>
В наявності
2099 грн
1660 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

385 шт.
4 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Незважаючи на добрі наміри Брюса Беннера, він не завжди міг контролювати свою альтернативну свідомість – Халка. На такий випадок Залізна Людина створив потужну броню – Халкбастер. Але поки Брюс в порядку, можна використовувати костюм з метою боротьби з ворогами в наборі LEGO "Marvel Халкбастер: битва за Ваканду".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76247 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 385 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Учасники битви

У наборі ЛЕГО 76247 спалахує битва за Ваканду. Але оскільки Халк неспроможний проявитися, доводиться заручатися підтримкою Халкбастера. Отже, у наборі б'ються:

  • Брюс Беннер - вчений біохімік, який перетворив себе на Халка. Ця мініфігурка включає новий торс - сорочку з піджаком, що відтворює його одяг з «Месників: Війна нескінченності». Також персонаж має двосторонню голову. На одному боці зображена впевнена посмішка, а на іншій — внутрішня боротьба Брюса з Халком, зі здутими венами навколо зелених очей;
  • Окойе – генерал армії Ваканди. Вона має червоні обладунки з металевими золотими малюнками. Також мініфігурка носить наплічні обладунки з перлів. Татуювання, що прикрашає потилицю, продовжується спереду. Окойє озброєна списом;
  • 2 аутрайдери - підлеглі Чорного ордену. Вони використовують поєднання чорної та золотисто-металевої плоті, а також червоні зубасті роти. В одного з них є пазурі, а в іншого – додаткові руки.

Халкбастер

Лінійка LEGO Marvel продовжує черпати натхнення з Війни Нескінченності, тому цей набір повертається до Битви за Ваканду. Поєднання золотих та темно-червоних елементів допомагає надати цій версії Халкбастера кращої візуальної привабливості. Корпус броні досить потужний, але це відповідає стилю костюма. Напівпрозора кругла плитка представляє дуговий реактор. Секції, які кріпляться навколо рухомих рук і корпусу обладунку, допомагають зробити його ще більшим. Особливість ніг - це їх непохитність у колінах, щоб зробити броню стійкою. Однак це не заважає позувати, оскільки можна регулювати стопи та стегна. Переливчасті напівпрозорі блакитні елементи утворюють додаткові дугові реактори та репульсори на задній частині фігури.

До кабіни можна потрапити, відкривши шолом. Коли він відкритий, Брюс легко сідає всередину, витягнувши руки вперед і отримує необхідне посилення у вигляді робота.

Подбайте про те, щоб битва за Ваканду була виграна в наборі ЛЕГО "Marvel Халкбастер: битва за Ваканду", використовуючи один із костюмів Залізної Людини та розкидаючи аутрайдерів.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари