>
В наявності
2099 грн
1623 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

649 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
12+
0 шт.
3.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
4198 грн
3240 грн
+ =
10298 грн
8511 грн
+ =
4648 грн
3586 грн
+ =
8398 грн
6915 грн
+ =
18098 грн
15063 грн
+ =
2448 грн
1892 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Місто вогнів і романтики. Місто, яке впiзнає кожен. Париж. Зберіть разом LEGO 21044 «Париж», де ви познайомитесь з усіма головними пам'ятками столиці Франції: Тріумфальна арка, Ейфелева вежа, Єлисейські поля, вежа Монпарнас, Великий палац Гран-Пале і Лувр. Місто прикрашене газонами і деревами, а цей набір зможе прикрасити ваш будинок або робоче місце.

Особливості:

  • Має плиту 4x32 см з декоративною паризької табличкою.
  • Цей набір включає в себе 694 деталі.
  • Зібраний Париж займає 22 см у висоту, 28 см в ширину і 11 см в глибину.
  • LEGO® Architecture знайомить вас з архітектурою всього світу і розроблені для всіх, хто цікавиться подорожами, дизайном, архітектурою та історією.
  • 5.0

    8 лис, 2022
    Я купив пару наборів з цієї лінії. З тих мене найбільше вразив Тадж Махал, але коли я дізнався, що там є набір Франції, я зрозумів, що повинен володіти ним. Це весела та легка конструкція. Вона містить декілька справді розумних будівельних технік, використаних у всьому наборі. Дивовижно, скільки знаменитих пам’яток Парижа вдалося втиснути у такий, відносно невеликий простір. Мені подобаються набори, які мають різноманітні кольори та одну центральну точку, як вежа.
    Достоинства:
    Всі будівлі по-своєму класні. Міні-прапорець на Ейфелевій башті - класний штрих, щоб підкреслити країну. На чорній підставці є мінімалістичний напис - Париж.
    Недостатки:
    В Луврі недостатньо деталей, можна було б використати більше та зробити детальніше.
  • 2.0

    20 лис, 2020
    Почему в какой-то момент наборы архитектуры стают такими однообразными…?( Собрав несколько из них начинаешь замечать, что все повторяется. А в это же время цена на них все растет и растет. Но меня в этом наборе больше всего смущает даже не это. Почему Эйфелева башня серая? Она ведь на деле ближе к коричневому. Могли бы использовать такие же детали, как в наборе Сан-Франциско. Кстати, я также не уверен, что масштаб должен быть именно таким.
    Достоинства:
    Сама башня выглядит красиво, хоть и собиралась сплошными повторениями.
    Недостатки:
    Эйфелева башня выглядит уже слишком большой. Также цвета(
    • 23 лис, 2020
      Да, не сборка, а сплошной цикл из повторяющихся этапов. Даже удовольствия особого не получила.
  • 3.0

    20 лис, 2020
    В детстве я обожал лего и недавно вернулся к нему, благодаря Звездным войнам. В этой серии Лондон, Нью-Йорк просто лучшие. Этот набор не очень сложно собирать, но выглядит максимально эффектно. Лишь Эйфелева башня может немного заставить подумать. Кстати, я считаю этот флаг наверху лишним, а то так не понятно, что это Франция. Зато мне очень понравились Елисейские поля. Только вот что с цветами? Эйфелева башня далеко не серая, Триумфальная арка не белая. Также мне не хватило у Лувра деталей по бокам, а черное здание выглядит слишком навязчивым. Не могу сказать, что это лучший набор в серии(
    Достоинства:
    На полке выглядит круто, собирать в целом тоже интересно. Подойдет даже для людей, не очень опытных в лего, так как деталей всего 649.
    Недостатки:
    Проблемка с цветами, так и не понял почему именно такое решение. Триумфальная арка должна находится рядом с Лувром, а не на другом конце Парижа.
  • 4.0

    4 бер, 2019
    Давно хотел себе в коллекцию Париж, уже много разных городов мира в ней, но этот - своеобразная изюминка, ведь в нем легендарная Эйфелева башня, также есть Триумфальная арка, Елисейские поля. Детализация неплохая. хотелось бы немножечко более желтоватого цвета именно башню увидеть, но и так все выглядит весьма реалистично, на сборку ушло порядка двух часов времени. Конструкции устойчивы, все надежно крепится и не болтается.
  • 5.0

    19 лют, 2019
    LEGO Architecture Париж неймовірний набір. Лего розширює горизонти, це нове направлення у світі конструкторів. У наборі 649 діталей, з яких можна побудувати Ейфелеву вежу, арки, музей, самому вигадити новітню споруду. Мені здається цей набір буде корисний і цікавий, навіть, у 8 років. Діти полюбляють будувати, створювати нове. Рекомендую дітям і дорослим.
    • 20 лис, 2020
      Не можу погодитись з тим, що це нове направлення. Втім, коли ви зберете кілька таких наборів, ви зрозумієте.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари