>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

202 шт.
3 шт.
26.2 × 19.1 × 4.6 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Перед вами космічний корабель Чорної Пантери "Дракон", його спеціалізований дизайн, безумовно, відповідає космічному кораблю з кінофільму "Месники: Фінал" від кіностудії Marvel. Зберіть корабель з конструктора ЛЕГО за допомогою набору LEGO Super Heroes Корабель Чорної Пантери “Дракон” (76186) та вирушайте на заключну битву проти титана Таноса. Хто переможе, а хто буде переможеним — вирішувати тільки вам, створюйте свій сценарій і мерщій починайте гру.

Про космічного "Дракона"

Космічний корабель-винищувач довжиною в 22 см, збирається з 202 деталей і кубиків LEGO, виглядає фантастично. Завдяки об'єднанню відразу кількох відтінків на своєму корпусі, (чорного, темно-бузкового і сірого кольору, а також світло-блакитних відблисків), корабель ніби оживає у вас на очах.

Для швидкого і точного польоту на корпусі винищувача розміщено відразу чотири пропорційних рухомих крила з функцією повороту в чотирьох напрямках: вгору, вниз, вперед і назад.

У просторій кабіні можна розмістити будь-яку мініфігурку. Хто цього разу сяде за штурвал корабля? Король Ваканди або принцеса Шурі? Вирішувати тільки вам в процесі захоплюючої гри. Можливо, корабель буде захоплено ворогом? Розвивайте нові і нові сюжети гри разом з LEGO.

За допомогою спеціальних шарнірів кабіна може нахилятися вперед, створюючи ефект нападу і при цьому атакувати гарматами-шипометами.

Конструкція корабля продумана до найдрібніших деталей, все для виконання небезпечних маневрів на піковій швидкості.

Трохи про головних героїв набору

  • Чорна пантера — він же Т'Чалла - король окремого королівства Ваканда, яке розміщене в Африці і є єдиним в світі джерелом унікального металу вібраніума, з якого створений костюм Чорної пантери. Чорна пантера є головним захисником Ваканди, чудовим бійцем і майстром східних єдиноборств. У наборі Пантера представлений у вигляді мініфігурки чорного кольору з металевими, фіолетовими і лавандовими акцентами, що символізує заряд кінетичної енергії. На потилиці головного героя видніється напис "Ваканда".
  • Шурі — принцеса Ваканди і сестра Т'Чалли, згодом успадкує пост Чорної пантери, зараз вона геніальний новатор. Є творцем більшої кількості новітніх технологій Ваканди, наприклад, вона розробила два костюми для Чорної пантери. Мініфігурка Шурі представлена ​​в бойовій синій екіпіровці з зібраним волоссям, а на обличчі візерунки, характерні для її народу, та мітки, виглядають чудово. А веселе і озлоблене обличчя виглядає чарівно і передає всі особливості особистості принцеси.
  • Чітаурі — інопланетні перевертні, були викликані Таносом в якості особистої армії. У наборі представлена ​​одна мініфігурка Чітаурі в золотій броні і з золотим потужним бластером.

Дивовижна схожість мініфігурок з персонажами фільмів нікого не залишать байдужими.

Хто переможе в серйозному бою? Зустрінеться король Ваканди з титаном Таносом в майбутньому? Які ще винаходи представить Шурі? Всі ці питання знайдуть відповіді у вашій грі з наборами LEGO серії Super Heroes. У серії представлено безліч супергероїв різноманітних коміксів і всесвітів.

Набір стане чудовим подарунком для всіх фанатів всесвіту Marvel, починаючи від 8 років. Комбінуйте набори LEGO Super Heroes і створюйте свій фантастичний світ супергероїв та відчуйте себе одним з них.

Що в коробці? 202 деталі, 3 мініфігурки, інструкція по збірці, наклейки для деталізації.

Купити набір LEGO Super Heroes Корабель Чорної Пантери “Дракон” (76186) ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    10 жов, 2022
    Корабель Чорної Пантери — це надійний набір Marvel, який містить один із елементів фону фінальної битви. Мініфігурки гарні, особливо оновлена Шурі. Чорна Пантера має приємний фіолетовий колір, який ми бачимо під час останньої битви з Таносом. Воїн Чітаурі — цікавий варіант для цієї групи лиходіїв, озброєний великим бластером для боротьби з героями. Набір сам по собі є чудовою конструкцією для такого невеликогокомплекту, з деякими цікавими конструктивними елементами навколо крил і зони кабіни. Мені особливо сподобалося незвичайне використання кутів у хвостовій частині та використання прозорих цеглинок, щоб натякнути на яскраві відблиски вібраніуму.
    Достоинства:
    Сподобалась гамма кольорів у мініфігурок. Маленькі шутери можуть стріляти прозорими деталями відносно далеко. Міцний та недорогий набір , котрий має бути у кожного фаната.
    Недостатки:
    Занадто легко збирати.
  • 5.0

    10 жов, 2022
    Якщо вашій дитині подобаються Месники, цей маленький “дракон” буде особливим задоволенням. Набір не такий складний у збиранні. Кабіна встановлена ​​на шарнірі, і у неї є дві лазерні гармати. Дитина повинна бути уважною, а не цілитися в обличчя під час стрільби, оскільки ці маленькі пістолети з певною силою випльовують дрібні елементи, після натискання вони стріляють на 3-4 метри. Єдине, що не сподобалося, так це відсутність коліщаток або хоча б якоїсь підставки, так як корабель просто лежить. Набір містить 3 нові фігурки - Чорної пантери, Шурі та поганого хлопця Чітаурі, що дозволяє весело провести час “добрий проти поганого”.
    Достоинства:
    Низька ціна. Наявні 3 мініфігурки, при чому серед них як герої, так і поганці. Також наявні гармати (так це може й небезпечно, але дуже весело з дотриманням правил безпеки).
    Недостатки:
    Потрібна якась підставка, тому що просто лежачи виглядає не зовсім вау.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари