>
В наявності
2499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

355 шт.
4 шт.
26.2 × 22.2 × 7.6 cm
7+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відправляйтеся в захоплюючі пригоди з Людиною-павуком і новим ігровим набором LEGO Super Heroes Marvel Людина-Павук у святилищі-майстерні (76185). Все найцікавіше починається з моменту, коли ви відкриєте коробку конструктора.

Збирайте з кубиків ЛЕГО підвальну кімнату резиденції доктора Стренджа. Санктум Санкторум - це назва будівлі, де знаходиться підвал, і в перекладі з латині означає "свята святих". Також вам необхідно буде зібрати гігантського монстра-жука, а на все надано 355 різноманітних кубиків ЛЕГО. Слідуючи покроковій ілюстрованій інструкції, що йде в комплекті, із збіркою легко впорається будь-яка дитина старше 7 років.

Щоб урізноманітнити процес складання конструктора використовуйте безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions PLUS, де ви зможете знайти безліч цифрових інструкцій. Готову віртуальну модель можна повертати і масштабувати.

У наборі присутні чотири мініфігурки супергероїв, вибирайте свого улюбленого персонажа, яким будете грати:

  1. Людиною-павуком;
  2. Доктором Стренджа;
  3. Дівчиною Пітера Паркера - Мері Джейн;
  4. Вонгом - помічником і другом Доктора Стренджа.

Визначайтеся зі своєю роллю, а решту мініфігурок роздайте друзям. Грайте разом, створюючи неповторну історію вже зараз.

Штаб-квартира Стренджа з кубиків ЛЕГО

Готова модель резиденції Стівена Стренджа виглядає приголомшливо. Чарівний підвал з кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів:

  • висота 9 см;
  • ширина 22 см;
  • глибина 22 см.

Продумані деталі і велика кількість аксесуарів тільки додають цікавості в гру. Ви тільки подивіться, що тут є: комп'ютер, підсвічник , велосипед, набір різних ручних інструментів, чашка з кавою і печиво, бумбокс, ігровий джойстик, диван, стіл і стілець, етажерка, бочка, непізнаний камінь, що світиться та багато іншого.

Сюжет гри

Давайте уявимо, що Людина-Павук і Мері Джейн прийшли в гості до Доктора Стренджа. У підвальну кімнату, де зараз знаходиться Стівен, їх проводить Вонг. Підходячи до дверей, наші герої чують звуки боротьби, і, не втрачаючи ні хвилини, Людина-Павук відкриває двері і всі бачать, що гігантський жук-монстр намагається напасти на Доктора Стренджа.

Кожен з наборів серії LEGO Super Heroes Marvel Spider-Man стане бажаним колекційним подарунком для будь-якого фаната Людини-Павука. Подарує можливість пережити найулюбленіші моменти з кінофільмів і створити свою неповторну історію про супергероя.

  • 4.0

    9 лис, 2021
    Купил этот набор исключительно из-за минифигурок - они изюминка набора. Доктор Стрэндж выглядит великолепно, с более точными принтами и обновленной накидкой, которая выглядит фантастически. Вонг тоже хорош. Спайди выглядит великолепно (не считая отсутствия принта на руке). У Мэри меня порадовало лицо и волосы. От монстра я не в восторге, но он неплохой. Но сборка мастерской не самая лучшая. Наклеить все наклейки было адски сложно. Та и поиграть особо не с чем, только переставлять фигурки.
    Достоинства:
    Великий Доктор Стрэндж и Вонг. Детали баночек, маленький паучок, подсвечник, голубой велик.
    Недостатки:
    Незавершенные постройки. Поиграть не получится. Наклейки.
  • 5.0

    9 лис, 2021
    Мастерская - подвал - что-то новенькое. Как поклонник Человека Паука, я сразу захотел купить его. Доктор Стрэндж, в частности, является неожиданным включением, и мы также получаем новый элемент плаща, который просто идеален. Сборный монстр - это забавная сборка, и я думаю, что можно было бы сделать его больше. Мастерская имеет интересные предметы: полки, диван, прилавок, письменный стол. Но ощущение незавершенности стен выглядит немного странно.
    Достоинства:
    Монстр с клешнями крутой, похож на большого жука. Добавлено много деталей паутины. Стрэндж ЛУЧШИЙ.
    Недостатки:
    Перенести набор не получиться, не все детали хорошо закреплены.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари