>
В наявності
2499 грн
1981 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

354 шт.
1 шт.
31.7 × 9 × 26.2 cm
6+
2 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Принцеса Піч - одна з головних героїнь серії ігор і в наборі LEGO Стартовий набір «Пригоди з Піч» вона приєднається до Маріо та Луїджі, щоб вирушити в подорожі Грибним королівством і за його межі.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71403 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 354 якісні деталі, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 6 років. Тематика набору – пригоди.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Вітайте - Піч

Принцеса Піч - один із найвідоміших персонажів відеогри про Маріо. Вона – принцеса Грибного королівства та гарна подруга Маріо, якому часто доводиться рятувати її від Боузера та його поплічників. Виглядає Піч завжди як справжня принцеса: мила рожева сукня в підлогу, золотисті локони та обов'язково корона на голові. За характером вона дуже добра і співчутлива. Але, ймовірно, їй набридло щоб її постійно рятували і вирішила сама вирушити в подорож, щоб допомагати тим, хто її потребує.

Мешканці Грибного королівства

Набір LEGO 71403 порадує Вас одразу кількома персонажами, які мешкають у Грибному королівстві. В тому числі:

  • Піч – головна героїня набору. Тут вона у своїй незмінній рожевій сукні, за рахунок якої трохи вище Маріо та Луїджі. Також у неї є сережки та корона, які можна зняти. Але найцікавіше те, що Піч є повноцінним героєм, якого можна включити (потрібні 2 батарейки типу ААА) і проходити з нею рівні. На РК-екрані спереду будуть висвічуватись реакції на те, що відбувається, а з динаміка доноситимуться звуки;
  • Леммі – один із клану Купалінгів. Він трохи схожий на динозавра з жовтим тілом та зеленою головою. Очі Леммі трохи косять, а на голові кольоровий ірокез. Щоб перемогти його, Піч треба його повалити і кілька разів стрибнути на спину;
  • Бульбашка лави - жива вогненна куля з лави. Тут він помаранчевого кольору з чорними очима та колючками по всьому тілу. Штрих-код знаходиться ззаду і дає Піч 1 монету за перемогу;
  • Жовтий Тоад - один із грибів, що допомагають Піч. Має жовтий костюм і білий капелюшок у жовті крапки. Штрих-код знаходиться перед ним, щоб привітатись.

Пригоди Піч

Розпакувавши цей набір і склавши рівень, Ви одразу можете розпочати пригоди, адже тут є стартова труба для початку проходження рівня на 60 секунд. Починаючи свій шлях, Ви бачите літаючий блок зі знаком питання, який, якщо пощастить, дасть бонус невразливості для проходження небезпечної ділянки з лавою. Наступний етап – гойдалка, на яку можна посадити Принцесу і покатати за допомогою спеціальної ручки збоку (звісно ж, за монетки). Далі йде ділянка з лавою, біля якої розміщено подаруночок, з яким можна взаємодіяти, щоб отримати фрукт і наприкінці Бульбашка лави. Кульмінація набору - бій з босом, у ролі якого тут Леммі. Після перемоги можна привітати Тоада та закінчувати рівень. Привітання, якщо Ви все зробили правильно, то не тільки успішно пройшли рівень, а й заробили багато монет.

Вирушайте у захоплюючу пригоду в компанії принцеси Грибного королівства у наборі LEGO Стартовий набір «Пригоди з Піч».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    11 жов, 2022
    Моя донька і я ВЕЛИЧЕЗНІ фанати Lego! Цей інтерактивний набір вразив нас. Заради справедливості, про серію ми вперше дізнались саме після виходу цього набору, тому Маріо і його брата - Луїджі у нас нема. Цифрові інструкції були нормальними, але ми віддаємо перевагу паперовим, оскільки в книгах фрагменти здаються чіткішими, ніж на екрані. До того ж, дитина не навантажує зір. Коли вона зібрана, весело спілкуватися з цифровим персонажем. Це було так круто, як обличчя Піч змінюється з різними рухами та взаємодіями. Всі звуки, які ви знаєте з ігор Маріо, відтворюються, коли ви проходите курс, збираючи монети. Хоча пройшло вже близько тижня після покупки, донька все тягне мене до Піч, щоб побачити, скільки балів вона може отримати.
    Достоинства:
    Якість чудова, як і все лего. Весела концепція, яка полягає в тому, що ви будуєте, а потім граєте в щось на кшталт реальної комп’ютерної гри. Коди скануються за секунду та Піч одразу починає реагувати на них.
    Недостатки:
    Я за те, щоб був вибір між друкованою інструкцією та електронною.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    У нас були Маріо та Луїджі вдома відтоді, як вони вийшли, тому ми розширили колекцію та додали Піч, щойно вона вийшла. Збірка проста, є 7 пакетів. Немає інструкцій зі складання на папері, щоб отримати їх, вам потрібно встановити програму на свій мобільний телефон, яка покроково дає інструкції для кожного з аксесуарів, а потім пояснює, як взаємодіяти з персонажами. Це стартовий пакет, тож якщо немає інших персонажів, можна почати з нею. Є стартова труба та фінішний флажок. На додаток до Піч та частин підлоги, є Леммі, жовтий тоад та краплина лави.
    Достоинства:
    У Піч, як у Маріо та Луїджі, є маленький екран на животі, а також на її очах і роті. В основі вони мають датчики, за допомогою яких зчитуються коди. Має динамік і звуки. Можна грати разом з 2 іншими фігурками. У такому випадку вони впізнають одна одну і вітають.
    Недостатки:
    Звісно, ​​іграшка недешева, проте можна одразу почати грати.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари