>
В наявності
3799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

477 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Унікальна сюжетна лінія
Поринь у фантастичний світ Marvel разом з унікальним конструктором LEGO Marvel 76143 Месники: Напад на вантажівку. Твій загін потрапив у справжню засідку, що ж робити? Головне не панікувати! Використовуй навички супергероя і допоможи Капітану Америці і Соколиному Оку вийти з бою переможцями. На них напали два агента А. В. М. Стріляй по ворожому мотоциклу не шкодуючи куль і ти зможеш перемогти ворогів. Але нападники не збираються здаватися і запускають дрон, щоб обстрілювати вас з повітря. Настав час застосувати секретну зброю, яке захована у кузові вантажівки. Величезний арбалет з 6 набоями допоможе вирішити будь-який конфлікт. Так чи зможуть наші герої знищити ворогів?

Що в коробці
Конструктор LEGO Marvel 76143 Avengers Truck Take-down є ще однією новинкою популярної серії Marvel. Цей набір складається з 477 деталей, які відмінно взаємодіють між собою. З деталей дитина може зібрати величезну вантажівку Месників, трицикл і невеликий дрон агентів. Крім цього в коробці дитина виявить реалістичні мініфігурка Капітана Америка, Соколиного Ока та агентів А. В. М. Також варто звернути увагу на додаткові аксесуари, які зроблять гру ще більш захоплюючою.

Особливості конструктора
Всі деталі набору абсолютно безпечні для малюка. Вони проходять ретельне тестування, перш ніж надійти у продаж. Дитина може їх ламати, стискати, кидати, скручувати і навіть кусати, не боячись пошкодити конструктор. Набір присвячений подіям, які будуть відбуватися в комп'ютерній грі "Месники". Він повністю перенесе малюка в фантастичний світ, де кожен день трапляються сутички і битви. Зберіть знамениті моделі з фільму і грайте, відтворюючи популярні сцени чи створюючи свої власні ситуації.

Всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна". Купити LEGO Marvel 76143 Месники: Напад на вантажівку ви можете на нашому сайті. Доставка діє по всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари