>
В наявності
329 грн
284 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

48 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Доктор Восьминіг щойно скоїла крадіжку рідкісних жовтих діамантів… Людина-Павук (Spiderman) вже в курсі того, що сталося, і негайно сідає за кермо свого суперкара. Заводить мотор, вирушає навздогін за Доктором Восьминогом. Яскравий автомобіль червоно-синього кольору з двох сторін прикрашений павутинами, що світяться, тому темрява для Спайдермена не перешкода. Момент і він кидає павутиння на ліхтарний стовп, створюючи пастку для Восьминога. Чи зможе злочинниця вибратися з міцної павутини Павука чи спритно вибереться використовуючи свої механічні щупальця?

Вирушайте в дивовижні пригоди разом з ігровим набором LEGO Super Heroes Людина-Павук і Доктор Восьминіг (10789) - набором, який перетворить кімнату вашої дитини на справжній світ супергероїв! Зникнення діамантів задає грі захоплюючій сценарій і діти можуть вирушити разом зі Спайдерменом на важливе супергеройське завдання. Приєднуйтесь до команди супергероїв всесвіту Марвел разом із ЛЕГО.

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes Людина-Павук і Доктор Восьминіг (10789) складається з 48 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та аксесуарів для захоплюючої гри. А за допомогою яскравої та барвистої інструкціъ, діти можуть самостійно зібрати свій власний суперкар та ліхтарний стовп. Автомобіль Людини-Павука має компактний розмір (висота - 4 см; довжина - 8 см; ширина - 4 см), що робить його портативним та зручним для гри в будь-якому місці.

Пригоди для всієї родини

Завдяки цифровій інструкції у мобільному додатку LEGO Building Instructions, діти та дорослі можуть використовувати інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту, щоб візуалізувати свою споруду прямо під час складання. Встановіть безкоштовний додаток на свій гаджет і пориньте у світ цифрового складання конструкторів ЛЕГО.

Ігровий набір LEGO Super Heroes Людина-Павук і Доктор Восьминіг (10789) призначений для дітей віком від 4 років та старших, але це не означає, що дорослі не можуть приєднатися до пригоди! Незалежно від досвіду конструювання кубиків LEGO, цей набір ідеально підходить для того, щоб провести час разом із дітьми та отримати незабутні враження.

LEGO Super Heroes 4+

Конструктори LEGO сприяють розвитку творчого мислення та уяви у дітей. Стартові кубики та прості кроки у складанні роблять ігровий набір ідеальним подарунком для кожної дитини. Серія LEGO Super Heroes 4+ пропонує широкий вибір тематичних наборів, які дарують можливість познайомити дітей молодшого віку зі всесвіту улюблених фільмів та телевізійних персонажів.

Усі компоненти ігрових наборів LEGO відповідають суворим галузевим стандартам якості, гарантуючи узгодженість, сумісність та плавне з'єднання кожного елемента конструктора. Крім того, всі компоненти ретельно перевіряються, щоб відповідати суворим світовим стандартам безпеки.

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Набір чудовий як для дитини, адже в першу чергу має зрозумілу історію. Олівія Октавіус (а я сподіваюсь, що це вона) викрадає кристали, а Людина-Павук намагається їй завадити. Одразу напишу з приводу кристалів - я напевно вперше бачу, щоб вони у наборі були жовтого кольору. Я не можу назвати себе найбільшим фанатом, але наскільки я розумію, вони не часті гості. Продовжуючи вже тему Восьминога, то вона має жовто-зелений костюм, а також рухливі “щупальця” за спиною. У свою чергу у Павука синьо-червоний костюм та такий же автомобіль з відкритим дахом, розрахований на 1 мініфігурку. Декорація стовпа з павутиною робить історію трішки більш цілісною, адже таким чином можна розіграти постріл Павука або маневрувати біля нього на машині.
    Достоинства:
    Персонажі самі по собі яскраві та відомі дітям. Сподобалось, що у Олівії навіть вираз обличчя злий. До плюсів також віднесу жовті діаманти та автомобіль, який добре їздить по будь-яким поверхням.
    Недостатки:
    Варто було додати у набір щось на кшталт сейфу. Деталей було б небагато, проте було б більш зрозуміло звідки викрадено діаманти і куди їх потрібно повернути.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари