>
В наявності
3799 грн
3696 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

524 шт.
6 шт.
7 × 26.2 × 38.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5898 грн
5334 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Конструктор LEGO Super Heroes 76125 «Лабораторія Залізної Людини» це один з найбільш довгоочікуваних наборів для фанатів Тоні Старка. Найзначнішим елементом набору є костюм Залізної людини Марк-1 (Найперший костюм, створений Тоні Старком). В лабораторії є блендер для смузі, платформа на якій можна підремонтувати або вдосконалити потрібний Вам костюм, біля платформи розташовані роботи-ремонтники, які допоможуть в цьому. Вся лабораторія може видозмінювати свою конструкцію як Ви побажаєте, щоб грати було цікавіше. Є робоче місце Тоні Старка з чотирма проекційними екранами, їх можна прикріпити позаду стіни з костюмами. Також в наборі ми бачимо незамінного робота-пожежника.

  • Броньований костюм «Ігор» допоможе Залізній людині розібратися з незваними гостями, які прийшли в його лабораторію аутрайдерами. Страхітливий синій робот виглядає переконливо.
  • Мініфігурки набору: Залізна людина МК 1, Залізна людина МК 5, Залізна людина МК 38, Залізна людина МК 41, Залізна людина МК 50 і два аутрайдера.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Лабораторію залізної людини ми подарували синові за гарне навчання. Ціна висока, але і якість на висоті. Сподобалось, що багато міні фігурок: Для тих хто полюбляє Старка, цей набір те що треба. Лабораторія мов із фантастичнмх фільмів. Вона може змініватись за вашим побажанням. Син часто розбирає та збирає по-новому набір. Ще жодна діталька не зламалась.
  • 5.0

    12 кві, 2019
    Интересный конструктор, красиво смотрится после сборки. У нас ребенок очень любит этого героя, и он с большой радостью конструировал данную лабораторию. Тут отлично переданы костюмы Старка и его образ в целом, думаю именно по этой причине моего дитя теперь от него не оторвать.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари