>
В наявності
3799 грн
3008 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

590 шт.
0 шт.
19.1 × 35.4 × 9.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Перед вами колекційна модель колаборації студії Marvel і компанії LEGO — Рукавиця нескінченності Super Heroes (76191). Будування моделі доволі складне, а складається з 590 деталей і має вікову градацію від 18 років, проте приголомшливий результат вартий будь-яких зусиль, переконайтеся в цьому самі.

Загрозлива рукавиця Таноса, виконана з кубиків LEGO, настільки реалістична, що складається враження, ніби це кіношний реквізит і він прямо перед вами. Як і в фільмах, Рукавиця вміщує на своєму корпусі шість потужних об'єктів — Каменів нескінченності, які пов'язані з різними аспектами Всесвіту. Дані артефакти створені багато років тому і є втіленнями сфер буття. Об'єднавши всі Камені і розмістивши їх на Рукавиці нескінченності, її власник може легко знищити весь Всесвіт або підкорити його.

Про артефакти — камені нескінченності

На Рукавиці нескінченності в спеціальних відсіках може розміститися шість каменів:

  • Камінь сили — додає всю силу і енергію, яка коли-небудь існувала у Всесвіті, підсилює витривалість, примножує в кілька разів індивідуальні здібності.
  • Камінь часу — дає повний контроль над сьогоденням, минулим і майбутнім.
  • Камінь простору — Тессеракт, дозволить здійснювати будь-які маніпуляції з простором: може перенести в будь-яке місце у Всесвіті, або дозволить перебувати відразу в декількох місцях одночасно.
  • Камінь душі — наділить свого власника можливістю забирати, проводити різні маніпуляції з живими і неживими душами будь-яких істот у всьому Всесвіті.
  • Камінь реальності — має властивість змінювати реальність, незважаючи на всі закони природи і навіть логіки.
  • Камінь розуму — дарує здатність до телекінезу і телепатії, що відкриває доступ не тільки до думок будь-якого живої істоти, але навіть до мрій.

Зберіть цей дивовижний колекційний артефакт з кубиків LEGO прямо зараз за допомогою набору LEGO Super Heroes Рукавиця нескінченності (76191). Швидше відкривайте коробку — і нехай вся сила Всесвіту стане вашою!

Про набір

Висота готової моделі складає 31 см, що відповідає розміру руки дорослої людини. Встановлюється зібрана модель на спеціальну підставку колекціонера в чорній кольоровій гамі, на якій золота рукавичка виглядає контрастно і дуже ефектно. А надрукована табличка ідентифікує культову зброю. Текстура багаточисленних золотистих елементів рукавички виглядає фантастично, а різнокольорові Камені нескінченності додають моделі оригінальності і навіть величі.

Спеціальні шарнірні з'єднання на пальцях забезпечують їм дивовижну жестикуляцію і різноманітне положення. Ви зможете виставити пальці в будь-якій комбінації і, звичайно ж, в положенні легендарного "клацання", що особливо сподобається всім фанатам Marvel.

Камені нескінченності встановлюються на рукавичку в останню чергу, що дозволяє обіграти сюжет кінофільму при складанні артефакту і уявити себе володарем Всесвіту.

Збираючи Рукавицю нескінченності з золотистих елементів LEGO, ви можете насолодитися творчим складанням і створити власними руками культовий і один з найважливіших предметів цілого всесвіту коміксів Marvel. Золота рукавиця завжди буде привертати увагу ваших гостей або колег по роботі. Або стане захоплюючою темою для розмов, в залежності від місця свого розташування: на полиці колекціонера в вашому домі чи на робочому столі в офісі. Дана збірна модель завжди буде знаходитися в центрі уваги і отримуватиме море компліментів.

Ексклюзивний набір стане бажаним подарунком для моделіста або будь-якого дорослого шанувальника коміксів Marvel.

Що в коробці? 590 деталей, табличка з ідентифікацією моделі, підставка колекціонера, ілюстрована інструкція по збірці.

Для колекціонерів

У велику колекцію збірних моделей колаборацій LEGO і студії Marvel, DC Comics, Star Wars входять:

  • Маска Бетмена (76182);
  • Веном (76187);
  • Залізна людина (76165);
  • Карнаж (76199);
  • Шолом штурмовика (75276);
  • Шолом Боби Фетта (75277);
  • Шолом пілота винищувача СІД (75274);
  • Шолом солдата-розвідника (75305).

Купити набір ЛЕГО Super Heroes Рукавиця нескінченності (76191) або іншу збірну модель ви можете в нашому інтернет-магазині.

 

  • 5.0

    10 тра, 2023
    Прекрасний комплект, дуже задоволений! Це мій перший набір Лего і я отримав шалене зажоволення і від збірки і від вигляду зібраного набору)
    Достоинства:
    Швидка доставка. Спілкуюючись з службою підтримки до замовлення, запевнили, що при нестачі деталей, з усім допоможуть і доповнять комплект. На щастя не знадобилось) Можливість оплати замовлення, вже після огляду в поштовому відділенні.
    Недостатки:
    Відсутні
    • 11 тра, 2023
      Доброго дня. Дякуємо Вам за довіру. Звертайтеся ще, залюбки допоможемо обрати наступний набір, який також не розчарує)
  • 5.0

    12 жов, 2022
    По-перше, я можу просто сказати велике спасибі команді lego, яка розробила цю конструкцію 🥳👏. Я отримав таке задоволення, збираючи цей витвір мистецтва. був настільки захоплений цим, що не зупинявся на перерву! Інструкції були простими для виконання та дуже зрозумілими. Конструкція була досить розумною з точки зору використаних методів, а поставка золотих декоративних елементів є чудовим доповненням. Рукавиця виглядає так, ніби прямо з трофейної кімнати Одіна. Додатково можна налаштувати пальці, але щоб нічого нецензурного!!! Але я пішов ще далі і налаштував підсвітку, що і можете побачити на фото.
    Достоинства:
    Пальці на шарнірах. Особливо здалеку вигляд, ніби у справжнього артефакту з переливаючимися на сонці камінчиками. Дуже дешева ціна як для кількості та кінцевого результату.
    Недостатки:
    Кожна деталь цього набору в ідеалі має бути золотою (маю на увазі трішки інший колір).
  • 5.0

    12 жов, 2022
    Як тільки я побачив цей набір в Інтернеті, я зрозумів, що це обов’язкова річ. Золоті елементи роблять цей набір вражаючим для демонстрації на виставці, а повна кількість пальців допомагає надати цьому колекційному набору додаткову ігрову цінність для дорослих (враховуючи, що цей набір призначений переважно для показу). Процес створення був неймовірно розумним, і я ціную всі деталі та рішення, які дизайнери вклали в цю модель, включаючи можливість вийняти всі або деякі камені, якщо хочеться відтворити певний момент із фільму. Якщо ви дорослий або купуєте для дорослої людини, яка не має багато місця для зберігання/полиці, але хоче придбати привабливу модель дисплея, то я б порекомендував цей набір.
    Достоинства:
    Пронумеровнаі пакети. Можливість встановити пальці, як хочеться. Найкращий спосіб відображення – підняти пальці. Чудово підійде до будь якого інтер'єру, особливо сучасного.
    Недостатки:
    На фото набір здається трохи більшим, тому читайте опис, чи звіряйтесь з розмірами на сайті.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари