>
В наявності
1849 грн
1583 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

187 шт.
5 шт.
26.2 × 5.65 × 38.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Кожному супергерою потрібен невеликий штаб, лабораторія або інше місце, де б зберігалися його особисті речі, включно зі зброєю, костюмами, транспортними засобами тощо. У наборі LEGO "Мобільна штаб-квартира команди Павука" можна самостійно зібрати таке пересувне укриття для Людини Павука.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10791 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 187 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - транспортний засіб. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурки в наборі

Більшість фігурок набору ЛЕГО 10791 представлені різними варіаціями Людини Павука, але не обійшлося і без ворогів, які крутяться навіть біля штабу супергероїв.

  1. Людина Павук. Головний герой одягнений у синій із червоним костюм, включно з маскою, на торсі якого розміщений білий павук;
  2. Майлз Моралес. Другий хлопець у костюмі членистоногого поєднує в ньому червоний із чорним колір, проте павук по центру залишається білим. Також він має власну червону павутину;
  3. Павук-привид. Вона для свого вбрання обрала білий із фіолетовим костюм, який доповнений білим капюшоном. Спереду, на фіолетовому тлі, маленький білий павук. Вона також має своє павутиння, проте рожевого кольору;
  4. Чорна пантера. Союзник павуків має принти чорного захисного костюма з вібраніуму, а також чорну маску з маленькими вушками. 
  5. Носоріг. Єдиний ворог набору одягнений у сіру броню, яка включає цільну деталь шолома з наплічниками. Зверху такого шолома проходять роги. 

Пригоди біля мобільного штабу

Першим кроком на шляху створення своєї пригоди в цьому наборі є її складання. Оскільки комплект розрахований більше на дітей, то багато етапів складання спрощено. Наприклад, шасі автобуса цільне і щоб завершити транспортний засіб, до нього потрібно додати 4 колеса і верхні деталі. Таким нескладним шляхом дитина може навчитися збирати конструктор і взяти деякі прийоми на озброєння. Однак автобус - не єдина збірка набору, адже в ньому також є магазин із продуктами, місце для стрільби Носорога, парковка та 2 транспортні засоби (автомобіль для Людини Павука та квадроцикл для Чорної Пантери). 

Коли все готово, можна починати гру. Підступний Носоріг вирішив влаштувати харчову битву, але для цього йому потрібно спершу захопити продуктовий магазин. Для цього він використовує яйцемет і прицільно стріляє. Однак штаб Людини Павука, повний супергероїв, уже тут як тут і вони готові показати, що з їжею грати не можна. Відкривайте передню частину автобуса і на швидкості виїжджайте автомобілем і квадроциклом, щоб завадити Носорогу завдати шкоди магазину.

Допоможіть команді Людини Павука впоратися з Носорогом, який влаштував безлад, у наборі ЛЕГО "Мобільна штаб-квартира команди Павука", повернувши спокій на вулиці міста. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 бер, 2023
    Набір барвистий і дуже добре продуманий. Деталі мають достатній розмір для 4-річних дітей, а інструкція чудово підходить для юних умів, оскільки стрілки показують, як виглядає необхідна деталь, а потім куди вона повинна йти. Основна частина - це мобільна штаб-квартира Людини-павука разом з 2 транспортними засобами, квадроциклом Пантери і автомобілем Майлза. Обидва транспортні засоби поміщаються всередині мобільного штабу. Обидва транспортні засоби поміщаються всередині мобільного штабу. Тут також є магазин, і ви отримуєте 5 міні-персонажів для гри. Людина-павук ловить лиходіїв павутиною, а Носоріг має бластер, що стріляє яйцями, щоб зупинити героїв. Загалом багато ігрових деталей, і діти будуть у захваті від збірки та гри.
    Достоинства:
    Деталізована інструкція, якраз для дитини. Багацько міні-персонажів, тому можуть на набір звернути увагу і доросліші збирачі конструктора. Яскраві кольори, які підходять доданим персонажам. На штабі логотип, який поєднує 3 павуків.
    Недостатки:
    Не вистачає транспортного засобу для Гвен.
  • 5.0

    18 бер, 2023
    Це дійсно ідеальний набір для початку подорожі маленьких фанатів супергероїв у всесвіт конструктора лего. Він призначений для дітей, тому деякі деталі трішки спрощені та зроблені більш мультяшно, проте від цього він не стає гіршим. Цей ігровий набір включає міні-фігурки добре відомих персонажів - Людину-павука, Майлза Моралеса, Гвен Стейсі, Чорної пантери та їхніх транспортних засобів, а також лиходія Носорога. Набір дуже легко зібрати, а ось грати можна доволі довго, адже тут і великий автобус-штаб, і маленькі машинки, і Носоріг, що стріляє сирими яйцями. Ще трохи і ідея могла б згодитись для наступного фільму компанії марвел ха-ха-ха.
    Достоинства:
    Кольоровий набір, у якому кожен персонаж має власне місце/автомобіль. Завдяки наявності багатьох персонажів, можна розіграти цілу сцену битви, не гірше за фільми (особливо, враховуючи дитячу фантазію). Крутий прийом з можливістю з'єднати 2 павутини і таким чином закрити Носорога у пастці.
    Недостатки:
    Коли стріляєте яйцями, то дивіться, щоб вони не згубились як у нас, оскільки доволі малі і далеко летять.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари