>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

565 шт.
0 шт.
19.1 × 9.1 × 35.4 cm
18+
0 шт.
4.3

Опис

Як стати частиною фантастичного всесвіту відважних супергероїв, хитрих злодіїв і захопливих пригод? Легко! Досить просто придбати унікальний набір LEGO Super Heroes 76187 Веном.

Що особливого?

Конструктор складається з 565 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається ... так-так справжня маска Венома. Кожна лінія, кожна опуклість, кожна деталь — все в точності передає реальний вигляд цього героя. Маска буквально всіма своїми рисами нагадує про фантастичне місто, Пітера Паркера і інших героїв. Але найцікавіше це те, що маска має спеціальну підставку, завдяки якій її можна з легкістю розмістити в будь-якому куточку вітальні, спальні і навіть кабінету.

Конструктор відрізняється високою якістю, адже кожна його деталь проходить ретельне тестування ще на етапі виробництва. Пластик не боїться падінь, подряпин, деформації та інших неприємностей. Більш того, маска зберігає свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації, що робить її ідеальним доповненням до домашнього інтер'єру.

LEGO Super Heroes 76187 Веном дозволить отримати задоволення від будівництва, оскільки він відтворює справжні риси жахливого інопланетного симбиот. Величезна щелепа з гострими зубами, довгий звивистий язик і низький чорний надбрівний край — все це створює експонат, який буде радувати око при кожному погляді. Завдяки стильній табличці з ім'ям, яка прикріплена до міцної підстави, ця чудова модель буде виглядати ще більш вражаюче поруч з іншими витворами з коміксів LEGO.

Активний розвиток

Уже численними дослідженнями було доведено, що набори не тільки розважають, але й розвивають цілий ряд позитивних якостей. Дрібна моторика рук, уява, логіка, посидючість, концентрація — все це тільки вершина айсберга. Якщо збирати маску разом з друзями, то можна ще й круто прокачати комунікативні навички. Одним словом, ЛЕГО — це відмінна можливість поєднати приємне з корисним.

До речі, конструктор 76187 відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам. При цьому навіть не потрібно бути фанатом коміксів, адже набір може стати відмінним приводом для знайомства із всесвітом супергероїв. Новий рік, день народження, Різдво — іграшка стане відмінним подарунком на будь-яке свято.

Трохи про серію

Лінійка LEGO Super Heroes була розроблена спеціально для того, щоб стати ближче до свого улюбленого героя. Танос, Людина-павук (Spiderman), Бетмен, Залізна людина — ці та безліч інших героїв готові подарувати вам море позитивних емоцій і радості. При цьому серія не обмежується одними героями. Можна знайти набори з унікальною зброєю, аксесуарами та іншими цікавинками.

Купити LEGO Super Heroes 76187 Веном можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши!

  • 4.0

    12 тра, 2021
    На прошлой неделе заметил голову Венома в каком-то видео и просто знал, что она мне нужна. Сборка прошла хорошо, пару раз не хватало челюсти, но это была моя ошибка из-за того, что я неправильно следовал инструкциям. Я до сих пор не могу понять, для чего нужна зеленая прозрачная антенна на передней панели по табличке с именем или для чего нужны прозрачные зеленые стержни на красном элементе. Их нельзя увидеть, и это на самом деле ничего не поддерживает. В остальном это была хорошая и забавная сборка.
    Достоинства:
    С дизайнерской стороны сделано все очень хорошо. Для небольшого упрощения сборки, внутри не черные детали, а цветные. Однако в готовом виде их не видно.
    Недостатки:
    Не могу понять за чем эти детали, которые я указал в отзыве. Они не выполняют никакой функции и по фильму я их не помню.
  • 4.0

    12 тра, 2021
    Создавать этот набор было очень весело. Это очень подробная сборка. Челюсть определенно была моей любимой частью телосложения. Язык тоже выглядит круто. Мне также понравились добавленные кусочки зеленого лайма, которые я считаю слизью. Самым большим недостатком этого набора было то, что он намного проще, чем о нем пишут. Думаю, его легко построит и 10-летний. Но в целом этот набор однозначно рекомендуется любому фанату Человека-паука.
    Достоинства:
    Удачно сделано все, от чуть кривых зубов до таблички внизу. И вы только посмотрите какие десна получились. Однозначно удачный дизайн.
    Недостатки:
    Отчасти за счет цветных деталей внутри, собрать набор было слишком просто. Ожидал уровня сложности повыше. Возможно, я бы предпочел прозрачную подставку.
  • 5.0

    12 тра, 2021
    Итак, я знал, что приближается шлем Карнаджа, но был удивлен, когда увидел Венома на полке в магазине. Кстати, читал на форуме, что эти сборки очень похожи. Интересно будет проверить на форуме, так ли это на самом деле. Потому что строить Венома мне очень понравилось, как и всегда нравился сам персонаж. Мне нравится, как соединяются зубы и челюсть. Этот набор значительно превосходит шлем Железного человека. Кстати, наклеек здесь нет.
    Достоинства:
    Отлично воссоздан прикус, зубы, глаза, язык. Если выбирать из всей серии, пока что это самый удачный шлем. В котором даже нету наклеек.
    Недостатки:
    Хочу видеть больше Веномов в лего!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари