>
В наявності
1549 грн
1197 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

275 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
1948 грн
1533 грн
+ =
13048 грн
10052 грн
+ =
5548 грн
4557 грн
+ =
1698 грн
1323 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З набором LEGO "DC Фігурка Бетмена для складання" Захисник Готема приєднується до зростаючої кількості збірних фігур серії LEGO Super Heroes. Заручившись його підтримкою і об'єднавши сили, разом ви зможете взяти на себе відповідальність за встановлення закону і порядку в місті. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76259 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 275 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Натхнення для моделі

Конкретна версія Темного лицаря натхненна поглядом Тіма Бертона на історію Бетмена. Фільм був знятий 1989 року і розповідає історію появи Джокера, а також протистояння з ним. Надалі також були випущені продовження: "Бетмен повертається" (1992), "Бетмен назавжди" (1995), "Бетмен і Робін" (1997). У 2023 році відбудеться довгоочікуване повернення Темного лицаря в майбутньому фільмі "Флеш". Незважаючи на те, що в ньому головна роль відведена надшвидкому супергероєві, Бетмен приєднається до спільної місії зі знищення генерала Зода. 

Збірна фігурка Бетмена

Бетмен має миттєво впізнавану зовнішність, незалежно від того, з якої він епохи, ким був знятий фільм або написаний комікс. Це включає чорну маску, що вселяє страх, плащ, що спускається з плечей, і костюм, в якому видніються рельєфні м'язи. Усе це разом створює культового героя, якого Готем потребує. Однак, чи заслуговує - інше питання. 

Оскільки ця версія костюма кажана повністю чорного кольору, деталі з'єднання сірого кольору також вписуються в збірку і не виділяються. Вони контрастують із жовтим знаком кажана на торсі та жовтим ременем. Для фігурки було розроблено нову маску, яка тепер включає ніс. Сама по собі маска є практично повністю цільною деталлю, з-під якої видніється суворий вираз обличчя героя. Загальний зріст Бетмена, включно із загостреними вухами, становить 26 сантиметрів. Це підходить для демонстрації на видному місці, а також для гри. 

Як і всі ці збірні персонажі, Бетмен має точки зчленування, включно з талією, ногами, руками і головою. Навіть пальці є рухливими і дають змогу утримувати невеликі предмети. Використовуючи цю особливість, можна зображати Бетмена по-різному, регулюючи розташування рук і ніг. Ефектності додає плащ, роблячи фігурку більш цілісною і прикриваючи неминучі прогалини в області шарнірів.

З набором ЛЕГО "DC Фігурка Бетмена для складання" чорний однозначно стає хітом сезону. Зберіть рухому модель Брюса Вейна в костюмі Темного лицаря і рушайте на темні вулиці Готема, щоб зробити місто безпечнішим і справедливішим для простих жителів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    2 лип, 2023
    Мій син шанувальник Marvel та супергероїв із задоволенням додав Бетмена до своєї колекції. Він шарнірний та досить великого розміру. Інструкція зроблена таким чином, що складнощів в процесі не виникає, але бачачи кінцевий результат, дитина просто каже вау. Ідея з додаванням тканинного плаща чудова, і візуальний ефект від цього ще кращий. З іншого боку, це, чесно кажучи, не найкрасивіший набір, який він бачив. Щось не так з ногами та дизайном. Крім того, дизайн обличчя досить новий і коміксний. Я віддаю перевагу класиці. Але це моя думка. Моєму синові подобається. Саме тому доволі важко оцінити цей набір, так як враження розділились. Однак в першу чергу цей набір призначений для сина, тому 4 з 5 😉.
    Достоинства:
    Не надто простий у виготовленні, але цілком здійсненний за допомогою інструкції. Він повністю шарнірний, аж до пальців. Можете поставити в безліч смішних або серйозних поз.
    Недостатки:
    Особисто я не в захваті від нового дизайну самої моделі та її обличчя.
  • 5.0

    2 лип, 2023
    Мені здається кумедним, що вони продають цей набір безпосередньо дітям, хоча я впевнений, що більшість людей, які оцінять цю модель, - це дорослі, які добре пам'ятають фільм. Незалежно від цільової аудиторії, це чудова колекційна модель. Сам набір відносно простий, з невеликою кількістю деталей, оскільки багато цеглинок досить великих розмірів. Суглоби мають чудовий діапазон рухів, і Бетмен легко тримає себе у різних позах. Вишенькою на торті стає плащ, який плавно спускається по моделі та ніби завершує її. Я не знаю, чому я кажу це в кожному відгуку, адже це само собою зрозуміло, але деталі чудово зроблені, а пігментація однакова по всій цеглинці.
    Достоинства:
    Обираючи з Росомахи, Капітана Америки і цього набору, Бетмен має найкраще обличчя. Додані шарніри по всій збірці. Гарний баланс, тому модель не падає сама по собі. Яскравий акцент жовтим кольором та доповнення у вигляді плаща.
    Недостатки:
    Найцікавіше в цьому наборі те, що він заснований на Бетмені Майкла Кітона 1989 року, що є дивним вибором для дитячого комплекту.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари