>
В наявності
359 грн
294 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

58 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4158 грн
3486 грн
+ =
948 грн
754 грн
+ =
2458 грн
1932 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте в подорож вулицями міста разом із Майлзом Моралесом, відчуваючи адреналін та веселощі від кожного повороту. Цей ігровий набір не просто іграшка - це можливість втілити в життя свої найсміливіші фантазії та пережити незабутні моменти разом з улюбленими персонажами всесвіту Людини-Павука! Пориньте у світ пригод з іграшковою машиною-буром! У цій унікальній збірній моделі, натхненній персонажем Майлзом «Спіном» Моралесом, є не лише можливість катати машину, а й дивовижний бур спереду авто, який діти можуть обертати, створюючи ілюзію динамічного руху.

Цей конструктор ЛЕГО принесе справжню насолоду всім фанатам телевізійного серіалу від каналу Disney+ - «Павучок та його дивовижні друзі». Пориньте у світ веселих пригод та віртуозних трюків разом із вашими улюбленими героями з цього захоплюючого мультсеріалу.

В ігровому наборі LEGO Super Heroes Marvel Бур (10792) приховано безліч можливостей для уяви та творчості дітей віком від 4 років. Цей захоплюючий конструктор пропонує не тільки захоплюючі пригоди, а й стимулює розвиток навичок вирішення проблем та конструктивного мислення у дітей.

Моралес та Електра

Майлз "Спін" Моралес - це захоплююча нова версія персонажа Людини-Павука, яка стала популярною завдяки коміксам із серії Ultimate Comics: Spider-Man. Він є підлітком з латиноамериканським корінням, який отримує свої дивовижні павучі здібності після зустрічі з радіоактивним павуком.

Електра, більш відомий як Electro, - це один із найяскравіших і найнебезпечніших лиходіїв всесвіту Людини-Павука. За його гарною оболонкою ховаються електричні здібності, які він набув після того, як став об'єктом нещасного випадку на електростанції. Зазвичай він прагне використати свої здібності для скоєння великих злочинів і, звичайно, для спроб перемогти свого заклятого ворога – Людину-Павука.

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Бур (10792) складається з 58 елементів ЛЕГО, кубика для початківців, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

З мініфігурками Майлза «Спін» Моралеса та Електро, а також легковим автомобілем Людини-Павука, цей набір стане ідеальним супутником для динамічних ігор та відтворення захоплюючих сцен зі світу супергероїв. За допомогою простих інструкцій та кубика для початківців, складання автомобіля Людини-Павука стане цікавим та простим процесом для маленьких будівельників.

Конструювання з раннього віку

Проведіть свого малюка у захоплюючий світ конструювання з ігровими наборами LEGO для дітей від 4 років! Ці конструктори розроблені спеціально для будівельників-початківців і наповнені яскравими деталями, щоб кожна гра була незабутньою.

Усередині кожної сумки на вас чекають кубики, які швидко перетворюються на моделі та персонажів, занурюючи вашу дитину в чарівний світ гри миттєво. Ідеально підходящі для найменших, ці набори стануть чудовим способом для дорослих поділитися веселощами та радістю конструювання з дітьми.

Давайте разом створимо неймовірні світи та пригоди, що запам'ятовуються, відкриваючи двері у світ фантазії та творчості з LEGO!

Придбати ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Бур (10792) ви можете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    7 бер, 2024
    Загалом LEGO Бурильний дриль (10792) - це непоганий набір за свою ціну. Набір орієнтований на дітей молодшого віку, і його збірка дуже проста, є всього лише бур і світлофор. До речі, цікава ідея додати саме світлофор, оскільки від нього Електро може брати силу. Але головною принадою тут є мініфігурки. У цьому наборі представлені два персонажі, обидва з яких є новими для цієї хвилі наборів. Майлз Моралес раніше з'являвся в наборах Спайді, але для цих наборів він відомий як "Спін", а його костюм оздоблений золотом. До нього приєднується Електро, персонаж, який здебільшого зображується як чоловік, але в цьому наборі він є жінкою. Він може представляти Франсін Фрай, хоча я не впевнений на рахунок цього.
    Достоинства:
    Спрошена збірка зі збільшеними деталями. Бур відповідає кольоровій гамі "Спіна". Принт золотого павука на капоті. Світлофор для підзарядки сил Електро. 2 нові мініфігурки.

Рекомендуємо подивитися ці товари