>
Уточнити наявність у постачальника
749 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

261 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Фотографія протягом багатьох років допомагає запам'ятати ключові моменти: сімейні подорожі, свята, перші робочі дні тощо. Допомогти згадати це для дорослих і надати реалістичну модель камери для дітей може набір конструктора LEGO "Ретро фотокамера".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31147 був випущений у рамках серії LEGO Creator. Він містить 261 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Раритетні девайси

Набір ЛЕГО 31147 пропонує для складання 3 раритетні девайси. Для них переважно використовуються сірі та чорні деталі. Унікальний предмет - кольоровий ремінець завдовжки понад 30 сантиметрів з двома маленькими отворами на обох кінцях. Оскільки для кожної збірки використовуються одні й ті самі деталі, одночасно може бути створена тільки одна з них.

  1. фотоапарат. Він збирається з центральної частини з кронштейнами, а потім оточується пластинами. Поступово формується не лише об'єктив, а й різноманітні шестерні, плитки, що представляють елементи управління. Згаданий ремінець також кріпиться збоку. Нарешті, додається плівка із зображенням інших наборів серії ЛЕГО Креатор (метелики, собака, жираф, фургон, ролики, мотоцикл). Плівку можна помістити в камеру, налаштовувати об'єктив і натискати кнопки;
  2. відеокамера. Друга збірка вже фокусується не на статичних зображеннях, а на записі відео. Для неї використовуються аналогічні деталі, з видошукачем, що відкривається. На ньому можна побачити кілька встановлених зображень;
  3. телевізор. Основою для телевізора виступає чорний корпус. На відміну від сучасних моделей, він товстіший, встановлений на ніжках, має антену, вмикач збоку і елементи управління праворуч від зображення на екрані. Як і в попередніх двох варіантах, на екрані використовуються мініатюри інших наборів серії.

Присвячений любителям раритетної техніки, фотографії конструктора ЛЕГО, набір ЛЕГО "Ретро фотокамера" принесе задоволення будь-кому, хто буде збирати девайси за інструкцією або придумувати власні.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 січ, 2024
    Як фотограф-любитель, я знав, що мені потрібен цей набір, як тільки почув про нього, а згодом і побачив. Він такий милий і симпатичний, і я бачу, що в нього вкладено багато зусиль, щоб отримати всі ручки і кнопки, які є на справжній плівковій камері. У наборі чітко видно таку собі різницю поколінь та виражену раритетність девайсів і це просто ВАУ. Враховуючи можливість скласти три конструкції з одного набору, то ціна просто неперевершена. P.S міні-фільм - наймиліша річ, яку я коли-небудь бачив у конструкторі ЛЕГО.
    Достоинства:
    Деталізація на вищому рівні, здалеку навіть не зрозумієш, що це несправжня камера. Є можливість обирати конструкцію, яка більше до вподоби. Я віддаю перевагу основному фотику, але і телевізор з камерою круті. Низька ціна
    Недостатки:
    У камери немає котушки для плівки, як в реальності

Рекомендуємо подивитися ці товари