>
В наявності
3499 грн
3105 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

330 шт.
3 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5998 грн
4955 грн
+ =
8498 грн
6805 грн
+ =
10998 грн
8655 грн
+ =
7498 грн
6065 грн
+ =
8498 грн
6805 грн
+ =
11998 грн
9990 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Як ватажок клану Левів і правитель Чими, Лагравіс мудро правив країною і захищав енергетичні кристали. Але після зради деяких племен, він сам опинився в полоні у Стрейнора. Поспішайте йому на допомогу разом з Еріс у наборі LEGO "Літаючий орел Еріс", адже в його планах ще об'єднання розколотої країни під своїм управлінням. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70142 був випущений в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 330 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Мініфігурки представників різних кланів

У набір ЛЕГО 70142 додано 3 мініфігурки і що примітно, всі вони належать до різних кланів. Завдяки цьому вони не тільки мають різний вигляд, а й дають змогу створити цікавіші історії:

  • Лагравіс - король прайду Левів, що стежить за дотриманням усіх правил. Він носить червону броню з візерунками і бордовий плащ. На відміну від інших левів, у нього сіра сива грива. У руці в нього Вогняний Валіос;
  • Еріс - войовниця Орлиного племені, що володіє гострим розумом. На ній червона броня з білими рукавами. Також є золота броня на плечі та білі крила. Зброя Еріс - це арбалет;
  • Стрейнор - лейтенант племені Шаблезубих тигрів. У нього первісний одяг, із замороженою лівою ногою і крижаним нагрудником. Його аксесуар - це пазуриста лапа.

Місія з порятунку ув'язненого

У цей набір закладена історія з порятунком Лагравіса з крижаного полону Стрейнора. Для цього, після мініфігурок, насамперед збирається ділянка снігу з травичкою і крижаною кліткою, в яку встановлюється Лев. 

Після цього починається складання винищувача. Його створення рухається з центральної частини. Після того, як зібрано умовне ядро, до нього починають додаватися деталі, які роблять його схожим на орла. Зокрема, це досягається за рахунок хвоста, крил і дзьоба. Але й на цьому деталізація не закінчується, тому до крил додаються вогняні ракетниці, а знизу приєднуються жовті кігті. Місце для мініфігурки Еріс відводиться на корпусі літака, трохи зміщене назад по відношенню до центру, проте є можливість пересунути і вперед. У готового білоголового орлана-винищувача є рухомі деталі, наприклад, можуть рухатися крила, голова, і кігті, а також запускатися ракети. 

 

Помістіть Еріс у кабіну винищувача і злітайте в небо в наборі ЛЕГО "Літаючий орел Еріс". Однак просто літати і дивувати жителів Чіми небесними віражами не вийде, адже у цього польоту є конкретна мета - врятувати Лагравіса з крижаного полону Стрейнора. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари