>
В наявності
1199 грн
932 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

458 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3048 грн
2412 грн
+ =
5698 грн
4712 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Боузер стає ще просунутішим, опановуючи нову навичку - їзду за кермом автомобіля. Не дайте себе залякати цим і розширте свої рівні набором LEGO "Маслкар Боузера. Додатковий набір".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71431 було випущено в рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 458 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO® Super Mario™) і призначений для дітей від 8 років. Тематика набору - транспорт.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціального застосунку тут Ви також вирушите в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації. 

Коротка довідка про Боузера-водія

Боузер з'являється як водій фіолетового маслкара в грі Super Mario 3D World. У грі, у нього золоті шипи на корпусі та фігурка лиходія на капоті. Сутичка з Боузером на машині - це фінальна битва. Під час неї з машини летять бомби, які намагаються зачепити головного героя. Щоб перемогти - достатньо відбити достатню кількість бомб, щоб вони влетіли в автомобіль.

Король Купа зі своїм автомобілем з конструктора ЛЕГО

Збірка набору ЛЕГО 71431 відбувається в мобільному додатку LEGO® Super Mario™. Однак можна також знайти друкований буклет всередині коробки. Вибравши будь-який з варіантів, насамперед у наборі збирається Боузер. Спершу створюються його ноги, потім тулуб, голова, панцир і нарешті рухливі руки. Після цього увага переходить до маслкара. Основою для автомобіля стає сіре шасі з qr-кодом, додається ніс із фарами, стінки з крилами позаду, маскот - фігурка Боузера, капот із багажником і колеса. 

Однак виключно на складанні, взаємодія з набором не закінчується. Крім того, що як і будь-яким автомобілем, цим можна їздити по поверхнях і влаштовувати перегони, він має низку особливих функцій. Перша - можливість підняти маскот, повернувши жовту ручку збоку. У цей же момент із багажника машини можуть вилетіти 2 чорні бомби. І нарешті, ігрова можливість пов'язана з qr-кодом. Якщо помістити на водійське сидіння одну з фігурок головних героїв (Маріо, Луїджі або Піч), вона почне видавати звук клаксона, двигуна і шин, а сам персонаж зможе заробити монети за їзду. 

Бийтеся з Боузером на машині в наборі ЛЕГО "Маслкар Боузера. Додатковий набір" або відберіть її, щоб прокатати будь-якого з головних персонажів і заробити монет.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 січ, 2024
    Який абсолютно геніальний набір! Збирати його було так весело, а Боузер створений з такою деталізацією, що його не сплутаєш ні з ким, ні з якої відстані. Він чудово сидить у кабіні, оточений іншими деталями автомобіля. Додатковий аспект - стрільба бомбами ззаду виявилась веселою функцією, яку особливо оцінять діти. Такий барвистий набір з фіолетовим та жовтим кольорами зробив все ще кращим. Несподівано низька ціна для ліцензійного набору, особливо враховуючи кількість деталей.
    Достоинства:
    Стильна фіолетово-жовта машина з шипами і фігуркою на капоті. Авто не завелике і не замале для Боузера. QR-код прихований всередині, на водійському сидінні, тож не настільки очевидно, що це ігровий набір. Із задньої частини можна запускати бомби.
    Недостатки:
    Якщо вже Боузер з'явився у мініатюрі, тож чому не можна було б додати хоча б схематичного Маріо або Піч.
  • 5.0

    16 січ, 2024
    Який чудовий набір! Надзвичайно точна копія машинки з 3D World, на якій він базується. Кольори не просто вдалі, але і рідкісні (темно фіолетовий + жовтогарячий). Немає жодного неправильного кольору, жодної наліпки, тож це, мабуть, найкраще співвідношення ціни до якості з усіх наборів Маріо. Збірка справді нова та має вдало підібрану ігрову функцію як для невеликої машини. Хотів би сказати величезне дякую дизайнеру, хто його розробляв, серія у надійних руках.
    Достоинства:
    Весела та проста збірка. Яскрава кольорова гама з деякими особливостями (бомби!). Сподіваюсь на продовження автомобільної теми. Я згадував про те, що наліпок немає і все у наборі принтоване?
    Недостатки:
    Хіба що неможливо грати без Маріо, однак я взяв суто як модель.

Рекомендуємо подивитися ці товари