріо. Там ви зможете:

  • підключити свою фігурку (Маріо або Луїджі);
  • збирати свою цифрову колекцію;
  • використовувати вбудовані інструкції;
  • дивитися навчальні відео;
  • відслідковувати кількість монет;
  • виконувати різноманітні завдання;
  • ділитися своїми досягненнями.

Вперед, ставте Маріо або Луїджі на стартову трубу, зчитуйте код і біжіть перемагати ворогів і заробляти монетки. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

  • 5.0

    16 сер, 2021
    В эту коробку входят: - 2 Резнор; - 1 качающийся шипокат; - 1 синий гриб; - 1 блок “?”; - 1 специальная трубка для спидрана; Со всем этим интересно играть, ведь возможности расширяются. Если кому-то нужны печатные инструкции, то их можно скачать на официальном сайте и распечатать, правда уже самостоятельно.
    Достоинства:
    Детям играть интересно, Марио (нет в этом наборе) постоянно издает звуки. Есть блок со знаком вопроса и труба для быстрого прохождения. Платформы качаются. Сразу 3 врага.
    Недостатки:
    Мне кажется, что в игре Резноров было 4, а здесь лишь 2.
    • 16 сер, 2021
      Забыла указать в отзыве. Если кому нужно, то инструкции вот: https://www.lego.com/ru-ru/service/buildinginstructions/71390
  • 4.0

    16 сер, 2021
    Этот набор расширений позволяет вам создавать и расширять волшебный мир Super Mario. Из-за отсутствия главных персонажей и начальной трубы не могу поставить 5 баллов, ведь мы привыкли получать законченный набор. Но во всем остальном, набор удачный. Здесь есть целая история, ведь нужно спасти Тоада, попавшего в беду. Резноры выглядят устрашающе и имеют подвижную голову. Мне понравилось даже просто крутить эту мельницу, без игры.
    Достоинства:
    Относительно большой набор расширения. Интересные враги, которых нужно победить. Тоад, попавший в беду. Мельница.
    Недостатки:
    К набору нужно еще покупать еще один, с Марио или Луиджи.
  • 5.0

    16 сер, 2021
    Я недавно купил 4 из 5 новых наборов (только башня не зашла, чтобы покупать). Это самый красивый и крутой набор из них. Поворотный переключатель ветряной мельницы очень прочный, и его приятно щелкать. Молоток, сбивающий Резнора, очень эффективен. Сбивать их очень весело. Также вы можете прикрепить Марио/Луиджи на одну из плиток и прокатить его на ветряной мельнице:-) Что мне больше всего нравится, так это то, что в этом наборе реализованы функции двух игроков.
    Достоинства:
    безупречное качество кирпичей и всех комплектующих; вращающаяся мельница; можно играть вдвоем.
    Недостатки:
    Тоад сверху часто падает, нужно было как-то закрепить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+