>
В наявності
779 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

254 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1148 грн
906 грн
+ =
2328 грн
1812 грн
+ =
6778 грн
5643 грн
+ =
1558 грн
1203 грн
+ =
2628 грн
2046 грн
+ =
7978 грн
6651 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Через свою кусючість, бджоли можуть виявитися вкрай неприємними істотами, особливо якщо турбувати їх і намагатися забрати мед з вулика. Але головний герой набору LEGO "Бджолиний будиночок" явно знає як знайти до комах підхід. Тепер на його знаннях тримається все господарство і навіть будинок зроблений у вигляді бджоли.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21241 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 254 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тема набору - будинок.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Персонажі набору

Набір має кілька фігурок, які вносять різноманітність у медовий промисел, роблячи його більш цікавим та схожим на гру Minecraft:

  • головний герой. Він одягнений у костюм ведмедя, адже хто більше ведмедиків любить ласувати медом. Більшість тіла темно-коричневе зі світлим пузиком та потіками меду. Зі зброї у персонажа залізна мотика;
  • бджоли. Головних зірок – бджіл у наборі ЛЕГО 21241 представлено відразу 4 штуки. Вони збираються з кількох деталей, маючи смугасте тільце та прозорі крильця. Деякі з бджіл злі, про що можна судити з їхніх червоних очей (у той час як у спокійних вони чорні);
  • зомбі-дитина. Маленький і спритний зомбі може завдати навіть більше неприємностей, ніж звичайний мрець. У наборі він невисокий та має цілісний блакитний костюм.

Бджоли, бджоли та ще раз бджоли

До кінця невідомо коли головний герой набору почав захоплюватися бджолами, але тепер у нього все пов'язано з ними. Головним доказом цього є невелике укриття, побудоване у формі бджоли. Будинок повторює зовнішній вигляд комахи, маючи очі, вусики, прозорі крила і смугасте тіло. Щоб потрапити всередину, можна відкрити перегородку, але щоб грати зручно, потрібно зняти дах. Усередині не так багато предметів, в основному мед та соти, адже більшу частину часу герой проводить на свіжому повітрі, поряд зі своїми улюбленими бджолами.

Біля будинку збирається невелика територія, яка складається із поєднання води, бруду та трави. Перше, що розташоване на траві – дерево берези, навколо якого літають бджоли. Достатньо розкрутити простий механізм і комахи почнуть наздоганяти один одного. На цій же березі розташований бджолиний вулик, а поруч можна знайти вогонь, що горить, для безпечного збору. Також на вулиці є невеликий столик для розставляння банок з медом та сот і гарний бонус – червоні квіточки.

Відкиньте всі забобони щодо бджіл як про комах, що жалять, і подивіться по-іншому на цих красивих смугастих істот, які утихомирюче дзижчать і дають мед у наборі ЛЕГО "Бджолиний будиночок".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари