>
В наявності
4299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

439 шт.
4 шт.
26.2 × 9.5 × 22.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Представляємо вашій увазі унікальну новинку від LEGO за кількістю супергероїв в одному наборі. Набір LEGO Super Heroes Монстр-трак Людини-Павука проти Містеріо (76174) створений для супергри, яка ніколи не закінчується.

У набір входить чотири супергерої: Людина-павук (Spiderman), Містеріо, Жінка-павук (Spider-Gwen) і Доктор Восьминіг. З кубиків LEGO даного набору ви зможете зібрати велику вантажівку з робочою підвіскою і мережевою пусковою установкою, а також два озброєних безпілотника.

Якщо ви не всіх супергероїв знаєте, зараз ми вам розповімо!

Про Людину-павука, впевнені, знають всі, тому наша розповідь буде про інших супергероїв з набору ЛЕГО Super Heroes 76174.

Жінка-павук — її ім'я Гвен Стейсі, отримала свої сили так само, як і Людина-Павук, від укусу радіоактивного павука. Володіє і схожими силами з Людиною-павуком: метання павутини, можливість прилипнути на будь-яку поверхню, лазити по стінах і гостро відчувати небезпеку. Вона ще тільки новачок в світі супергероїв і свої сили тільки опановує.

Доктор Восьминіг — Отто Октавіус, антигерой і лиходій, злий вчений, один з найрозумніших людей у ​​всесвіті коміксів Marvel, ворог Людини-Павука, а в подальшому його союзник. Сконстроював собі пояс безпеки з чотирма величезними і дуже сильними щупальцями, став Доктором-Восьминогом, щоб здійснити свою головну мету — знищити Людину-Павука і довести всьому світу, наскільки він геніальний.

Містеріо — Квентін Бек, професіонал зі створення для кінофільмів неперевершених спецефектів. Згодом розуміє, що його робота безперспективна і приймає рішення займатися створенням ілюзій. У чому швидко стає успішним, створивши Элементали — ілюзії у вигляді голографій, які можливі завдяки дронам і проекторам.

Що в коробці? 439 деталі, 4 мініфігурки, інструкція по збірці.

Купити набір LEGO Super Heroes 76174 Монстр-трак Людини-Павука проти Містеріо можете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари