>
В наявності
4399 грн
3401 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 157 шт.
0 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Застрибуйте у вагонетку і тримайтеся міцніше, адже в наборі LEGO "Поїздка у вагонетці Дідді Конґа. Додатковий набір" на вас чекає небезпечна, але водночас захоплива поїздка в культовому всесвіті.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71425 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 1157 якісних деталей, доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Super Mario і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши й облаштувавши знамениті локації. 

Фігурки з гри у форматі конструктора

У наборі ЛЕГО 71425 можна зустріти 4 персонажа і це:

  1. Дідді Конґ - шимпанзе, що вирізняється швидкістю. Він невисокий, коричневого кольору. З одягу має червону кепку і червону майку з жовтими зірками;
  2. Фанкі Конґ - крутий механік. Він вищий за Дідді та має більш накачану статуру. Одягнений Фанкі в білу майку та блакитні шорти. Також має червону бандану, окуляри та чорний ремінь;
  3. Снагглз - акула, яка вистрибує з води та кусає. Переважно вона складається з синіх деталей із сірими елементами для живота. У неї великі круглі очі та зуби, що в сумі надає, в хорошому сенсі слова, безглуздого вигляду;
  4. Кріт Шахтар - ворог, який несподівано з'являється і кидає кирку. Він маленький, коричневого кольору. Додатково має нос-кнопку, зуби та жовту каску.

Поїздки на вагонетках

Основне проведення часу, запропоноване в цьому наборі - покататися на вагонетці заздалегідь зібраною трасою. Однак сказати набагато простіше, ніж зробити, адже рейки не в найкращому стані і біля них чекають вороги. Щоб насолодитися поїздкою, попередньо потрібно:

  • розчистити трасу;
  • полагодити деякі ділянки рейок;
  • прибрати зі шляху Снагглза.

Під час пересування можна помітити, що Кріт Шахтар будує підступні плани зірвати поїздку. Переможіть його, стрибнувши на спину, а потім підірвіть ділянку скелі й отримаєте в нагороду банани. Отриманим фруктом можна пригостити Дідді або Фанкі. Підійшовши до Фанкі можна побачити, що він зайнятий ремонтом літака. Поки триває ремонт, можна купити кульки в салоні, а коли його буде закінчено - вирушити в політ, адже в літаку розташовано 2 відповідних QR-коди. 

Зберіть набір ЛЕГО "Поїздка у вагонетці Дідді Конґа. Додатковий набір" і зробіть все можливе, щоб ні поїздка на вагонетці, ні політ на літаку, ні інші веселощі не були зірвані кротом або акулою. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари