>
В наявності
779 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

230 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Один із тоадів віддав перевагу власному бізнесу, а не проживанню в палаці. Тому в наборі LEGO "Наббіт в крамниці Жовтої Жаби. Додатковий набір" він з'являється в ролі власника магазину. Але що ж у магазині робить Наббіт? Він прийшов за покупками чи задумав щось зловісне? У Тоада є вагомі причини нервувати з цього приводу. Розкрийте причини візиту Наббіта в магазин і в разі чого, завадіть йому пограбувати Тоада.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71429 був випущений в рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 230 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору – істоти. 

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши й облаштувавши знамениті локації. 

Тоад і Наббіт

Як уже було згадано, в наборі ЛЕГО 71429 є Тоад і Наббіт. Це єдині персонажі, представлені в збірному вигляді.

  1. Тоад. Він має вигляд невеликого чоловічка в білій сорочці, жовтій безрукавці та коричневих черевиках. Вираз обличчя – усмішка, а на голові є білий капелюшок гриба з жовтими крапками.
  2. Наббіт. Це фіолетовий кролик у помаранчевих черевиках. У нього круглі очі та маска з намальованою усмішкою. У руці Наббіт тримає мішок із принтом гриба, який можна відкрити та заховати якусь дрібницю. Проте вже Вам вирішувати, чи буде це куплена річ, чи вкрадена. Якщо відсканувати його штрих-код, можна отримати низку переваг, зокрема супергриб, додатковий час або з більш банального – монети.

Похід до магазину Тоада

Магазин у цьому наборі представлений у вигляді 3 збірок, а продаються в ньому солодощі та іграшки. Центральна збірка – це вхід до магазину. Він виконаний у вигляді червоного капелюшка гриба, з якого йде дим. Усередині – автомат із напоями, камін і прилавок для розраховування клієнтів. Перед входом є штрих-код для сканування. Ставши на нього героєм, можна випадковим чином отримати ріжок морозива, червоне яблуко, зелене яблуко або печиво. Його можна з'їсти самому або віддати другу. Однак якщо затримати фігурку на штрих-коді, то почне грати музика, а на екрані з'являться товари, що продаються в магазині. 

Праворуч від магазину – двоярусний прилавок з їжею. Серед неї є різне печиво, крендель, піца і більш здорове харчування – яблуко. Зліва також двоярусний прилавок, але з іграшками: поїздом, літаком і качкою на колесах. Додатково є візок, у який можна завантажити куплені в Тоада речі.

Яка сьогодні чекає пригода Тоада в магазині з набору ЛЕГО "Наббіт в крамниці Жовтої Жаби. Додатковий набір"? Наббіт прийде за покупками або не зможе втриматися і викраде один з товарів? А може, це буде день без відвідувачів, коли Тоад зможе навести лад у магазині і розкласти все по полицях? Вирішувати можна самостійно.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    11 лют, 2024
    Магазин Тоада предлагает герою удовлетворительную сцену, где он может зайти в магазин за какой-то игрушкой или едой. Полки - простые, но эффективные конструкции и на них удобно располагаются товары. Кстати, не похоже, чтобы Наббит пытался что-то украсть, больше похоже на то, что он зашел за кренделем, который может положить в наплечную сумку. Мне нравиться наличие этого персонажа, поскольку он довольно редко встречается в наборах. Тоад - более частый гость, но я также не против получить его с желтой шляпкой.
    Достоинства:
    Печатные инструкции. Еще один шанс поймать Наббита (с наплечным мешком) и получить Тоада-продавца. Интересная концепция с магазином, хотя я бы предпочел увидеть на полках усиления.
    Недостатки:
    Менее привлекательные игровые функции, по сравнению с другими наборами серии, даже такими же небольшими.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари