>
В наявності
3199 грн
2430 грн
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

535 шт.
2 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3978 грн
3015 грн
+ =
4748 грн
3592 грн
+ =
6598 грн
5014 грн
+ =
3548 грн
2692 грн
+

LEGO Architecture Париж (21044)

2099 грн
1596 грн
=
5298 грн
4026 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Крамниця Нука - одне з найзнаменитіших місць у грі Animal Crossing, оскільки воно дає змогу купити предмети для поліпшення будинку, інструменти та інші необхідні речі. У наборі LEGO Ятка "Nook's Cranny" й будинок Rosie з'являється воно, а також будинок Розі, завдяки чому можна обирати, куди вирушити. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 77050 був випущений у рамках серії LEGO Animal Crossing. Він містить 535 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Animal Crossing дає змогу приміряти на себе роль сільського жителя, проводячи час на власній фермі та відвідуючи друзів. Впізнавані персонажі з ігор і можливість щодня бути в новому місці порадують будь-якого фаната всесвіту і конструктора ЛЕГО.

Нук і Розі

Виходячи з назви набору ЛЕГО 77050, в ньому з'являються 2 мініфігурки. В інструкції показано не тільки як їх зібрати, а й їхні великі ілюстрації, які вітають власників комплекту.

  • Том Нук - єнот, власник крамниці та за сумісництвом голова поселення. Він одягнений у білу гавайську сорочку з принтом листя. Зверху голови є місце для кріплення аксесуара. Спеціальна деталь для Нука - жовтий мішок із дзвіночками;
  • Розі - кішка, мешканка поселення. Вона блакитного кольору й одягнена в рожеву жилетку з кольоровими ромбами. Як і в Нука, на голові в неї є місце, щоб закріпити бант або будь-який інший аксесуар. Розі має блакитний велосипед, на якому може пересуватися.

Частина поселення

У цьому наборі збирається ділянка поселення, яка складається з двох будівель. Вони розташовані на зелених пластинах трави, які можна з'єднувати між собою. Перша з них - це Лавка Нука. Це будівля пісочного кольору, накрита синім дахом із логотипом магазину. Зовні вона прикрашена кольоровими прапорцями та помаранчевим навісом. Біля входу також розташовані скринька для прийому речей і дошка з оголошеннями. Попри те, що трохи інтер'єру можна підглянути через прозорі вікна, найкраще він доступний через відкриту задню частину магазину. Всередині достатньо місця для розміщення мініфігурок і є предмети, доступні для купівлі. Нук пропонує купити гітару, відро, радіо та рослину. У шафі м'ятного кольору заховані принтоване насіння і наживка для риби. Розрахуватися можна за доданим касовим апаратом, біля якого лежить монета - дзвіночок.

Закупившись у магазині, можна вирушити в гості до Розі. Її будинок виконаний у пастельних тонах, з білими стінами та пісочного кольору дахом, до якого додано димар. Квадратні вікна можна легко замінити на закруглені. Поруч росте апельсинове дерево, із захованими в кроні гілками. Ба більше, перед входом до будинку є ліхтар, поштова скринька та місце для чаювання на окремій пластині. Усередині дому розташована плита для готування, рожевий диван, ліжко, лампа і тумбочка з квіткою у вазі. Оформленням інтер'єру можна зайнятися самостійно.  

Візьміть невеликий подарунок з Лавки Нука і вирушайте на чаювання в гості до Розі в наборі ЛЕГО Ятка "Nook's Cranny" й будинок Rosie.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 бер, 2024
    Я щойно закінчив будувати цей набір. Я сподівався на лего "Animal Crossing" протягом деякого часу, і я радий, що це було зроблено так добре. Він безумовно виглядає і відчувається як гра в реальному житті і донька також доєдналася до його збірки. В першу чергу все яскраво виглядає зовні, але і інтер’єр не відстає, даючи все необхідне для торгівлі та проживання. До того ж, Нук може ходити в гості до Розі, а вона в свою чергу за покупками. Лавка Тома могла би виграти, якби до неї додали Томмі та Тіммі. Але все одно це фантастичний набір
    Достоинства:
    Збірка нескладна, але майте на увазі, що вона призначена для дітей. Багато чого з Animal Crossing втілено в ігровій формі LEGO. Неймовірна кількість відсилань до Animal Crossing, що не може не радувати фаната. Надалі буде змога збирати селище навколо цих будівель. Незважаючи на високу ціну, вона відчувається справедливим, оскільки мініфігурки чудові, а всі деталі надруковані.
    Недостатки:
    Немає Томмі та Тіммі, але, можливо, вони будуть у наступних наборах і можна буде додати.
  • 5.0

    23 бер, 2024
    Як великі шанувальники гри AC: New Horizons, ми були в захваті від оголошення про цю колаборацію. Це найдорожчий набір на хвилі, тож цілком логічно, що саме цей набір вам потрібно купити, якщо ви хочете отримати в свої руки Тома Нука. Навіть у LEGO-формі капіталіст все ще знаходить способи максимізувати прибуток і змусити вас витратити більше, ніж ви повинні. Набір відчувається дуже повним, з основною будівлею - магазином зі зменшеним інтер’єром, а також будинком Розі. Набір здається трохи дорогим, але це відчуття змінюється, коли ви виявляєте, що в наборі немає наклейок, і коли ви насправді бачите мініфігурки LEGO Animal Crossing в руках, які здаються дуже преміальними.
    Достоинства:
    Лавка Нука у вигляді набору LEGO - як мрія, що здійснилася. Веселі пасхалки, які найбільше оцінять фанати гри. Масштаб якраз підходить для оформлення інтер'єру та гри з ним. Всі друковані елементи. Мініфігурки преміум якості.
    Недостатки:
    У грі дуже часто можна побачити, як мешканці села проводять час у будинках один одного, тому гість для будинку Розі був би ідеальним.
  • 5.0

    23 бер, 2024
    Чесно кажучи, я все ще не можу повірити, що LEGO дійсно зробили це. І це чудово! Від збірки до того, як виглядають мініфігурки, цей набір справді класний. Магазинчик Нука і будинок Розі виглядають добре і дійсно передають те, як вони виглядають у грі. Так, задня частина відкрита. Враховуючи, що цільова аудиторія - це насамперед діти, які граються з наборами, це дуже зручно. Будь то екстер'єр чи меблі, всі вони мають свою унікальність. Що мене дуже здивувало, так це те, що предмети інтер'єру будуються окремо і можуть бути розміщені як завгодно, що ще більше відсилає до гри. Те ж саме стосується і зовнішнього простору, використовуючи подібні конструкції, як у Супер Маріо, ви можете буквально побудувати свій власний острів. Потім у нас є мініфігурки, дуже гарно зроблені литі голови з чудовим надрукованим тулубом. Крім того, немає ніяких наклейок. Тож усі ігрові предмети, такі як насіння, корм для риб, карта надруковані.
    Достоинства:
    Абсолютно відображає ігровий вигляд. Функція налаштування інтер'єру та екстер'єру працює дуже добре. Відмінні мініфігурки. Все надруковано, без наклейок. Напрочуд недорогий у порівнянні з іншими темами.
    Недостатки:
    Якщо бути прискіпливим, я б сказав, що одного мішка з дзвіночками недостатньо.

Рекомендуємо подивитися ці товари