>
В наявності
579 грн
448 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

175 шт.
0 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
928 грн
717 грн
+ =
1528 грн
1189 грн
+ =
2678 грн
2212 грн
+ =
928 грн
742 грн
+ =
1758 грн
1356 грн
+ =
3328 грн
2620 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Створіть власні фантастичні пригоди зі смішними лісовими звірятками з набором LEGO "Фантастичні лісові істоти". Деякі з них люблять пустувати, деякі люблять вчитися, а є й такі, які ніколи не відмовляться від найсмачнішого жолудя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31125 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Creator. Він містить 175 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Лісові звірятка

Кожна дитина в дитинстві чула історії про мудру сову, зайчика-пострибайчика і білку з горіхом. Тепер настав час зібрати їх своїми руками у наборі LEGO "Фантастичні лісові істоти".

  • збірка №1 - мудра сова з їжачком. Символ мудрості та одна з головних пташок у казковому лісі тут має бузкове оперення та жовту грудку з деталей. Також, впізнати в ній сову допоможуть великі жовті очі та дзьоб. Вона має голову, що обертається і рухливі хвіст, ноги, крила, деякі пір'їни. Оскільки вона дуже розумна, то читає маленькому їжачку книгу з казками;
  • збірка №2 - олень та кролик. Цим же друзям-пустунам немає справи до казок, вони не проти попустувати. Олень в основному виконаний у бузковому кольорі та має рухливу голову, ноги, ступні та вушка. У свою чергу, кролик практично жовтий і може похвалитися рухливими вухами та ногами;
  • збірка №3 - білочка. А ця подружка не мислить свого життя без горіхів. У неї бузкове тільце з великим жовтим хвостом. У білки рухаються вуха, лапи та хвіст. В руках вона тримає великий горішок.

Вибирайте, яка і з ким пригода на Вас чекає сьогодні. Може, це буде урок читання з мудрою совою, гра в квача з кроликом та оленем або пошук горіхів із білочком.

LEGO Building Instructions

Спеціально для того, щоб допомогти маленьким любителям тварин створити, можливо, їх перших звірів з конструктора LEGO, набір LEGO 31125 отримав доступ до програми Building Instructions. У ньому Вам потрібно буде спочатку знайти набір за пошуком або відсканувавши QR-код. А далі, приступити до збірки! Додаток зможе значно все спростити, адже дозволяє масштабувати, змінювати кут огляду та відстежувати прогрес на всіх етапах.

Створіть щось своє

Коли дитина збере цих стандартних тварин, це спричинить активізацію фантазії/творчості і вона обов'язково захоче створити щось своє. На це і розраховані набори Creator – спочатку показати, що навіть з невеликої кількості деталей можна зробити кілька збірок, а далі – відпустити у вільне плавання, дозволивши продовжувати творити вже самостійно.

Пригоди в чарівному лісі з тваринами з набору LEGO "Фантастичні лісові істоти" вже чекають на тих, хто в них повірить і оживить силою фантазії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 кві, 2022
    Ця сова нагадує нам історію про якогось хлопчика-чарівника та його пернату подругу, і нам це подобається. Це набір 3 в одному, тож ви можете зробити з нього кілька різних тварин. Коли ви робите сову, ви також можете зробити маленького друга-їжачка. У них також є книга для читання, і увага до деталей є приголомшливою. Насправді в книзі є слова і маленьке збільшувальне скло, щоб подивитися. Мій 10-річний син зміг побудувати все це самостійно без будь-якої допомоги.
    Достоинства:
    Інструкції були зрозумілі та легкі для виконання. Є 3 різні варіанти, з яких ви можете вибрати, що будувати. Усі тварини продумані.
    Недостатки:
    Олень не дуже надійно стоїть.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    Ці лісові тваринки ТАКІ МИЛІ. У комплекті є все, що вам потрібно, а з частин можна навіть створити трьох різних істот і сцен. Сова моя улюблена (рухається голова та крила), потім - білка. Сова використовує найбільшу кількість частин, білка трохи менше. Тож якщо ви хочете мати збірку, але використовувати невикористані частини для чогось іншого, зробіть білку.
    Достоинства:
    Пречудовий вибір кольорів - жовтий та фіолетовий. Рухливі частини в усіх збірках. Тварини дуже милі та майже всі схожі на самих себе.
    Недостатки:
    Олень не схожий на оленя. Це радше віслючок.

Рекомендуємо подивитися ці товари