>
Уточнити наявність у постачальника
1599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

201 шт.
1 шт.
26 × 6 × 19 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Перенесіть віртуальний світ Minecraft в реальність за допомогою серії LEGO Minecraft і покличте друзів для захоплюючої гри.

Вашій увазі представлений новий набір 2020 року LEGO Minecraft Торгова точка (21167). Збирайте точну копію Торгової точки Minecraft і грайте в відмінно деталізовану сюжетно-рольову гру. Мініфігурки з наборів LEGO Minecraft є точною копією віртуальних персонажів.

Один з найцікавіших етапів гри Minecraft - торгівля, при переході у світ ЛЕГО вона не стала менш захоплюючою.

Тут Стів докладає всіх зусиль для добування корисних копалин в шахті перед тим, як зазирнути на торгову точку. Але тут відбувається щось недобре. Без нагляду розгулюють стривожені лами, які злякалися недавнього вибуху в шахті або озброєного арбалетом скелета, який з'явився наче нізвідки. Стіву ще доведеться з ним вступити в серйозну сутичку, його меч завжди готовий до бою. Може, йому доведеться вести бій і паралельно ловити переляканих лам.

Загадковий продавець торгової точки викликає сумніви і занепокоєння, його прилавок абсолютно порожній, досить дивно все це, вам не здається? Може, йому потрібно сказати таємне кодове слово? А що це за цікавий важіль поруч з його прилавком, звернули увагу? Обов'язково поверніть його і ви точно здивуєтеся, що станеться.

Набір ЛЕГО Майкрафт Торгова точка 21167 є прекрасним доповненням до інших наборів LEGO серії Minecraft, дозволяє створювати не тільки великий реальний світ за прикладом гри, але і побудувати свій, з оригінальним розвитком подій.

Що в коробці? 201 деталь, 3 мініфігурки і 2 лами.

Купити ЛЕГО Майкрафт 21167 Ви можете в нашому інтернет-магазині.

 

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Моєму сину сподобалось будувати цей набір. Оскільки його створення не займає багато часу, іноді він розбирає його на частини та будує знову. У інструкції багато картинок та прості вказівки, щоб дитина все могла зробити самостійно. Він вважає, що це весело, коли Стів та скелет б’ються один з одним за право першим зробити покупки. Закінчується все тим, що Стів вирушає до торговця і купує потрібні речі. Тішуся з того, що з таким конструктором дитина може вигадувати цікаві історії та фантазувати.
    Достоинства:
    Набір візуально схожий на відеогру Minecraft. Фігурки дуже милі, навіть скелетик. Блок тротил інтерактивний; він вискочить, коли ви натиснете на важіль. Майже всі деталі кубічні та міцні.
    Недостатки:
    Не найбільший з наборів, тому швидко збирається.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Нарешті новий набір для фанатів Lego Minecraft. Повірте, якщо вашій дитині подобається Minecraft Lego, то вона дійсно захоче цей новий набір на одне зі свят! Це торговий форпост, і він поставляється з такими персонажами: Стів (куди без нього), 2 лами, скелет, торговець. Набір складається з 201 деталі, на створення яких потрібно близько 30 хвилин. У цьому наборі також включена звичайна функцію вибуху тротилу, яка працює шляхом натискання важеля вниз, який викидає тнт у повітря, і половина стіни відпадає. Торговець також виглядає дуже сумним, оскільки в нього немає товарів для торгівлі, доки ви не повернете важіль і не побачите смаколики.
    Достоинства:
    2 лами в такому недорогому наборі - це просто шик. Інструкції хороші та дуже зрозумілі з детальними зображеннями, щоб легко створити цей набір. Дитину точно зможе розважати годинами.
    Недостатки:
    Сама збірка невеличка, радше як доповнення до чогось більшого.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари