>
В наявності
1549 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

471 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Сюжет фільму "Людина-павук: Немає шляху додому" зав'язаний на тому, що через заклинання Доктора Стренджа мультивсесвіт занурився в хаос, і лиходії втягуються в іншу реальність. Одним із таких персонажів є Норман Осборн, він же Зелений гоблін, представлений у наборі LEGO "Marvel Фігурка Зеленого гобліна для складання". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76284 було випущено в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 471 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Збірний робот

Версія Зеленого гобліна, представлена в наборі ЛЕГО 76284, вперше з'явилася у фільмі "Людина-павук" 2002 року. У ньому персонаж був зображений у вигляді загрозливих обладунків, створених ученим і засновником науково-виробничої компанії Норманом Осборном. Той самий дизайн був повернутий у фільмі "Людина-павук: Немає шляху додому" і нарешті в цьому комплекті конструктора ЛЕГО. 

Його конструкція складається з: тулуба з двох частин, рук, ніг і голови. У суглобах рук і ніг додані шарніри, завдяки чому робот може ставати в різні пози, атакувати або відбиватися. Окрему рухливість мають пальці на руках, здатні фіксувати й утримувати невеликі предмети. Також може обертатися голова і регулювати нахил вух. Голова складається з унікальної пластини, з принтом жовтих очей і зубастого рота. Враження броньованого об'ємного костюма створюється за рахунок накладення яскраво-зелених елементів поверх темніших. Плечі частково закриті зеленими наплічниками. Висота зібраного робота - 24 сантиметри. 

Зелений гоблін на планері

Крім моделі робота - Зеленого гобліна, до набору також входить його планер. У збірному транспортному засобі використовуються стандартні деталі та деталі Technic, включно з парою плавників. Спереду розташовані 4 мечі. Переважно для нього використовуються сірі деталі, які зверху накриті бузковими пластинами. Момент роботи планера показаний за допомогою червоних вогнів. Зеленого гобліна можна прикріпити до планера за допомогою пари блакитних штифтів Technic, або ж показувати їх окремо.

У набір додано улюблену зброю Зеленого гобліна - 2 гарбузові бомби, за допомогою яких у фільмі він підривав автомобілі на мосту. Вони золотистого кольору і мають зелені серцевини. Гоблін може їх тримати в руках, скориставшись рухливими пальцями, або закріпити у відсіку для зберігання, в задній частині планера. 

Виплесніть злість і образу на Нью-Йорк, його жителів і супергероїв у ролі одного з найзнаменитіших лиходіїв усіх всесвітів - Зеленого гобліна з набору ЛЕГО "Marvel Фігурка Зеленого гобліна для складання". 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари