>
В наявності
649 грн
576 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

144 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1798 грн
1461 грн
+ =
2748 грн
2235 грн
+ =
5648 грн
4776 грн
+ =
2848 грн
2424 грн
+ =
1008 грн
853 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Маленьким любителям транспорту присвячується новинка від LEGO — набір серії City Трактор (60287).

Подивіться на цей красивий червоний колісний трактор: він може використовуватися як на дорогах, так і для земельних робіт в якості тягача. Може розвивати певну швидкість переміщення. Колісні трактори є фаворитами серед всіх видів тракторів, завдяки своїй маневрованості та швидкості.

Вирушайте в сільську місцевість на колісному тракторі з набору ЛЕГО 60287, і можете не сумніватися: трактор проїде всюди, по будь-якій пересіченій місцевості без особливих зусиль, завдяки великим заднім колесам.

Завантажте тюки з сіном, ящики з гарбузами, яблуками та морквою на ківш трактора і доставте їх на фермерську базу. Ківш може обертатися, завдяки широкому діапазону руху для транспортування вантажу.

Сьогодні разом з трактористом на полі працює його донька, зверніть увагу, яка вона мила дівчинка. Вони обидва одягнені відповідно: у тата зелений комбінезон, а у його донечки — синій. Прекрасний і, головне, зручний одяг для фермерських робіт.

Ну ось, всі ящики з овочами і тюки з сіном зібрані і розміщені в ковші — час вирушати на базу. Тільки ось дівчинка попросила тата трохи затриматися, адже побачила на полі маленького білого зайчика. Давайте всі разом нагодуємо його морквою!

Комбінуйте ваші набори LEGO City, зберіть своє місто або ферму. Запрошуйте друзів з їх наборами для спільної гри. З LEGO буде завжди цікаво.

Набір LEGO City Трактор підійде як хлопчикові, так і дівчинці від 5 років, а також стане прекрасним подарунком на будь-яке свято.

Що в коробці? 144 деталі, 2 мініфігурки, інструкція по збірці.

Купити набір ЛЕГО Сіті Трактор (60287) ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    11 кві, 2021
    Набор был хорошо воспринят внуком, которому понравилась идея трактора, собирающего сено и овощи для домашнего кролика. Он любит собирать вещи, а его отец - фермер. Хорошо иметь «семейные» минифигурки - фермер и его дочь заботятся о своем питомце. Это простая в сборке модель, которую пятилетний ребенок может собрать без особой помощи.
    Достоинства:
    В набор заложена целая история, какой она будет - зависит от вас. Можете поставлять свежие овощи в город, кормить кролика или подготавливать огород.
    Недостатки:
    Я бы предпочел наличие какого-то прицепа, чтобы было удобнее перевозить овощи.
  • 5.0

    11 кві, 2021
    Создавать эту сборку было весело, новые кирпичи и формы в этом наборе были действительно крутыми и приятными на вид. Если вам нравится LEGO City и тракторы, то этот набор для вас. Возможно, я бы предложил создать еще один набор для тракторного прицепа, в котором находятся тюки сена и другое сельскохозяйственное оборудование. Я думаю, что было бы круто добавить к трактору, поскольку у него есть сцепка. В целом это фантастический набор.
    Достоинства:
    В моем лего-городе давно не хватало нотки сельской жизни, теперь наконец-то баланс восстановлен. Трактор ярко-красный, в лучших традициях.
    Недостатки:
    Не хватает прицепа. Возможно, взял бы даже отдельный набор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари