>
Уточнити наявність у постачальника
10499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 708 шт.
9 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Які таємниці зберігає резиденція Доктора Стренджа? Найкращий спосіб дізнатися - здійснити туди подорож з набором LEGO "Marvel Санктум Санкторум", щоб дізнатися про все з першоджерела.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76218 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 2708 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Фігурки у будівлі

Концентрація супергероїв та суперлиходіїв у резиденції Доктора Стренджа та на прилеглій території дуже висока, тому і тут Ви отримаєте одразу цілий комплект мініфігурок.

  1. Доктор Стрендж – супергерой, Верховний маг. Головна фігурка тут у синьому костюмі та з червоним плащем;
  2. Зловісний Стрендж - альтернативна версія Стренджа. У нього трохи інший синій костюм і відкрите третє око;
  3. Зомбі-Стрендж. Він має синій колір шкіри, волосся забране в хвостик і червоно-синій порваний одяг;
  4. Вонг – слуга Доктора Стренджа. Його одяг також трохи схожий на той, що в Доктора, тому що у нього синьо-червоний костюм. Волосся відсутнє;
  5. Залізна людина - супергерой у броньованому костюмі. Тут він у новій версії своєї броні Mark 50, яка виконана у яскраво-червоному кольорі та має шолом;
  6. Людина-павук - герой у костюмі павука. Павучок тут в одному з найдеталізованіших костюмів, який поєднує в собі сині та червоні деталі з павутинням;
  7. Ебеновий Зоб - лиходій, один із синів Таноса. У нього чорний футуристичний костюм і як і у Вонга, відсутнє волосся;
  8. Барон Мордо - суперлиходій, один із ворогів Стренджа. Ця фігурка з'являється у зеленому костюмі та з плащем;
  9. Червона відьма - тимчасовий ворог Стренджа. У дівчини червоний торс, чорні ноги та новий принт корони на голові.

Практично кожна мініфігурка має альтернативний вираз обличчя.

Модульний Санктум

Будинок Доктора Стренджа в наборі LEGO 76218 складається з 3 поверхів, які є модульними, тому легко відокремлюються для перегляду елементів інтер'єру з безліччю відсилок.

  1. перший поверх відразу зустрічає цікавими деталями: медичним ступенем Стренджа, фотографією замерзлих Стренджа і Вонга, підлоговим годинником, картою святилищ, глобусом, постерами. Також усередині є крихітна комора. Зовні будівлі висить ще більше постерів, а зліва знаходиться портал, який відкриває доступ до кімнати, повної найпотужніших артефактів (наприклад, Книга Каліостро та Камінь часу);
  2. потрапити на другий поверх можна по сходах і він є бібліотекою. Серед бібліотеки є двері, які можуть телепортувати людей у ​​далекі країни і навіть у космос. Крім багатьох книг на полицях, на цьому поверсі також є червоні крісла та інші дрібні деталі. Зовні є портал, з якого вириваються щупальця Гаргантоса;
  3. родзинкою третього поверху є велике скло-вітраж, розміщене по центру. Сама кімната заповнена різними артефактами та зброєю. Наприклад, є замаскований Мьольнір та Посох живого трибуналу. Про всяк випадок є навіть червоний вогнегасник.

Вся будівля увінчана невеликою секцією даху з кількома димарями та іншими трубами. Також є невелика лава з кількома рослинами.

 

Вирушайте додому до Доктора Стренджа і знайдіть ще більше цікавих речей у наборі LEGO "Marvel Санктум Санкторум".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 сер, 2022
    Буду коротким у своєму огляді. Я купив цей набір племіннику не через тему Marvel, а тому, що, на мою думку, це дивовижна модульна будівля, яку можна додати до його міської колекції. Це просто чиста епічність. Він чудовий, і важкий, і саме тому мені подобаються ці модулі. На додачу у наборі є 9 мініфігурок, які можна розмістити у місті. Відьму та Мордо я взагалі побачив вперше у форматі фігурки. Для мене 5 із 5, без сумніву.
    Достоинства:
    Будівля підходить як до чогось з Marvel, так і до простого міста. Багато фігурок-супергероїв можуть бути у ролі жителів, а в необхідний момент прийти на допомогу. Сам будинок складається з 3 поверхів, наповнених пасхалками.
    Недостатки:
    -----
  • 5.0

    10 сер, 2022
    Замовив цей набір відразу, і він прийшов через 4 дні. Будівництво зайняло близько 9 годин, і я не був розчарований. Набір чудово виглядає поряд із Daily Bugle, і мені подобається нова лінія marvel Modulars. Верхній поверх присвячений цілій купі крутих реліквій і предметів, які я вважаю справді цікавими. Наприклад, є псевдо-Мйольнір. Мені також подобається те, що на середньому поверсі є круті деталі, як-от великі сходи, книжкова полиця та круті двері з різним фоном. Я рекомендую цей набір будь-якому великому фанату Marvel.
    Достоинства:
    Деталізований набір, багацько фігурок. 3 деталізовані поверхи + маленькі збірки на даху. Цікава ідея із дверима, які виходять у різні локації. Будівля прикрашена як всередині, так і ззовні.
    Недостатки:
    На першому поверсі малувато деталей, мені більше сподобались верхні.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари