>
В наявності
1999 грн
1562 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

438 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хочете вірте, хочете ні, але був час, коли фільмів про супергероїв було мало. Але все змінилося 1989 року, коли фільм про Бетмена Тіма Бертона підкорив світ. Це вплинуло не лише на кіноіндустрію, а й на громадськість, адже логотипи кажана почали з'являтися скрізь. Набір LEGO "DC Бетмобіль: Переслідування. Бетмен проти Джокера" віддає данину саме оригінальному фільму та пропонує взяти участь у протистоянні Бетмена з Джокером. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76224 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 438 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Легендарне протистояння

У фільмі 1989 року було 2 персонажі в костюмах і обидва додані в набір ЛЕГО 76224:

  • Бетмен (Брюс Вейн) - борець зі злочинністю. Персонаж має чорний костюм з рельєфом м'язів, ремінь і жовтий логотип на торсі. На голові капюшон із білими очима та вушками. За спиною тканинний плащ, з яким Бетмен може сидіти в машині;
  • Джокер (Джек Нап'є) - гангстер. Джокер має по-справжньому яскравий вигляд, поєднуючи помаранчеву сорочку, блакитну жилетку та блакитну шийну хустинку, фіолетовий костюм і бузкові рукавички. На обличчі грим із червоних губ і зелених брів, а також є зелене волосся. 

До набору також входить багато спорядження для Бетмена - пістолет, пара наручників і, звісно ж, бетаранг. Все це легко поміщається в задній відсік автомобіля з відкидною кришкою.

Автомобіль борця зі злочинністю

Незважаючи на монохромний колір кінцевої машини, збірка пропонує безліч різнокольорових кубиків, які використовуються на ранньому етапі для створення ядра автомобіля. Червоні, зелені, жовті та інші деталі з'єднуються разом, перш ніж все покривається чорним. Коли збірка закінчена, перед Вами постає чорний автомобіль з його знаковими деталями: центральною турбіною, плавниками, вентиляційними отворами. Бетмен може сидіти всередині кабіни з приладовою панеллю. Розміри такого автомобіля становлять 5 сантиметрів заввишки, 28 завдовжки та 9 завширшки. 

Бетмобіль з набору також отримав деякі функції. Крім підняття скла і можливості зберігати зброю, він обладнаний дечим цікавішим. Обертання шестерні на правій стороні капота призводить до того, що дві гармати з боків висуваються на позицію стрільби, збиваючи при цьому деякі панелі. А ззаду елемент полум'я кружляє в турбіні, в той час як автомобіль їде. 

Здається, що Джокер почав занадто багато на себе брати, якщо дозволяє собі просто так розгулювати містом. Припиніть це нахабство в наборі ЛЕГО "DC Бетмобіль: Переслідування. Бетмен проти Джокера", спіймавши лиходія і одягнувши на нього наручники. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 сер, 2023
    Тепер це мій улюблений автомобіль для Бетмена. Багато цікавих будівельних технік, особливо в середині набору. Мені дуже сподобався зовнішній вигляд цього бетмобіля. Гладкий кузов прекрасний, і я також задоволений деталями, особливо всередині і навколо кокпіта. Також машина оснащена за останнім словом беттехніки: полум’я, котре обертається під час крутіння колес, задній люк для спорядження Бэтмена, приховані пушки. Усе це, разом з грізним виглядом цього Бетмобіля, робить цей набір просто чудовим. Мініфігурки доповнюють автомобіль та виглядають як екранні персонажі.
    Достоинства:
    Задовольняє давнє бажання фанатів мати бетмобіль 1989 у такому масштабі. Надзвичайно точний дизайн. Деталізований інтер'єр. Хороші функції. Логічно, що впізнавані фігурки (покажіть такого, який би не впізнав Джокера та Бетмена).
    Недостатки:
    Відносно дорогий.
  • 5.0

    15 сер, 2023
    Я був фанатом Бетмена з дитинства, і Бетмобіль 1989 року завжди був моїм улюбленим, бо ж у фільмі він так круто виглядає. Тож коли я знайшов цей набір, я не зміг встояти перед покупкою! І я не розчарувався. Це дійсно приголомшливий набір:) На перший погляд, ціна може здатися високою, але після того, як ви зберете набір, він виявиться набагато більшим, ніж ви можете собі уявити. У наборі дві мініфігурки, які ви і очікуєте побачити - Бетмена та Джокера. Полум'я на задній панелі насправді обертається, коли задні колеса рухаються, і він навіть має приховану функцію бластерів:) Круто, круто, що сказати.
    Достоинства:
    Автомобіль у підсумку чорний, однак початок збірки наповнений кольоровими деталями для зручності. Розумна функція з обертанням полум'я. Невелика, однак зручна кабіна на 1 фігурку. Один з небагатьох шансів отримати Бетмена 1989 року у форматі фігурки.
    Недостатки:
    Джокеру не дісталось жодного аксесуару + відсутній принт квітки, що стріляє кислотою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари