>
В наявності
2499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

630 шт.
1 шт.
28.2 × 26.2 × 7.6 cm
10+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3278 грн
3138 грн
+ =
4348 грн
4053 грн
+ =
5698 грн
5187 грн
+ =
7698 грн
6659 грн
+ =
19498 грн
16779 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вірний друг маленького чарівника

Фанати «Гаррі Поттера» точно знайомі з цією пташкою. Головний герой отримав її в якості подарунка на день народження від Хагріда якраз перед початком його першого навчального року в Гоґвортсі. Вона продавалася в торговому центрі «Сови» на Косому Провулку. З тих пір Гедвіґа подорожує з Гаррі Поттером, куди б він не зібрався. Не дарма саме сова стала магічною твариною Гаррі Поттера, адже цей птах - символ мудрості, вірності і стійкості духу. У світі чарівників сови зазвичай виступають в якості листонош. Вони здатні доставити лист цілим і неушкодженим, навіть якщо їх атакують злі чарівники.

Заведіть собі справжнього друга зі світу магії

Птахи - дуже вірні друзі і юний чарівник може переконатися в цьому, купивши собі такого вихованця. Нехай він і пластиковий, ви не відрізните його від справжнього. Деталізація і приховані функції цієї моделі здивують вас. Модель включає в себе вражаючі деталі і механізм, який змушує зчленовані крила витончено рухатися вгору і вниз. Поворот ручки ззаду пускає в хід крила іграшки, змушуючи їх підніматися і опускатися, а майстерно спроектовані суглоби створюють реалістичне биття. Розміри птиці схожі зі справжньою, що додає ще більше реалізму.

Також в набір включена мініфігурка Гарі Поттера-першокласників. У нього стандартна зачіска чорні ноги, а також ексклюзивний принт на торсі з уніформою Хогвартса. На плащі ґрифіндорський герб, а ґрифіндорський шарф завершує образ. У Гаррі також є темно-коричнева паличка як аксесуар і Гедвіґа з розпростертими крилами у вигляді аксесуара на руку.

Збірка цього конструктора розбита на 4 частини (по одному пакету на кожну). Перший пакетик містить мініфігурки і підставку, створюючи механізм запуску крила. Другий пакетик містить тіло Буклі і лист. У третьому пакетику деталі для побудови правого крила і основної частини лівого крила. Четвертий і останній пакетик завершує ліве крило і включає голову.

Характеристики набору

  1. Складається з 630 деталей - вас чекає захоплююча збірка.
  2. У комплекті мініфігурка Гаррі Поттера.
  3. Розмір моделі Буклі: розмах крил 34 см, відстань від дзьоба до хвоста 20 см.
  4. Цеглинки і деталі LEGO проходять ретельне тестування для гарантії якості.
  5. Набір сподобається дітям від 10 років і дорослим фанатам «Гаррі Поттера».

Купити набір LEGO Harry Potter Гедвіґа (75979) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 жов, 2020
    Купил набор сыну 11 лет, но оказалось, что он ему еще все же рановат, не понимает как собрать мелкие детали. До этого собирал Логово Арагога, то вроде без проблем, а этот набор немного сложноват. Поэтому с Буклей возился я, так сказать вспомнил молодость, когда лего только появлялись. Кстати, из лимитированного у меня есть субмарина 21100, поэтому в конструкторах немного шарю. Букля, она же Хедвиг просто великолепна здесь. Почти все детали подвижные, с помощью ручки еще и крылья поднимаются и опускаются, кстати очень плавно, завораживает. Сама фигурка очень детально проработанная, из-за этого и выглядит так круто. А вообще, что ещё можно купить, только чтоб уже сын смог сложить? Не сильно сложное, но интересное)
    Достоинства:
    Как и все говорят, детальный набор. + фигурка Гарри и Букли.
    Недостатки:
    Возможно, для детей 10 лет будет все же сложновато.
  • 5.0

    11 жов, 2020
    Купил сыну, а играюсь сам, настолько крутой детализированный набор)). Он очень любит Гарри, ну и я иногда одним глазом посматриваю. А любовь к лего у нас прям у всей семьи, недавно закончили Царя обезьян 80012, тоже крутой набор. Здесь больше всего понравилось собирать эту треугольную голову и крылья, вот прям респект тем, кто решил сделать их именно такими. После сборки у неё поднимаються лапы, крылья, крутится голова и двигается хвост, выглядит прикольно. Если покрутить за ручку, то начинает махать крыльями, которые при этом сгибаются в нескольких местах. Теперь стоит у сына в комнате, рядом со всеми книжками Гарри, просто шикарно.
    Достоинства:
    Подвижные детали, красивые крылья. Собирать явно есть что.
    Недостатки:
    Спереди видно шарниры.
  • 5.0

    11 жов, 2020
    Не помню, чтобы лего раньше делали такие а-ля большие коллекционные фигурки по Гарри, поэтому у меня их и нету, разве что мини-фигурки второго поколения. Кстати, Дамблдор там лучший. Но сейчас не о нем. Когда брал этот набор думал, что Букля будет все же побольше, но ничего, она и так неплохая. Колличество деталей такое большое за счет мелких, например только белых штук 50. В наборе также фигурка Гарри и маленькая Букля. Идея с постаментом хорошо реализована, хотя сначала я был к этому скептически настроен. Голова у совы крутится, крылья сгибаються, перья хвоста двигаються – все максимально подвижное. Крутой набор, мне нравится.
    Достоинства:
    Максимально детализированные крылья.
    Недостатки:
    Могли бы надпись Хэдвик и письмо сделать принтами, а не наклейками.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари