>
В наявності
589 грн
466 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

138 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
948 грн
757 грн
+ =
2688 грн
2104 грн
+ =
1178 грн
932 грн
+ =
4388 грн
3658 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Стільки років я тримав Халка за якогось паразита...а потім навчився бачити в ньому користь. Півтора роки експериментів, спроб спайки сили та мізків. І ось він результат. Взяв краще від обох." ― Брюс Беннер

Робота з набору LEGO "Marvel Робоброня Халка" ніяк не назвеш паразитом або шкідником всередині людини, це швидше супергерой, який вибрав для себе шлях служіння людям та боротьби зі злочинцями. Відчуйте, що таке бути героєм і воювати з ворогами, використовуючи всю міць Брюса Беннера під час перетворення на Халка.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76241 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 138 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Незламна мініфігурка

Халк - вчений Брюс Беннер, який намагався повторити успіх Капітана Америки та впливати на своє тіло променями. Результат виявився непередбачуваним і чоловік отримав зелену непробивну шкіру та нелюдську силу. Щоб відповідати своєму екранному персонажу, мініфігурка набору в першу чергу має яскраво-зелене тіло. Торс відкритий і на нього нанесені принти м'язів. На грудях також можна роздивитись волосся. Єдині принти одягу на мініфігурці – це сині шорти. Голова двостороння, демонструючи з одного боку самовдоволену усмішку, а з іншого - жахливу лють. Волосся на голові чорне і трохи скуйовджене.

Могутній робот

Халк сам по собі має дивовижну силу, а створивши для себе великого робота, він просто не залишає шансу своїм противникам. Робот у наборі ЛЕГО 76163 збирається із зелених та салатових деталей, а також має сині деталі, що відображають шорти. Щоб з ним було цікавіше грати, більшість частин робота рухливі. Йому можна повертати та згинати руки, ноги і навіть пальці. Таким чином робота Халка можна демонструвати у різних позах, імітуючи битву та розлюченість персонажа. Щоб наголосити на силі, в руках робот може тримати доданий у набір шматок опори залізного мосту. Фігурка цілком досягає розмірів майже 12 сантиметрів заввишки.

Особливість робота – можливість помістити в нього мініфігурку Халка. Для цього потрібно відкрити торс з розміщеною на ньому деталлю радіації і в сидячому положенні розмістити фігурку. Після чого торс закривається і з робота виглядає голова Халка, імітуючи керування ним. У такому варіанті створювати сцени з руйнуванням або навпаки - ремонтом можна за допомогою вже згаданої зміни виразу обличчя.

Станьте найсильнішим супергероєм у наборі ЛЕГО "Marvel Робоброня Халка", який вирішив посилити себе ще більше (хоча куди ще більше) складанням великого робота.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари