>
В наявності
1349 грн
1043 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

450 шт.
0 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2698 грн
2082 грн
+ =
1698 грн
1312 грн
+ =
2498 грн
1928 грн
+ =
3448 грн
2807 грн
+ =
1698 грн
1312 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір конструктора LEGO "Творчі улюбленці" створений для того, щоб потішити маленьких любителів тварин на будь-яке зі свят, адже дає змогу зібрати більшість домашніх улюбленців, а потім кастомізувати їх на свій розсуд.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 11034 був випущений у рамках серії LEGO Classic. Він містить 450 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 5 років. Тематика набору – тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кружечків тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дають змогу збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією. 

Запропоновані інструкцією тварини

Для натхнення, а також для кращого розуміння, як поєднувати деталі ЛЕГО, до набору ЛЕГО 11034 додано інструкцію з докладним описом складання 5 різних тварин:

  1. Кіт. Відкриває набір, зібраний із сірих деталей, кіт. Половина його морди, а також лапи білі. Також у нього є принт мордочки – прикриті очі, вуса і щоки. Кіт сидить на підставці, тому додатково створюється кігтеточка з квіточкою.
  2. Собака. Він має коричневе тіло з чорними вухами, хвостом і лапами. Грудка біла, як і принтована мордочка. Собака в наборі отримує власні аксесуари, стандартні з яких, представлені у вигляді блакитної миски з кормом і кістки.
  3. Хом'як. Невелика збірка поєднує в собі помаранчеві та білі деталі для тулуба. На голові у хом'яка блакитний бант, а на мордочці усміхнений принт. Компанію хом'яку складає червоне яблуко із зеленим листям.
  4. Кролик. Для створення кролика з деталей ЛЕГО використовуються переважно білі деталі з сірими акцентами в тулубі та мордочці. Кролик не позбавлений своїх знакових великих вух і принтованої мордочки. Він розташований на невеликій салатовій галявині і має моркву.
  5. Папуга. Остання, детально описана, збірка набору збирається з білих, рожевих і помаранчевих деталей. З боків голови принти великих очей. Зібраний папуга сидить на коричневій гілці дерева, оточений листям.

Політ фантазії

Після складання моделей з інструкції, гарантовано виникають власні ідеї щодо складання тварин. Так, кіт може стати кішкою, змінити забарвлення на руде, забратися на вищу кігтеточку або оселитися в будиночку. Додатково з ідеями допомагає інструкція та коробка набору, де у вигляді зображень додано більше можливих варіантів. 

Зберіть улюблених тварин за допомогою різнокольорових деталей і надихаючих інструкцій набору ЛЕГО "Творчі улюбленці".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари