>
В наявності
2299 грн
1820 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

193 шт.
5 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Концентрація всіляких людей-павуків і супергероїв у наборі LEGO "Marvel Павутинна штаб-квартира команди Павука" зашкалює. Але навіть це не завадило злому генію Арніму Золі напасти. Тепер же завдання полягає в тому, щоб відбити напад на командний центр і завдати поразки лиходієві.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10794 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 193 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Супергерої і суперлиходії

У наборі ЛЕГО 10794 з'являється 5 мініфігурок, більшість з яких на боці добра:

  1. Людина-Павук. Перший з декількох супергероїв набору одягнений у червоно-синій костюм із золотим павуком на торсі;
  2. Майлз Моралес. На ньому чорний костюм із червоними деталями і трохи іншим золотим павуком. Для нього передбачена золота деталь павутини; 
  3. Жінка-павук. Вона має фіолетово-білий костюм із накинутим на голову білим капюшоном. Подібно до напарника, вона також має деталь павутиння, проте рожевого кольору. Елементи павутини можуть з'єднуватися разом, утворюючи пастку;
  4. Залізна людина. Він одягнений в червоний костюм із золотою маскою та наколінниками. По центру принт блакитного реактора; 
  5. Арнім Зола. Оскільки вчений перемістив свою свідомість у комп'ютер, він представлений у вигляді злісного зеленого екрана, з'єднаного з мініфігуркою. 

Арнім не самотній у своїх спробах захопити штаб, оскільки у нього є, схожий на нього, робот на колесах.

Напад на штаб-квартиру

Перед плануванням захоплення і захисту штаб-квартири, її, а також допоміжні збірки необхідно створити. Частина їх значно збільшена в розмірі, щоб могли впоратися діти від 4 років, для яких набір і зовсім може стати першим. 

Перша збірка набору - це штаб-квартира. Вона розташовується на сірій основі і здебільшого складається з червоних і синіх деталей. На першому поверсі панорамні вікна. У штаб-квартирі є місце для відпочинку на дивані, планування операцій, а також занять творчості. Серед останнього супергерої віддають перевагу грі на барабанах і малюванню, предмети для чого розташовані на підвищеннях з боків. На самому верху збірки велика червона куля з принтами павутини та великих очей. Транспортний засіб павуків представлено у вигляді бузкового глайдера з двигунами, що обертаються з боків. Усередині може перебувати 1 мініфігурка, куди потрапляє через скло кабіни, що відкривається.

Для нападу на штаб Зола вибрав жовтого робота, який заввишки сягає понад 10 сантиметрів. У нього рухливі руки і ноги, а кігті можуть хапати й утримувати мініфігурки. На самому верху робота може сидіти сам Арнімо Зола у вигляді фігурки.

Вибирайте сторону і нападайте або захищайте командний центр в наборі ЛЕГО "Marvel Павутинна штаб-квартира команди Павука".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Цей набір не можна назвати інакше, ніж чудовий конструктор, який припаде до душі юним шанувальникам супергероїв, а якщо точніше - Людини-Павука. Він дає можливість дітям відтворити улюблені сцени з протистояння Людини-Павука проти Арніма Золи. Набір не так багато деталей - 193, але з них все ж збирається штаб, планер та окремий робот. Також до набору входять 4 мініфігурки: Людини-павука, Майлза Моралеса, Гвен та Золи, а також павутина та інші аксесуари. Цікаво, що 2 павутини можуть з’єднуватись разом і ловити Арніма у пастку.
    Достоинства:
    Гарні кольори - штаб в кольорах Людини-Павука та жовтий робот. Деталей не так багато, та й збирається просто. Різні сцени так і чекають, від простого дня у штабі, до битви з роботом. Наявність 4 мініфігурок та цікавих аксесуарів. Він дарує дитині багато годин захоплюючої гри.
    Недостатки:
    Збірка справді нескладна, можливо, аж занадто.
  • 4.0

    16 бер, 2024
    Мій син обожнює все, що пов'язане з Павуками і взагалі з супергероями. Можна купити будь-що з цієї серії і він буде задоволений. Тому на день народження він отримав цей. Загалом він непоганий і син був радий на 100% його збирати і грати у напад на штаб-квартиру. Велику роль зіграла наявність декількох Павуків і загальна кількість мініфігурок - 5 штук. Однак я не можу перестати думати про те, що він надзвичайно простий. Якби хоча б на декілька сотень менше, було б ок, а так ціна не виправдана. Раджу чекати знижок.
    Достоинства:
    Є декілька окремих збірок - штаб, планер і робот. Їх можна поєднати/грати разом, або ж окремо. Всередині штабу деякі деталі, які просто пов'язані з хоббі і творчістю. Велика кількість мініфігурок, особливо Павуків з їх павутиною.
    Недостатки:
    Ціна надто висока за таку просту збірку.

Рекомендуємо подивитися ці товари