>
В наявності
1099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

231 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Для гри з набором ЛЕГО "Падіння вежі Боса Сумо Бро. Додатковий рівень" знадобиться основний набір з фігуркою.

Переходимо до самого набору

Тільки в тому випадку, якщо Ви будете досить сміливими, сильними і спритними, Ви зможете перемогти боса в наборі ЛЕГО 71387. Чи готові Ви зіткнутися віч-на-віч з братиком-сумо? Якщо відповідь так, вперед у пригоду, покажіть йому хто тут головний.

У наборі ЛЕГО "Падіння вежі Боса Сумо Бро. Додатковий рівень" Вам буде необхідно зібрати високу вежу, причому її висоту Ви зможете регулювати самостійно. Наступний крок — скинути звідти братика сумо і постаратися не потрапити в дзьоб до кроубера. Та ще задачка, але ми впевнені, що Ви з нею впораєтеся.

Братик-сумо

Головний ворог в наборі ЛЕГО 71387 — братик-сумо. Він — різновид Куупи, однак зовні схожий на Бум-бума. Братик-сумо — це величезний ворог помарачевого кольору, який може бити себе в груди і травмувати героїв, якщо ті підійдуть дуже близько або спробують атакувати зверху. За рахунок того, що перемогти їх можна лише скинувши з платформи, вважаються одними з найскладніших ворогів. Але Ви ж не з боязкого десятка? Щоб перемогти його в наборі ЛЕГО "Падіння вежі Боса Сумо Бро. Додатковий рівень", Вам буде потрібно розгойдати важелі біля основи башти і скинути братика-сумо вниз. Після цього з'явиться блок суперзірочки.

Кроубер

Другий ворог, який буде намагатися заважати Вам в наборі ЛЕГО 71387 — кроубер. Кроубер — це птах, схожий на ворона, яка застає героя зненацька і швидко атакує. Будьте уважні, інакше він зможе перешкодити Вам перемогти братика-сумо і зробить це дуже швидко.

Гра удвох

У набір ЛЕГО "Падіння вежі Боса Сумо Бро. Додатковий рівень" можна грати разом з кимось. Покличте друга, у якого є фігурка Маріо або Луїджі, візьміть свого героя і весело проведіть час, намагаючись розгойдати братика-сумо і зруйнувати вежу. Мало того, за спільну гру Ви також отримаєте додаткові монетки — суцільні плюси.

Підключившись до гри удвох, Ви зможете:

  • разом збирати монетки;
  • виконувати спільні дії (ходьба, перевороти, стрибки);
  • проходити випробування;
  • ділитися нагородами;
  • змагатися між собою.

Що дасть скачування програми?

Для отримання повної насолоди від гри з набором ЛЕГО "Падіння вежі Боса Сумо Бро. Додатковий рівень", обов'язково потрібно встановити додаток ЛЕГО Супер Маріо. Там ви зможете:

  • підключити свою фігурку (Маріо або Луїджі);
  • збирати свою цифрову колекцію;
  • використовувати вбудовані інструкції;
  • дивитися навчальні відео;
  • відслідковувати кількість монет;
  • виконувати різноманітні завдання;
  • ділитися своїми досягненнями.

Швидше хапайте своїх героїв і вирушайте в пригоди!

Зрештою, братик-сумо і кроубер самі себе не переможуть. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

  • 5.0

    16 сер, 2021
    Це порівняно невеликий набір розширення, який я встиг вхопити зі знижкою. Вірніше, я прийшов в магазин і мені запропонували звернути на нього увагу. З біомів тут вода та трава, хотілося б більшого різноманіття, а то ці платформи майже в усіх наборах. А ось до гри претензій немає. Додаток вмикається швидко, Маріо реагує на різні подразники, вежу потрібно буде добряче розхитати, перш ніж Братик Сумо впаде.
    Достоинства:
    Функція розхитування вежі добре працює. Братик Сумо може бити себе у груди. Після перемоги можна забрати зірочку.
    Недостатки:
    Шкода, що з біомів тут лише трава та вода.
    • 16 сер, 2021
      Доброго дня. Раді, що Ви скористалися нашою пропозицією та залишилися задоволені. Будемо раді бачити Вас ще.
  • 5.0

    16 сер, 2021
    До этого у нас был только стартовый набор, поэтому мои дети были рады получить расширение. Набор состоит из 231 детали и включает в себя 2 легендарных вражеских персонажа: Босса Сумо и Кроубера. Все прекрасно сочетается друг с другом, а комплект расширения легко интегрируется со стартовым. Мои дети могли выбрать свой собственный маршрут, чтобы добраться до крепости. В целом, это часы веселья.
    Достоинства:
    Расширение стандартное по размеру, хотя из-за башни может сложится другое мнение. В наборе узнаваемые персонажи. На вершине башни есть блок супер-звездочки. Думаю, интересно будет играть с Марио и Луиджи.
    Недостатки:
    Думал, Кроубер будет как-то перемещаться, а он просто стоит на прозрачных деталях.
  • 5.0

    16 сер, 2021
    Это третья волна Lego Super Mario, и этот набор очень забавен как в сборке, так и в игре. Он поставляется с множеством платформ, которые вы можете перенастроить в соответствии со своими потребностями, но тогда потеряется функция самой башни. Главный здесь Братец Сумо, которого Марио (или Луиджи) должен победить. Вы делаете это, прыгая на коричневые рычаги, которые заставляют башню раскачиваться. Братец напоминает мне желтого Кинг-Конга на вершине Эмпайр-стейт-билдинг.
    Достоинства:
    Враги большие и яркие. Набор совместим с другими, с тем же базовым. Башня получается +- высокая.
    Недостатки:
    Если будете строить что-то другое, потеряется функция раскачивания башни.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари