>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

674 шт.
4 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Супергерої завжди викликають захоплення як у дорослих, так і у дітей. Після перегляду фантастичного фільму або серіалу, так хочеться торкнутися цього захоплюючого світу! І це цілком реально із конструктором LEGO Super Heroes Остаточна битва Таноса (76107). Давайте познайомимося з раритетним, унікальним набором ближче.

Загальні характеристики

Конструктор включає 674 деталі. Розміри упаковки: довжина – 54 см, висота – 28 см, ширина – 6 см. Рекомендований вік для використання LEGO Super Heroes (76107) приблизно 8-14 років. Із запропонованих деталей можна створити зореліт Вартових Галактики та двомісний космічний мотоцикл. Також у комплекті є фігурки-персонажі.

Особливості набору

Головні риси ексклюзивного ЛЕГО Super Heroes Остаточна битва Таноса (76107):

  • всі складові легко з'єднуються/роз'єднуються, вони сумісні з іншими наборами з даної серії;
  • «цеглинки» виготовлені з пластику високої якості, згодом не деформуються і не зношуються;
  • для фарбування деталей використовують виключно нетоксичні фарбувальні матеріали, що дуже важливо для будь-якої іграшки;
  • конструктор відповідає міжнародним стандартам безпеки та якості;
  • у комплекті є яскрава та зрозуміла інструкція, з докладним описом іграшки;
  • набір стане чудовим, особливим подарунком для дитини чи дорослого.

Фігурки

Кожна фігурка з раритетного набору зроблена з душею. Обличчя чітко промальовані, кінцівки рухаються. У LEGO Super Heroes (76107) ви знайдете:

  • три стандартні мініфігурки по 4,5 см: Залізна людина, Гамора, Зоряний Лорд;
  • одну збільшену фігурку Таноса (зріст 7 см);
  • також конструктор включає додаткові аксесуари: меч Таноса, зброю Гамори, рукавичку Нескінченності, дві лазерні гармати, космічний двомісний мотоцикл.

Космічний корабель Вартових Галактики

Зореліт із серії LEGO Super Heroes складається з кількох частин:

  1. Фюзеляж пофарбований в оранжево-сірий колір. Корпус оформлений спеціальними наклейками із набору. Кабіна корабля виглядає ефектно та масивно, вона доповнена обтічним функціональним склом. За ним криється простора кабіна із затишним інтер'єром. Тут зручно зберігати і космічний двомісний скутер.
  2. Крила літального апарату Стражів мають свою систему освітлення, шутери, двигуни, які обертаються та рухливі закрилки.
  3. Вантажне відділення оснащене заднім пандусом та що зьомним дахом. Тут же розташовані панелі приладів, пара посадочних місць, які можуть стати в нагоді при стикуванні з космо-капсулою з іншого набору даної серії.

Хочете вирушити в запаморочливу подорож просторами Космосу разом з улюбленими персонажами? Купуйте набір ЛЕГО Super Heroes Остаточна битва Таноса у нашому магазині та пориньте у фантастичний світ пригод вже сьогодні!

  • 5.0

    27 лис, 2018
    Дуже крута версія корабля «Мілана»!!! Радує і нова версія залізної людини і Гоморри!!! Та й до цього космічного корабля приєднується рятувальна капсула з набору "у пошуках зброї Тора" дуже круті принти!! Коротка МЕГА-фігурка Таноса!!! Та й рукавичка нескінченності з каменем нескінченності теж порадували! Безглуздий шолом на голові у Таноса, щілини в кабіні "Мілано". Стара версія ЗЛ. Тупий меч Таноса, якщо прибрати меч, то нічого не зміниться. Таким мечем можна тільки масло нарізати. Втім незважаючи на всі мінуси, цей набір, на мою суб'єктивну думку, найкращий по "війні нескінченності". Беріть, і навіть не думайте.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари