>
В наявності
6499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

792 шт.
2 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
10998 грн
10279 грн
+ =
15998 грн
14479 грн
+ =
7598 грн
7423 грн
+ =
14998 грн
13639 грн
+ =
23998 грн
21199 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відкрийте для себе захоплюючий світ подорожей із ігровим набором LEGO Creator Відпочинок на природі (31052). На вас чекає неймовірний автокемпінг у вигляді стильного білого мікроавтобуса, всередині якого на вас чекає затишний салон з розкладними меблями, повним комплектом кухонного начиння та запасами їжі для активного відпочинку просто неба, а щоб захиститися від спеки, просто розкрийте жовтий тент над входом у трейлер.

Але це ще не все! За автокемпінгом причеплений невеликий моторний катер, який відкриє вам доступ до відокремлених озер та захоплюючих пригод на воді.

І, звичайно, не забувайте про чудові зустрічі з дикою природою! У цьому наборі ви знайдете пару мальовничих хвойних дерев та навіть справжнього ведмедя, який, здається, зацікавився ароматом смаженої риби з вашої стоянки. З двома мініфігурками, що знаходяться всередині кемпінгу, ваш вікенд обіцяє бути по-справжньому захоплюючим!

Пориньте у світ LEGO Creator "Відпочинок на природі" та вирушайте у подорож, яка запам'ятається вам надовго!

Про набір

Ігровий набір складається з LEGO Creator Відпочинок на природі (31052) 792 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 9 до 14 років.

Набір пропонує унікальну можливість створити три різні моделі, кожна з яких відображає затишок та пригоди на природі:

1. Автокемпінг: у першому варіанті ви зможете побудувати стильний білий мікроавтобус з панорамним склом водія. Всередині автокемпінгу ви знайдете затишний салон із розкладними меблями, повним комплектом кухонного начиння та запасами їжі для пригод на свіжому повітрі.

2. Будинок на дереві: друга модель для складання, дозволить вам побудувати затишний будинок на дереві з панорамними вікнами та затишною верандою. Тут можна провести час у товаристві з друзями, насолоджуючись видом на навколишню природу.

3. Озерний катер: нарешті, третя модель - це моторний катер, який можна використовувати для плавання озерами і річками у пошуках нових пригод.

Набір також включає комплект мініфігурок і елементів дикої природи, включаючи хвойні дерева і ведмедя, що дозволяє створювати захоплюючі сцени взаємодії з навколишнім середовищем.

Конструктор LEGO Creator Відпочинок на природі не лише пропонує захоплююче будівництво, а й надихає на створення різних історій та сценаріїв гри, стимулюючи розвиток уяви та творчого мислення у дітей та дорослих. Крім того, цей ігровий набір ідеально підходить для спільної гри та творчого проведення часу з сім'єю та друзями. Ви можете поєднати зусилля, щоб побудувати кожну з моделей разом, обмінюючись ідеями та надихаючи один одного.

Коли ігрові моделі будуть готові, ви зможете насолоджуватися веселими історіями та пригодами, які створите разом. Вирушайте в захоплюючі подорожі дикими лісами, відокремленими озерами випробовуючи на собі все диво природи і веселощів.

Ігровий набір LEGO Creator "Відпочинок на природі" (31052) не тільки розважальний, а й освітній. Він сприяє розвитку дрібної моторики рук, логічного мислення та творчих навичок, допомагаючи дітям та дорослим розкрити свій потенціал та покращити навички конструювання.

Пориньте у світ фантазії, пригод та творчості з цим набором та створіть незабутні моменти разом із LEGO Creator!

 

Придбати ігровий набір LEGO Creator Відпочинок на природі (31052) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    16 гру, 2018
    Збірка цікава, все в моделі мені сподобалися. Зібрав тільки головну модель, тому про неї і скажу. Кемпери я збираю з 2010-2011 року, тоді вони були тільки в City. Збирати кемпери - це вже моя традиція, тому обійти цей набір стороною я не зміг. Це кращий кемпер з LEGO наборів! Навіть ведмідь і два дерева є! Набір деталізований як всередині, так і зовні. Зовні є прикольна висувається стіна і тент, який зроблений з приємної матерії можна розкрити в сонячний або дощовий день. Для зручності ззаду відкриваються дві стулки. Є навіть катер! Всередині обстановка мене порадувала! Є унітаз! Під ліжко можна заховати валізу і фотоапарат (якщо зняти об'єктив), є кухня, їдальня з холодильником і телевізор! Коротше, всередині все шикарно! Меблі самому вам робити не доведеться. Що стосується приладдя на вулиці: все легко і швидко складається і забирається на дах. Є скейтборд для хлопчика. З мінусів: нікуди прибрати рибу і шматок курки :( холодильник і тумбочка зайняті бутербродами... і хотілося б ще один холодильник на даху, все одно там місце є. З мінусів, це мабуть все) Якщо ви любите таку тематику, то сміливо беріть цей набір, тут і деталей багато, і якщо ви захочете в нього пограти, то у вас це вийде) Доступ в кабіну теж відмінний, тому труднощів у вас при грі не буде)
  • 5.0

    13 лис, 2018
    Вчера подарили этот набор сыну, после чего он принялся его складывать. Сделали выбор в его пользу, потому как он показался нам таким себе универсальным, с которым можно совмещать прочие наборы из серии Creator. В наличии 2 минифигурки, маловато, но так как уже есть другие наборы Lego, ребенок берет дополнительные фигурки оттуда. Имеется гриль, на котором можно приготовить рыбку и курицу, столик со стульчиками, пару деревьев, мишка, серфинг, и изюминка - трейлер с катером. Собирается все достаточно просто, ребенку было достаточно нескольких часов, дабы получился трейлер как на фото. Вот этот набор https://constructors.com.ua/lego-creator/lego-creator-vecherinka-u-basseyna-31067 прекрасно сможет дополнить тематику отдыха на природе, в скором времени его еще хотим сыну приобрести, чтобы у него была уже полноценная коллекция.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари