>
В наявності
18499 грн
14459 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 696 шт.
0 шт.
57 × 15 × 37.5 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
19118 грн
14955 грн
+ =
23598 грн
18386 грн
+ =
31998 грн
25529 грн
+ =
19278 грн
15067 грн
+ =
25598 грн
20423 грн
+ =
31498 грн
25379 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Неперевершений гіперкар

Група дизайнерів LEGO Technic, в пошуках все більш і більш надихаючої та неймовірної співпраці, звернулася до одного з найбільш знакових і популярних брендів у світі. Їм стало італійське виробництво розкішних і зухвалих спортивних машин. Зустрічайте! Це те, чого хотіли всі фанати автомобільної тематики: динамічні лінії, сміливі рішення дизайну з різкими кутами і гладкими вигинами, гарний і унікальний — Lamborghini Sián FKP 37.

Пристрасть у кожній дрібниці

Команда ЛЕГО Технік працювала в тісній співпраці з дизайнерами та інженерами в Lamborghini, щоб вивчити буквально кожну деталь нового автомобіля. Обидві команди фахівців виявили загальний інтерес до розробки і проектування форм, деталей і функціональних можливостей, що і зробило цю співпрацю дуже корисним і продуктивним.

Ручна робота

Кожен спорткар Ламборджині виготовляється вручну майстрами Automobili Lamborghini. Це єдиний спосіб, при якому італійська фірма може забезпечити високий рівень якості та досконалості, до якого завжди прагнув засновник фірми. Ферруччо Ламборгіні вимагав ідеальної якості від кожного суперкара, який виходив з їх заводу. Тепер і ви можете власноруч зібрати свого особистого «італійського скакуна», тільки з кубиків LEGO.

Увага до дрібниць

Кожен Lamborghini зібраний з приголомшливою увагою до дрібниць і деталей. І кожен з них унікальний, оскільки побудований за побажаннями, специфікаціям і вимогам свого майбутнього власника. Модель LEGO 42115 Technic є точним втіленням оригінального Lamborghini Sián FKP 37 в неймовірно привабливому лимонно-зеленому кольорі з колесами золотого кольору. Зухвало, чи не так?

Тривалі години за будівництвом

Час пролітає швидко і непомітно, знаходиться почуття спокою, натхнення і творчості під час захоплюючого будівництва конструктора. 3696 високоякісних деталей ЛЕГО вимагають вашого повного уваги в процесі побудови. Набір забере у вас багато часу на його складання, але нагорода буде ще більше. Дістати подібний автомобіль на свою поличку, попередньо збирав його більше 6-ти годин,

Тільки вгору

Двері-ножиці є відмінною рисою Ламборгіні, і відтворення їх плавного руху мало вирішальне значення для інженерів LEGO Sián FKP 37. Дизайнери LEGO Technic невпинно працювали, щоб відтворити таку технологічну особливість.

Не менш значуща річ

Ніщо не зрівняється з красою і брутальністю заднього спойлера, який елегантно рухається на такому супер спортивному автомобілі, як Lamborghini Sián FKP 37. Важливо було відтворити цей рух, тому що спойлер забезпечує істотну притискну силу на високих швидкостях. Функція була прекрасно впроваджена інженерами і в дану ЛЕГО-машину.

Краса зовні і під капотом

У точності з оригіналом, модель ЛЕГО включає 8-ступінчасту коробку передач, що приводиться в рух рухомим перемикачем, двигун V12 з рухомими поршнями і повний привід. Використовуйте кермо, щоб управляти шасі автомобіля, потім перевірте передню і задню підвіску. Як і повнорозмірний супер-спортивний автомобіль, ця модель має шикарний пророблений інтер'єр і підкапотний простір.

Гідний екземпляр в колекцію

Ця унікальна модель в масштабі 1: 8 в зібраному стані має висоту понад 13 см, довжину 60 см і завширшки 25 см. У також включає декоративну дисплейну табличку і унікальний серійний номер для розблокування секретного онлайн-контенту. Набір ЛЕГО 42115 поставляється в спеціальній коробці, з двома інструкціями по збірці, красивими друкованим зображенням і залаштунковими інтерв'ю з інженерами та дизайнерами.

  • 4.0

    18 тра, 2021
    Вот я живу в Украине смогу ли я купить Лего Ламборгини стан ну други Лего ?
    • 20 тра, 2021
      Конечно Вы сможете купить любой из наборов лего, которые есть на этом сайте. В Киеве сможете забрать в магазине, по Украине доставка почтой.
  • 5.0

    24 січ, 2021
    У меня вопрос мне в следуйщем году будет 13 лет и я этот набор наверно куплю в следуйщем году Вопрос: я смогу его купить в 13 год если на коробке написано 18+ ?
    Достоинства:
    ...
    Недостатки:
    ...
    • 24 січ, 2021
      Думаю, что проблем не будет! Главное, чтоб вы справились с сборкой конструктора.
  • 19 сер, 2020
    стоит ли ожидать этот набор по стандартной цене как было у Порш и Бугатти?
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Следите за сайтом, часто бывают акции, особенно в предверье праздников.
    • 5.0

      19 сер, 2020
      Добрый день! Цена может колебаться (как в большую, так и в меньшую сторону), в зависимости от цен поставщика. На данный момент товар доступен по рекомендованной розничной цене.
  • 17 чер, 2020
    Он по такой цене будет импортирован? Или предзаказавшим просто не повезло?
    • 5.0

      17 чер, 2020
      Добрый день! Набор пока что официально не поставляется в Украину. На данный момент на него очень большой спрос, который превышает предложение. Конструкторов, которые доступны к продаже - очень мало, а те, что появляются в наличии - очень быстро покупают. Мы предоставляем нашим клиентам возможность покупать эксклюзивы одними из первых в Украине, напрямую из Европы. Цена может колебаться (как в большую, так и в меньшую сторону), в зависимости от цен поставщика.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари