>
В наявності
2099 грн
1647 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

476 шт.
0 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
10+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2458 грн
1938 грн
+ =
3598 грн
2907 грн
+ =
5898 грн
4839 грн
+ =
2688 грн
2107 грн
+ =
5898 грн
4839 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«— Знайомся, мій новий друг — дерево.

— Я є Грут!

— Я є Стів Роджерс» (Месники: Війна нескінченності)

Познайомтеся і Ви з Грутом у наборі LEGO "Я є Грут", зібравши власного друга та одного з наймиліших персонажів всесвіту Marvel.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76217 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes Marvel. Він містить 476 якісних деталей, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 10 років. Тематика набору – збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes Marvel надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб в них раз і назавжди настав мир.

Хто такий Грут?

Грут – це персонаж коміксів та фільмів, деревоподібний гуманоїд (представник виду флора колос) з високим інтелектом. З нідерландського "Groot" перекладається як великий, що є посиланням на його можливість збільшуватися. Хоча він дуже розумний, його звукопровідні органи жорсткі і тому він здебільшого обмежується лише фразою "я є Грут", яка може означати будь-що. Хоча перший комікс за його участю вийшов у далекому 1960 році, найбільше він відомий за своєю участю в місіях Вартових Галактики, мандруючи разом із Ракетою.

Збірка Грута

Останнім часом, набори LEGO все частіше стали наближатися до реального розміру предметів, де це можливо. Набір LEGO 76217 якраз один із таких. У зібраному вигляді Грут досягає 26 сантиметрів у висоту і виконаний у світло-коричневому кольорі, що відповідає екранному персонажу.

Але що ще цікавого у складанні Груту?

  • По-перше, є безліч шарнірів, які забезпечують різні пози для демонстрації. Маленькі кульові шарніри розташовані на плечах, ліктях і зап'ястях, а більші суглоби підтримують талію, стегна, коліна та голову.
  • По-друге, широкі ноги забезпечують міцну основу моделі.
  • По-третє, гілки, листя і батоги, що виступають у ролі ліан, прикрашають тіло, щоб підкреслити рослинну анатомію Грута.

Завершує складання Грута табличка з інформацією про нього, подана мовою Грута. Також, Вартові Галактики ніколи не подорожують без касетного програвача Sony TPS-L2 Walkman, який належав Зоряному Лорду. І тут він також є, спеціально зроблений так, щоб поміщатися в руки до Грута.

Танцюй, Грут!

Усі пам'ятають пристрасть Грута до танців та епізоди з фільмів, де він танцює? Тепер Ви також можете відтворити ці сцени з цією рухомою моделлю. Збірну модель легко розташувати та змінювати їй пози, і в комплект входить навіть касета для уявної музики! Так що настав час танцювати, Грут.

Доповніть свою колекцію чарівним Малим Грутом або почніть збірку Вартових Галактики саме з цього набору – LEGO Super Heroes Marvel 76217 Я є Грут. Але навіть якщо Ви не фанати Marvel, милий персонаж легко впишеться в будь-який інтер'єр і за ним простіше доглядати, ніж справжньою кімнатною рослиною;)

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    7 лип, 2022
    Чесно кажучи, побачивши набір трохи сумнівався - хотілося більше зелених акцентів на моделі, але вирішив взяти. І насправді не пошкодував (хоча досі не проти зелених деталей). Грут виходить доволі високим, приблизно 25 сантиметрів, тому заздалегідь приготуйте для нього місце. Рухи просто безкінечні, навіть пальці на руках рухливі. І Грут доволі збалансований - може стояти ледь не на одній нозі. Рекомендую фанатам Марвелу.
    Достоинства:
    Сама модель і всі прийоми по збірці вартують 5 кубиків лего з 5. Дуже подобаються малесенькі деталі рослин та стеблів. Кінцевий Грут досить великий.
    Недостатки:
    Трохи більше зелених акцентів і було б супер.
  • 5.0

    7 лип, 2022
    Побачити улюбленого героя у нових наборах лего - це просто фантастика якась. Замовити, замовити, замовити! Круто, що магазин працює швидко і вже через кілька днів я зміг приступити до збірки. Збирати виявилось дуже цікаво, у моделі багато шарнірів, тому як і сказано в описі - позувань може бути нереально багато. І ці невеликі рослинні принти та деталі теж класні. Доповнення з касетою неочікуване, я б навіть не подумав її додати. Загалом, думаю багато хто зі мною погодиться, чекаємо Ракету!
    Достоинства:
    Велика за розміром та рухлива модель. Схожість з персонажем очевидна. В цілому, з Грутом можна як грати, так і поставити на плицю з табличкою.
    Недостатки:
    Хотілося б отримати ще одну табличку, але вже написану людською мовою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари