>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

260 шт.
0 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Настав час залишити всі свої справи, сісти в кабіну справжнього монстр-траку, завести двигун, що реве, і відправитися на трек. Саме для цього і був створений конструктор LEGO 42134 Technic Monster Jam Megalodon.

Реалістичний зовнішній вигляд

Крутий дизайн — перше, що впадає у вічі. Модель нагадує величезну синю акулу з гострими зубами та великими шинами. Насичені кольори та глибока деталізація кожної деталі додають реалістичності, тому дитина буде весело розважатися, вигадуючи власні ігрові ситуації. Вона може виконувати небезпечні трюки, трощити все на своєму шляху або просто ганяти по всій кімнаті. У будь-якому випадку море позитивних емоцій та радості їй забезпечено. Конструктор відмінно підходить для гри як насамоті, так і в колі друзів. Крім того, його можна використовувати як гарне доповнення до кімнатного інтер'єру.

Зберіть 1 із 2 машин

Крім величезного монстр-траку, діти можуть зібрати занижений гоночний автомобіль «Луска». Так-так, з тих самих деталей можна отримати дві різні моделі. Завдяки яскравій інструкції з картинками процес складання буде цікавим та веселим.

«Луска» нічим не поступається реалістичності монстер-траку, і відмінно підходить для гонок з друзями. Всі деталі надійно поєднуються між собою, тому навіть падіння не може зруйнувати цілісність конструкції.

Зробити гру ще веселіше допоможуть плавці, що рухаються під час їзди. При цьому спеціальний інерційний механізм дозволить відправити моделі у гонку, а також відтворювати круті трюки.

Бездоганна якість

Кожна деталь LEGO 42134 Technic Monster Jam Megalodon відповідає всім світовим стандартам якості, тому не може зашкодити дітям. При виробництві використовується безпечний пластик і лакофарбове покриття, а кожна деталь ретельно перевіряється на відсутність гострих кутів, шорсткостей та інших неприємностей.

Під час гри діти можуть скручувати, кидати, стискати та навіть кусати деталі, не боячись їх пошкодити. Іграшка зберігає свій первісний зовнішній вигляд протягом усього експлуатаційного терміну.

Активний розвиток

Думаєте, конструктор призначений тільки для розваги? Ан-ні!. Вже давно доведено, що під час гри у дітей розвивається логіка, дрібна моторика рук, уява, концентрація та багато інших якостей. Більше того, всі набори серії Технік дозволяють детально вивчати роботу складних механізмів та систем. Ідеальний варіант для подарунка молодим механікам. Під час гри у колі друзів.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари