>
В наявності
3999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

622 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4398 грн
4335 грн
+ =
6998 грн
6519 грн
+ =
15498 грн
12854 грн
+ =
4148 грн
4125 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Супергерой Бетмен завжди дивує своїм обширним арсеналом фантастичних спеціалізованих транспортних засобів як у кіно, так і в коміксах, а також в ігрових наборах ЛЕГО. Перед вами раритетний ігровий набір LEGO Super Heroes Найткраулер атакує (76086). Чотириногий Найткраулер один з найнезвичайніших танків у всьому всесвіті DC-comics, який був створений для використання у важко прохідній місцевості, звідси і незвичайне поєднання шарнірних опор та стандартних шин. Колісні блоки можуть змінювати своє положення для стрибків, ходіння по стінах, подолання всіх видів перешкод. Усередині передбачено крісло водія для Бетмена в класичному жовтому кольорі - ця невелика деталь відповідає дизайну всіх інших транспортних засобів супергероя. Колісний танк - Найткраулер озброєний двома шестиствольними гарматами з боків місця водія. У задній частині танка передбачені слоти та підсилювачі для зберігання спеціального обладнання Бетмена.

Спланована атака

Прибульці Парадемони за наказом свого господаря Степпенвулфа прилетіли у пошуку потужного та дуже важливого артефакту – Материнського куба (все як у кінофільмі "Ліга справедливості"). Вони вже провели розвідувальну операцію і знають, що куб у Бетмена. Лиходії мають намір влаштувати пастку супергерою в тунелі під землею. Але спланована атака Парадемонів не повинна закінчитись успіхом, адже потужна броня та точні гармати на танку Бетмена непереможні. Допоможіть і ви супергероєві відбити атаку крилатих демонів-прищільців. Стріляйте з потужних шутерів, ухиляйтеся від снарядів Парадемонів, вистрибуйте з кабіни, наносьте удар у відповідь з бетарангу.

Але у битві з демонами Бетмен упустив важливий артефакт і дивом зумів його зафіксувати гусеничним механізмом Найткраулером, притиснувши куб до землі. Крилаті лиходії вже дуже близькі до того, щоб вилучити Материнський куб у супергероя. Але ось і допомога з боку союзника. Флеш стріляє потужними згустками енергії прямо зі своїх рук, поки Бетмен утримує потужний танк в одному положенні та обстрілює гарматами ворогів. Ще трохи і Флеш зможе дістати Материнський куб з-під колеса танка. Тільки одну мить і ВЖИК! Флеш забрав ящик і блискавично зник. Парадемони не могли очікувати такого повороту подій і вже поспішають якнайшвидше втекти, але від Бетмена так просто втекти не вдастся.

Головне про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes Найткраулер атакує (76086) складається з 622 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок (Бетмен, Флеш та дві мініфігурки Парадемонів), інструкції зі складання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

Рідкісний бій

Раритетний конструктор ЛЕГО Найткраулер атакує (76086) - це не просто рідкісний ігровий набір із яскравими елементами для гри, це унікальна можливість відтворити сцену з кінофільму "Ліга справедливості" 2017 року випуску. Виявіть свою фантазію та придумайте нові події для всесвітньо відомих персонажів. Станьте щасливим володарем унікального ігрового набору від LEGO Super Heroes прямо зараз. Цей та багато інших нових та раритетних конструкторів ЛЕГО ви можете купити на нашому сайті.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари