>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

466 шт.
6 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.3

Опис

Мрієш відчути себе в ролі Людини-павука? Досить мріяти, пора діяти! І сучасний набір LEGO Super Heroes 76175 Напад на лігво Павука допоможе тобі в цьому!

Що можна зібрати?

З 466 деталей збирається крута кімната Людини-павука. Повір, така є тільки у цього супергероя. Тут можна не тільки попрацювати, а й розслабитися і навіть потренуватися. Тут є все: комп'ютер, ігрова приставка, баскетбольне кільце, скейтборд з рампою. Більш того, ти зможеш знайти в кімнаті навіть мотоцикл, різні костюми, зброю і в'язницю.

Кімната настільки деталізована, що можна з головою поринути в гру. Більш того, величезна кількість цікавих аксесуарів і привабливий дизайн подбають, щоб гра була незабутньою.

На окрему увагу заслуговують реалістичні мініфігурки Людини-павука (Spiderman), Зеленого гобліна і Венома. Вони в точності нагадують реальних персонажів з коміксів, тому ти зможеш придумувати різні ігрові ситуації або відтворювати вже відомі сцени з фільмів. Більш того, завдяки своєму привабливому зовнішньому вигляду ЛЕГО 76175 може стати відмінною прикрасою кімнатного інтер'єру.

Батькам на замітку

Під час гри з конструктором діти не тільки насолоджуються захопливою грою, але і прокачують цілий ряд таких корисних якостей, як:

  • логіка;
  • уява;
  • дрібна моторика рук;
  • концентрація;
  • посидючість і т.п.

При цьому набір відмінно підходить для гри як в наодинці, так і разом з друзями. У другому випадку у дітей ще й виробляються правильні комунікативні якості, які так важливі в сучасному світі. Одним словом, ЛЕГО — це відмінна можливість поєднати приємне з корисним.

Купити LEGO Super Heroes 76175 Напад на лігво Павука можна, оформивши заявку на сайті або зателефонувавши нам!

  • 5.0

    31 бер, 2021
    Такий собі солідний набір. Людина-павук отримує власну штаб-квартиру. Тут ви також можете знайти баскетбольний обруч, рампу для скейтбордингу, приставку для відеоігор та величезну тюремну камеру для лиходіїв. У коробці є шість мініфігур, що дуже добре звучить як для набору Марвел, оскільки часто їх не так багато. Ми отримали тут свіжий погляд на Зеленого Гобліна та клона Пітера Паркера, відомого у спайді-всесвіті як Червоний Павук, а також Залізного Павука та Яду. Ми збирали це майже 2 години з моїм 5-річним сином. Нам дуже сподобалися всі мініфігурки та маленькі деталі в цьому наборі.
    Достоинства:
    Деякі мініфігурки оновлені (або я їх раніше не бачив такими). В штаб-квартирі велика кількість кімнат та цікавих деталей.
    Недостатки:
    Як варіант, ціна і справді завищена, проте я сам фанат фільмів, тому і придбав.
  • 3.0

    7 бер, 2021
    Хотя у этого набора есть что предложить, в целом он кажется скорее промахом, чем хитом. Стоимость довольно ужасна. есть минифигурок немного облегчают эту боль, но только три из них являются эксклюзивными для этого набора. Детали не особо интересны, сборка неинтересная, а «атакующая» часть набора практически полностью отсутствует. Только Зеленого гоблина добавили для приличия. Думаю, что большинство остановится не на этом наборе.
    Достоинства:
    Сразу 6 минифигурок по вселенной. Разнообразные комнаты. Мне понравилось то, что комнаты не закрыты, можно легко разместить фигурки.
    Недостатки:
    Много наклеек, они практически везде. Учитывая количество пауков и нападающих на логово, врядли набор вообще можно так называть. Цена высока конечно же.
    • 1 кві, 2021
      Ну чего, нам набор очень понравился. Ничего похожего на это логово в серии не видели.
  • 5.0

    7 бер, 2021
    Это достойный набор. Множество хороших паучьих фигурок для детей и взрослых коллекционеров. Он также может соединяться с Оружейной Железного человека и Залом брони Железного человека. Однако цена высоковата. 3000 за 450 деталей? Полагаю, это компенсируют минифигурки. Основное внимание в этом выпуске уделяется Паучьему логову. Как и многие игровые наборы, это односторонняя сборка, в которую можно играть только спереди. В логове шесть основных зон: рампа для скейтборда, витрина костюмов, стенд для ремонта мотоциклов, центр управления, тюрьма и баскетбольная площадка.
    Достоинства:
    Много минифигурок, как и комнат. Кстати, и того, и того 6 штук. Для того самого нападения есть Зеленый Гоблин. Самая привлекательная часть Логова - центральная консоль управления. На мониторах много паучьих анекдотов.
    Недостатки:
    Цена. Если бы не она, взял бы 2 сразу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари