>
В наявності
589 грн
468 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

98 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Гучний та імпульсивний, але в той же час добрий та відданий. Саме таким можна побачити єнота Ракету у фільмах, хоча починав свій шлях він не з найкращих справ. Щоб мати можливість робити ще більше шуму та ефективніше допомагати друзям, для нього в наборі LEGO "Marvel Робоброня Єнота Ракети" було створено робота.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76243 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 98 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Мініфігурка Ракети

Єдина мініфігурка, яка з'являється в наборі ЛЕГО 76243 - це Ракета. Він мисливець за головами, який літав по галактиці та виконував контракти разом із напарником – Грутом. Однак коли підвернулась можливість стати членом Стражів Галактики та займатися легальними справами, він погодився. У наборі він має спеціальну голову, щоб бути максимально схожим на коричневого єнота. Вираз обличчя – посмішка. На лобі принти захисних окулярів. Костюм помаранчевий з деталями броні на торсі. На момент виходу набору він не заснований на жодній появі Ракети у фільмах. Фішка мініфігурки – трохи укорочені ноги, щоб показати зріст персонажа. Обов'язковий аксесуар – потужна гармата сірого кольору, яку єнот може тримати в руках.

Робокостюм для єнота

Незважаючи на привабливість та яскравість помаранчевого кольору, до появи даного набору, роботи не були представлені в ньому. Тому набір розширює колірну гаму в категорії та пропонує зібрати робота, в якому поєднується помаранчевий, коричневий та чорний колір. Візуально хутро виконане у стилі свого власника, маючи пазурі та хвіст. Також складання має двигуни ззаду та мініган, інтегрований в руку костюма. За бажанням, збоку до мінігану також можна прикріпити гармату. Обертаючи кулемет, можна стріляти шістьма синіми детальками. Щоб підібрати зручне для цього положення, робот має багато шарнірних з'єднань, які розміщуються на місці суглобів. Завдяки цьому можна піднімати руки, згинати пальці, повертати тулуб, розширювати ноги тощо.

Об'єднати Ракету з його роботом можна шляхом посадки його до спеціальної кабіни. Для цього необхідно відкрити панель на торсі. Через менші ноги, єнот усередині розташовується стоячи і такої його висоти якраз вистачає, щоб голова Ракети повністю виглядала з костюма. Надійно закріпивши його, залишається закрити панель і відправитися брати участь у битві.

Зберіть у наборі ЛЕГО “Marvel Робоброня Єнота Ракети” перший костюм у помаранчевому кольорі, а також надійний захисний засіб для одного зі Стражів Галактики, щоб розстрілювати зло зі встановленого на нього мінігана.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    18 січ, 2023
    Я давно хотів поповнити свою колекцію LEGO Marvel, тому я й купив цей набір. Дуже сподобалась кольорова гама, та мініфігурка, заради якої вже можна купити цей набір. Також помітив, що мініфігурка має трохи вкорочені ноги і це надає набору ще більшої реалістичності. Сам робот рухомий, але і міцний, тому він не розвалиться. Нагрудник робота відкидається вперед, що помістити мініфігурку всередину, або навпаки дістати.
    Достоинства:
    Міцна конструкція, великий розмір, неймовірна мініфігурка одного з найкумедніших персонажів і його улюблена зброя - величезна пушка.
    Недостатки:
    Чомусь на офіційних фото єнот виглядає масивнішим, ніж у дійсності. Можна було додати малесеньку фігурку Грута, вони ж нероздільні.

Рекомендуємо подивитися ці товари