>
В наявності
629 грн
498 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

139 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
858 грн
691 грн
+ =
3428 грн
2850 грн
+ =
6628 грн
5538 грн
+ =
1258 грн
989 грн
+ =
4228 грн
3342 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Відтепер ти будеш носити ім'я Дарт... Вейдер!" - імператор Палпатін до Енакіна Скайвокера

Незважаючи на всі свої вчинки під час служіння Імперії, Дарт Вейдер - один із найбільш упізнаваних персонажів за всю історію кіноіндустрії. У наборі LEGO "Робот Дарта Вейдера" він вирішив здивувати незвичним чином і з'явиться в новому амплуа - як робот із кабіною для свого власника.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75368 був випущений в рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 139 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Мініфігурка Лорда ситхів

У наборі ЛЕГО 75368 представлена єдина мініфігурка Енакіна Скайвокера або ж Дарта Вейдера. Персонаж носить чорний одяг з деталями металевої броні, нагрудного комп'ютера життєзабезпечення і ременя. Культовий шолом складається з двох частин і розділяється так само, як у фільмах, щоб показати вкрите шрамами обличчя Енакіна під ним (однак довго так перебувати не рекомендується). Вираз обличчя односторонній і демонструє серйозність. Остання частина одягу - чорний плащ із жорсткого матеріалу, який спускається практично до підлоги. Фігурка Вейдера має аксесуар у вигляді червоного світлового меча.

Робот Вейдер

Цей набір як основну збірку пропонує робота, який належить Дарт Вейдеру. Він переважно збирається з чорних деталей, проте також є сірі та червоні елементи. Збільшена версія нагрудної консолі Дарта Вейдера прикріплена до передньої частини хутра, надрукована на плитці 2x2. Шарнірні з'єднання на плечах, стегнах і щиколотках дають змогу приймати деякі цікаві пози, що має особливо ефектний вигляд із великим світловим мечем. Говорячи про меч, він має довге червоне лезо і срібну рукоять. 

Оскільки робот працює у зв'язці зі своїм власником, то в нього відсутня стандартна збірна голова. Замість цього є кабіна, що відкривається, куди можна помістити Лорда ситхів. Дарт Вейдер стоїть на плитці всередині кабіни і може перебувати там разом зі своїм шоломом і плащем. Однак світловий меч необхідно все ж відкласти вбік. У цей час меч мініфігурки зберігається на спині меха поруч із кліпсою для другого аксесуара, якщо Ви захочете закріпити щось власне.  

Готовий робот у висоту сягає понад 12 сантиметрів. Компактний розмір підходить як для домашніх битв, так і для того, щоб узяти з собою в будь-яку точку галактики для управління військами Імперії.

Підтримайте Галактичну Імперію в її спробах встановити новий порядок з набором ЛЕГО "Робот Дарта Вейдера", в якому з'являється Лорд ситхів і його мех. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    16 сер, 2023
    Перед замовлення цього набору я подивився декілька відео щодо нього і вже не сподівався отримати настільки крутий набір. Конструкція досить міцна, тому витримає не тільки стояння на полиці, а й інтенсивну гру. Чудово, що вирішили зробити не просто чорного робота, а поєднати різні кольори - чорний, сірий, червоний. Мініфігурка Дарт-Вейдера також виглядає добре. У наборі два світлові мечі (для робота та самого Вейдера). Мінусом є голова мініфігурки, вона виглядає трохи замалою у порівнянні з роботом. На додачу робот не має плаща, що дуже дивно для Лорда ситхів. Та й функції як такі відсутні...(
    Достоинства:
    Унікальний силует серед мехів. Вибір чорного + сірого + червоного кольору класний. Можна дуже дешево отримати мініфігурку Вейдера. Велика деталь світлового меча може демонструватись і окремо, якщо вигадати підставку.
    Недостатки:
    Робот дуже потребує плаща та більшої голови. З Вейдером можна було стільки функцій вигадати, а дизайнери згаяли це. Артикуляція теж дещо обмежена.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари